نویسنده موضوع: هلو  (دفعات بازدید: 3841 بار)

آفلاین omid1369

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
هلو
« : اوت 29, 2010, 20:14:42 »
با سلام وخسته نباشید من دانشجوی حسابداری ترم 4 هستم آیا لازمه به کلاس ها نرم افزار هلو برم ومدرک بگیرم یا لازم نیست؟دوستان خواهش میکنم جواب بدین

آفلاین بابک دوج

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 33
  • مدیر ارشد تیم سوی‌بل
    • سوی‌بل - خدمات آنلاین دانشجویی
  • دانشگاه: دانشگاه شیراز
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : هلو
« پاسخ #1 : اوت 30, 2010, 09:21:10 »
سلام به شما

لازم نیست.

شما اگر علاقه مند به یادگیری نرم افزار حسابداری هستید ( که مطمئنآ برای شغل آیندتون هم لازمه)، ابتدا از نرم افزار همکاران سیستم شروع کنید، و بعد از آن به سراغ نرم افزارهای دیگه مثل هلو برید.
*Link Removed*

آفلاین rasoul rezaie

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • کارشناس حسابداری
« پاسخ #2 : سپتامبر 02, 2010, 02:20:48 »
با سلام به دلیل بی تجربه بودن شما بهتر است که با نرم افزار های متوسط به بالا مانند هلو یا رافع و ... شروع کنید
و در صورت کسب تجربه برای یادگیری نرم افزار همکاران سیستم اقدام کنید زیراکه شرکتهایی که از نرم افزار همکاران استفاده میکنند حسابداری سنگینتری دارند نسبت به موسساتی که از نرم افزار های متوسطی مانند هلو یا رافع و یا ... استفاده میکنند
آنچنان رفتار كن كه رفتار تو بتوان

آفلاین hashem_eg

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: علمی کاربردی خانه کارگر
« پاسخ #3 : اكتبر 23, 2011, 02:13:14 »
سلام اصلا لازم به کلاس نیست اگه دوست داری پولتو دور بریزی برو

چون همه نرم افزارهای حسابداری دارای یک چارچوب اصلی هستند و بقیشون اضافات واسه راحت کردن کار و مانور بیشتره پس برو رافع رو یاد بگیر بقیشون عملا شبیه به هم هستند

آفلاین حکمعلی محمدی

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 8
  • دانشگاه: دانشگاه آزاد زنجان
« پاسخ #4 : فوریه 18, 2012, 09:50:37 »
سلام حسابداری حرفه است که هرچه قدر کار کنی باز هم کم است پس تا می توانی با نرم افزار ها کار کن صورتهای مالی را بررسی کن

آفلاین majidi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 40
  • دانشگاه: آزاد
« پاسخ #5 : فوریه 18, 2012, 10:17:16 »
سلام
منم بانظردوستان موافقم از این جهت که نرم افزار همکاران سیستم یک نرم افزارخاصه , کسی که این نرم افزار رو استفاده میکنه پس یه حسابدارحرفه ای میخواد . شرکت های بزرگ و دولتی از این نرم افزا استفاده میکنند چون فوق العاده گرونه , هم خود نرم افزار و هم اموزش این نرم افزار
من به شما توصیه میکنم نرم افزارهایی رو آموزش ببنید که درجامعه حسابداری در بازار کار بیشتر مورد استفاده اند میتونید روزنامه نیازمندیهارو نگاه کنید ببینید شرکت ها بیشتر با چه نرم افزاری کارمیکنند بعد برید آموزش ببنید
بیشترشرکتها بانرم افزارهای هلو و رافع و تدبیر و فراپیام و شایگان و برلیان ...استفاده میکنند
من خود نرم افزار هلو و رافع و برلیان رو دوره دیدم بنظرمن نرم افزار هلو و تدبیر و شایگان و فراپیام خیلی توی بازار کار داره وخیلی هم نرم افزار خوبی اند مخصوصا هلو من  توی این نرم افزار به مشکل برنخوردم
اگه خواستید دوره نرم افزار ببینید من میتونم براتون معرفی کنم جایی که اموزش میده بجای اینکه مسئله جلوتون بذاره حل کنید بهتون فاکتور شرکتهای مختلف رومیده تا وارد سیستم کنید و سند بزنید یعنی مستقیم با فاکتور و چک کار میکنید

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #5 : فوریه 18, 2012, 10:17:16 »

Tags: