نویسنده موضوع: گروه داوطلبان کنکور 92  (دفعات بازدید: 423563 بار)

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : گروه داوطلبان کنکور 92
« پاسخ #495 : فوریه 05, 2013, 21:08:47 »
سلام به همگي
به نظر من اونايي كه ترم ديگه درس دارن ، درسهاي همون ترم رو به خصوص دروسي كه در كنكور مياد رو خوب مطالعه كنند.چون اولا اگه بخان اين ترم اخر رو فداي كنكور كنن ، كار اشتباهي هست ، از طرفي چون در طول ترم ميتونند به استادشون دسترسي داشته باشن بهتره.اگه مشكلي توي همون درس داشتن برن و بپرسن
به فرض مثال شماهايي كه پيشرفته 2 دارين،اين درس خيلي خيلي مهم هست توي كنكور
اگه قرار باشه ، كه در طول ترم مثلا بريد صنعتي بخونيد و از اين درس غافل بشيد و بگيد كه تابستون ميخونم ، به نظر من اشتباهه
اگه همين ترم پيشرفته 2 دارين ، سعي كنيد اولا جزوه استاد رو به طور 100% و بعدشم فصول مربوط به صورتهاي تلفيقي رو از مرور جامع بخونيد و همه اشكالاتتون رو از استاد بپرسيد.در كل منظورم اينه كه در اين درس توي همين ترم 100% بشيد
اين درس به عنوان نمونه گفتم
درساي ديگه هم به همين شكل
تمركز روي دروس ترم
خب، حالا اگه ميخاين درس ديگري دركنارش بخونيد، يعني اگه وقت ميكنيد، بهتره از رياضي شروع كنيد
رياضي رو هم جوري بخونيد ، كه انگار ميخواهيد فردا ساعت 8 صبح برين كلاس و براي بچه ها تدريس كنيد
با اين حس بخونيد تا مفهومي ياد بگيرين!
موفق باشين

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
« پاسخ #496 : فوریه 06, 2013, 00:01:53 »
سلام
من زبان رو گذاشتم كنار چون ضعيفم از پايه.درسايي رو ميخونم كه تا حالا پاس كردم و ميخوام تا اخر تابستون يعني هفت ماه تمام كتابارو يه دور خونده باشم.
دولتي و پيشرفته 2 و مباحث جاري رو بايد تابستون بخونم.اينجاست كه استرس مياد سراغ آدم ميشه تو سه ماه سه تا درس سختو خودت بخوني؟؟؟ :o :o :o
سلام
مثل اینکه هنوز تصمیمتونو نگرفتین. هر وقت به این نتیجه رسیدین که برا 93 شروع کنین اطلاع بدین.
این رو بگم که اگه قرار به خوندن باشه استرس رو بزارین برا ماه اخر یعنی سال اینده دقیقا همین ماه.
نه اینکه شروع نکرده همه دسته جمعی داد و بیداد که من استرس دارم ، من استرس دارم
در مورد پیشرفته 2 باید بگم که هنوز زود ،من پاس نکردم ،من پاس نکردم
مگه شماها از اخر میخوایین شروع کنید؟
                                                                                                                                                                                                            ey baba hala chera mizanid.engar aslan asab nadarina.khob ma ra ham dar yabid mesle kasayi nistim ke darseshuno tamam kardan va daran vase konkur mikhunan.ma vaghti konkur bedim taze ye term dg ham darim.hala bashe harchi shoma begid.ma ke aslan esteres nadarim,darim gole lale???darzemn tasmim gereftim.man ke riazio shoru kardam.gole lale ham ke amare khundanesho dade.manam felan ba ruzi 4saat start mizanam .
سلام sara roz جان
یعنی انتظار داشتین دست رو دست بزاریم و هی از احساسات و استرس شما  و golelale  فیض ببریم؟
البته با عرض پوزش
ببینید کنکور ارشد اون هم حسابداری واقعا هفت خان هستش ، پس اگه قرار باشه که احساساتی باهاش برخورد کنیم اون هم همین اوایل که قربونت برم سنگ رو سنگ بند نمیشه.
پس بی خیال استرس
تازه در مورد پیشرفته 2 هم اگه ادعا نباشه، فکر نکنم مشکل خاصی  حداقل تا فصل 4 اسکندری داشته باشم.
بنابراین در مورد پیشرفته هم میشه گفت که خیالمون راحت باشه و در این مورد استرس نداشته باشیم.
راستی AminBamdad جان شما هم برا 93 هستن؟
فقط بچه ها خواهشا در مورد ریاضی من کمک میخوام، دست ما رو هم بگیرین.

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #497 : فوریه 06, 2013, 08:50:36 »
سلام دوست عزيز
نه.من دانشجوي ارشدم
تاجايي كه بتونم در خدمتتون هستم

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 19
  • دانشگاه: azade mahshahr
« پاسخ #498 : فوریه 06, 2013, 10:33:27 »
سلام
من زبان رو گذاشتم كنار چون ضعيفم از پايه.درسايي رو ميخونم كه تا حالا پاس كردم و ميخوام تا اخر تابستون يعني هفت ماه تمام كتابارو يه دور خونده باشم.
دولتي و پيشرفته 2 و مباحث جاري رو بايد تابستون بخونم.اينجاست كه استرس مياد سراغ آدم ميشه تو سه ماه سه تا درس سختو خودت بخوني؟؟؟ :o :o :o
سلام
مثل اینکه هنوز تصمیمتونو نگرفتین. هر وقت به این نتیجه رسیدین که برا 93 شروع کنین اطلاع بدین.
این رو بگم که اگه قرار به خوندن باشه استرس رو بزارین برا ماه اخر یعنی سال اینده دقیقا همین ماه.
نه اینکه شروع نکرده همه دسته جمعی داد و بیداد که من استرس دارم ، من استرس دارم
در مورد پیشرفته 2 باید بگم که هنوز زود ،من پاس نکردم ،من پاس نکردم
مگه شماها از اخر میخوایین شروع کنید؟
                                                                                                                                                                                                            ey baba hala chera mizanid.engar aslan asab nadarina.khob ma ra ham dar yabid mesle kasayi nistim ke darseshuno tamam kardan va daran vase konkur mikhunan.ma vaghti konkur bedim taze ye term dg ham darim.hala bashe harchi shoma begid.ma ke aslan esteres nadarim,darim gole lale???darzemn tasmim gereftim.man ke riazio shoru kardam.gole lale ham ke amare khundanesho dade.manam felan ba ruzi 4saat start mizanam .
سلام sara roz جان
یعنی انتظار داشتین دست رو دست بزاریم و هی از احساسات و استرس شما  و golelale  فیض ببریم؟
البته با عرض پوزش
ببینید کنکور ارشد اون هم حسابداری واقعا هفت خان هستش ، پس اگه قرار باشه که احساساتی باهاش برخورد کنیم اون هم همین اوایل که قربونت برم سنگ رو سنگ بند نمیشه.
پس بی خیال استرس
تازه در مورد پیشرفته 2 هم اگه ادعا نباشه، فکر نکنم مشکل خاصی  حداقل تا فصل 4 اسکندری داشته باشم.
بنابراین در مورد پیشرفته هم میشه گفت که خیالمون راحت باشه و در این مورد استرس نداشته باشیم.
راستی AminBamdad جان شما هم برا 93 هستن؟
فقط بچه ها خواهشا در مورد ریاضی من کمک میخوام، دست ما رو هم بگیرین.
                                                                                                                                                                                                            na.khahesh mikonam,are rast migin vase hamine harfaye shoma bi tasir nabudo ma ham say kardim jaye ehsasat dg faghad beshinim bekhunim.shoma cheghad ta alan khundin?ruzi chand saat pish mirin?terme chandin?vase riazi ham ta jaei ke betunim komak mikonim chon ma ham ke taze start zadim.

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #499 : فوریه 06, 2013, 10:37:48 »
سلام دوست عزيز
نه.من دانشجوي ارشدم
تاجايي كه بتونم در خدمتتون هستم
                                                                                                                                                                                                                cheghad khub.pas mishe yekam az tajrobiatetun begid?manzuram inke chand mah dar kol khundino ru che darsayi bishtar vaght gozashtin va gheide che darsayi ro zadin?saate darsitun cheghad bud?

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #500 : فوریه 06, 2013, 10:43:22 »
نقل قول از:  link=topic=2442.msg6381#msg6381 date=1360077764
سلام
براي مالي و صنعتي اينكه از اول شروع كني مهمه؟؟؟من ميخوام فصل هايي رو بخونم كه چند وقت پيش امتحان داشتم و تسلط دارم يعني ميانه 2 بعد برم سراغ ميانه يك.و صنعتي 2 بعد صنعتي يك.اينجوري خوبه يا بايد دقيقا از فصل اول شروع كرد؟
نه golelale جان از صفر شروع کنید.
هر فصل و یا مطلبی که براتون مشکل بود رو با ما در میون بزارین که همگی با هم برطرفش کتیم.
البته این مختص شما نیست ،ما هم اگه با مشکلی روبرو شدیم، به عرض شما خواهیم رسوند اونوقته که شما باید لطف کنید زحمت بکشید و مشکل ما رو حل کنید.

سلام
از صفر شروع كنم يعني از اول اول؟براي مالي و صنعتي؟

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #501 : فوریه 06, 2013, 10:57:11 »
سلام بچه ها میگم حسابداری دولتی یک و دو توی کنکور هست؟!اگه هست منابعش چیه؟یعنی تستاشو باید از کجا بزنیم؟ :o

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #502 : فوریه 06, 2013, 11:12:10 »
سلام بچه ها میگم حسابداری دولتی یک و دو توی کنکور هست؟!اگه هست منابعش چیه؟یعنی تستاشو باید از کجا بزنیم؟ :o

سلام يه حسابداري دولتي بيشتر نداريم كه مگه نه؟ ???

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #503 : فوریه 06, 2013, 12:09:38 »
سلام در مورد حسابداري دولتي ، فصول آخر مرور جامع 2 رو مطالعه كنيد

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #504 : فوریه 06, 2013, 12:14:49 »
سلام
چشم.البته من دانشگاه آزادم
من امار رو فقط 4 فصل اول كتاب رنجبران رو خوندم
رياضي هم قسمتهاي مهمتر ، مثل مشتق ، حد، انتگرال ، ماتريس
مالي هم فصول مهمتر: موجودي كالا.دارايي ثابت.شركتهاي سهامي و تضامني و ...
صنعتي: اكثرش رو خوندم.ولي روي قسمت هزينه يابي مرحله اي تمركز بيشتري كنيد
حسابرسي من كتاب سنجش تكميلي رو خوندم.در حسابرسي تأكيد روي حل تست هست
زبان هم كه نزدم
ساعت مطالعه خاصي نداشتم.تقريبا روزي 2 درس ميخوندم

به نظر من بهتره كه دوستان شرايطشون رو در نظر بگيرند و برنامه ريزي كنند.شايد برنامه من مثلا براي سارا و برنامه سارا براي گل لاله و بالعكس مناسب نباشه.با توجه به شرايط خودتون برنامه ريزي كنيد

ميشه بگين كه هر كدوم از دوستان چند ترم ديگه دارن؟ و چه درسايي براشون باقي مونده.به خصوص دروسي كه مربوط به كنكور هست
ممنون

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #505 : فوریه 06, 2013, 12:23:05 »
سلام
من دو ترم ديگه دارم.اين ترم پيشرفته 1 و صنعتي 3 ترم اينده پيشرفته2 و دولتي و مباحث جاري

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #506 : فوریه 06, 2013, 12:35:08 »
salam.merci az rahnamaeitun.man terme 2karshenasi naa peivaste hastam.taze in term miane 2 ro paas mikonam.tanha darsaye mohemi k munde pishrafte 1va2 va mabahese jari hast.vali yaadgirim khube.ziad azin narahat nistam k bayad mabahesiro khodam tanha bekhunam.chon ostada ta hadi komakemun mikonan.

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #507 : فوریه 06, 2013, 12:39:42 »
2ترم ديگه مونده.يادم رفت بگم صنعتى 3هم پاس نکردم

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #508 : فوریه 06, 2013, 13:03:45 »
salam.merci az rahnamaeitun.man terme 2karshenasi naa peivaste hastam.taze in term miane 2 ro paas mikonam.tanha darsaye mohemi k munde pishrafte 1va2 va mabahese jari hast.vali yaadgirim khube.ziad azin narahat nistam k bayad mabahesiro khodam tanha bekhunam.chon ostada ta hadi komakemun mikonan.

سلام سارا جان ميشه فارسي بنويسي؟؟؟؟ ;)مرسي

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #509 : فوریه 06, 2013, 13:34:00 »
سلام
من دو ترم ديگه دارم.اين ترم پيشرفته 1 و صنعتي 3 ترم اينده پيشرفته2 و دولتي و مباحث جاري
سلام
پيشنهاد من به شما در اين ترم
مطالعه و يادگيري 100% مطالب پيشرفته 1+صنعتي 3(سرفصلهايي كه استاد سركلاس ميگه+سرفصلهايي كه شايد استاد نگه)
مطالعه صنعتي 2
مطالعه رياضي

سعي كنيد از همين حالا از ماشين حساب استفاده نكنيد

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #509 : فوریه 06, 2013, 13:34:00 »

Tags: