نویسنده موضوع: رکورد شکنی ارایه اظهارنامه الکترونیکی در تیرماه  (دفعات بازدید: 1353 بار)

آفلاین abouzaromidi375

  • بابا حرفه ای
  • ****
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • -تشکر شده:
  • ارسال: 287
  • امتیاز های کاربر: 134
    • تالار گفتگوی حسابداری وحسابرسی گیلان
  • دانشگاه: Rasht
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
رکورد شکنی ارایه اظهارنامه الکترونیکی در تیرماه
رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور از ارایه بیش از ۴ میلیون اظهارنامه مالیاتی و بیش از یک میلیون اظهارنامه الکترونیکی توسط مودیان مالیاتی در تیرماه سال جاری خبر داد.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، دکتر علی عسکری روز یکشنبه نهم مرداد ماه در چهارمین نشست خبری خود در سال جاری عنوان کرد: در چهار ماه ابتدای امسال منتهی به پایان تیر ماه مالیات های مستقیم و غیر مستقیم ۳۴ درصد رشد داشته است که از این بین مالیات های مستقیم ۳۱ درصد و مالیات بر کالا و خدمات ۴۹ درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: در تیرماه سال گذشته ۳هزار و ۲۵ میلیارد تومان مالیات اخذ شد که این رقم در تیر ماه امسال به رقم ۴ هزار و ۱۳۹ میلیارد تومان افزایش یافته است. همچنین ۴ ماهه سال گذشته ۶ هزار و ۸۸۵ میلیارد تومان مالیات اخذ شده که این رقم در ۴ ماهه امسال به رقم ۹ هزارو ۲۰۵ میلیارد افزایش یافته به عبارتی این رقم معادل کل مالیات سال ۸۶ است.
رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور از رکورد شکنی ارایه اظهارنامه های الکترونیکی در تیرماه امسال خبر داد و افزود: سال گذشته مجموعا ۴ میلیون و ۳۹ هزار اظهارنامه در کشور دریافت شد که حدود ۱۳۵ هزار فقره الکترونیکی بود ، اما امسال ۴ میلیون ۴۰۱ هزار اظهارنامه ارایه شد که ۱ میلیون و ۹۱۶ هزار فقره از آن الکترونیکی است. وی خاطرنشان کرد: ۴۴ درصد کل اظهارنامه امسال به صورت الکترونیکی دریافت شده که این رقم در برخی استان ۱۰۰ درصد بوده است.
در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر ا

تالار گفتگوی حسابداری


Tags: