نویسنده موضوع: شانس قبولی دارم؟  (دفعات بازدید: 14987 بار)

آفلاین pari 1

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 4
  • دانشگاه: خلیج فارس
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
شانس قبولی دارم؟
« : ژوئن 20, 2011, 02:44:36 »
سلام

من رشته کارشناسیم شیمی بوده و سال 84 فارغ التحصیل شدم.الان می خوام برای ارشد حسابداری بخونم . به نظر شما می تونم قبول بشم؟

میشه لطفا راهنمایی کنید اول از کجا شروع کنم و چی کار کنم؟

چه کتابهایی رو تهیه کنم؟ کلاس برم؟

تا کنکور 91 چه قدر وقت دارم؟

راستی متاهل هم هستم و یه بچه کوچیک دارم ولی می خوام هر طور شده ادامه تحصیل بدم ولی تو رشته ای که ارزششو داشته باشه . دوران دبیرستان و دانشگاه زبان و ریاضیم خوب بوده ............ . لطفا کمکم کنید...............

؟

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 273
    • تساوی
  • دانشگاه: تهران
  • مقطع تحصیلی: دکتری
پاسخ : شانس قبولی دارم؟
« پاسخ #1 : ژوئن 20, 2011, 09:57:04 »
سلام
در قسمت منابع مي تونيد درسهاي ارشد رو پيدا كنيد.
اگه زبان و رياضي قوي هستيد،‌مطمئنا قبول ميشيد. ولي بايد درسهاي مالي و صنعتي و حسابرسي ر و هم كار كنيد. صنعتي براي شما درس راحتي است. حسابرسي و مالي رو بايد خوب كار كنيد.
قبل از طرح سوال جستجو کنید و از ارسال سوال به صورت پیام خصوصی خودداری فرمایید.

آفلاین pari 1

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #2 : ژوئیه 19, 2011, 22:30:30 »
خیلی متشکرم . به نظرتون بعد از فارغ التحصیلی که حدودا 32 سالم می شه بازه شانس دارم که کار مناسبی پدا کنم؟ مثلا می تونم عضو هیات علمی بشم؟

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
    • تساوی
« پاسخ #3 : ژوئیه 20, 2011, 17:37:40 »
بستگی داره که کجا باشید و در چه شهری بخواهید هیات علمی بشید. به هر حال با کارشناسی ارشد حسابداری ی تونید یه کار مناسب پیدا کنید.

آفلاین pari 1

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #4 : ژوئیه 21, 2011, 01:23:10 »
خیلی ممنون از اینکه وقت می گذارید و جواب می دهید . حالا برای انتخاب حسابداری تقریبا مطمئن شدم و می خوام یکی از کتابها رو اول تهیه کنم و شروع به خوندن کنم  تا ببینم چه قدر از این رشته سر در میارم و ایا می تونم بخونم یا نه ؟ می شه لطفا اون کتاب رو بهم معرفی کنید  در زمینه تخصصی حسابداری باشه لطفا. در ضمن کلاس برای این رشته تو شیراز اگر اطلاع دارید معرفی کنید لطفا.

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
    • تساوی
« پاسخ #5 : ژوئیه 21, 2011, 15:39:22 »
شما اول باید کتاب اصول حسابداری 1 رو بخونید، بعد از اون هم اصول حسابداری 2 و 3  رو بخونید. البته از این سه کتاب تقریبا هیچ سوالی نمیاد!  :D
شما با خوندن این کتابها مخصوصا اصول 1 با الفبای حسابداری آشنا میشید.
تو شیراز موسسه فاضل کلاسهای کنکور برگزار میکنه. قبل از رفتن به کلاس کنکور باید این سه کتاب رو خونده باشید.
اصول 1 رو اگه میخواهید خودخوان بخونید، کتابپیام نور بگیرید. اگه دراوایل خوندن مطالب رو  خوب متوجه نشدید، خیلی نا امید نشید

آفلاین darya

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 44
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #6 : ژوئیه 21, 2011, 18:16:01 »
سلام.كتاباي پيام نور براي آشنايي اوليه خوبند من خودم  پيام نور خوندم وتقريبا هيچكدوم از درسا رو سر كلاس نرفتم.ولي برا كنكور به نظر من كتاباي پيام نور اصلا بدرد نميخوره
الهي،تو چه بي انتها ميبخشي و ما چ

آفلاین pari 1

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #7 : اوت 02, 2011, 09:16:09 »
من الان می خواهم برم کتاب بخرم . اصول حسابداری 1 رو باید بگیرم ولی از کدوم نویسنده؟ اقای اسکندری؟ مهندس بروجردیان؟

لطفا میشه زودتر راهنمایی بفرمایید؟

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
    • تساوی
« پاسخ #8 : اوت 02, 2011, 12:14:55 »
سلام
کتابهایی که نام برده اید خیلی خلاصه نوشته شده و ممکنه شما رو ناامید کنه. کتاب پیام نور تمام مساله ها به همراه حل مساله رو ارائه داده. برای شما که می خواهید خودتان بخوانید بهترین گزینه هست.
معمولا در هر شهر کتابفروشی خاصی کتابهای پیام نور رو می فروشه. این رو می تونید از دانشجویان پیام نور بپرسید ویا با مراجعه به مرکز پیام نور نام کتابفروشی را بپرسید و یا می توانید از دانشجویان رشته حسابداری بگیرید

آفلاین master_mf2008

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: آزاد
« پاسخ #9 : اوت 06, 2013, 19:14:52 »
سلام
من کارشناسی کامپیوتر دارم.میخوام برای ارشد تغییر رشته بدم.احتمال اینکه قبول بشم هست؟منابع ارشد حسابداری رو میشه معرفی کنید؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
« پاسخ #10 : اوت 06, 2013, 19:54:16 »
سلام
من کارشناسی کامپیوتر دارم.میخوام برای ارشد تغییر رشته بدم.احتمال اینکه قبول بشم هست؟منابع ارشد حسابداری رو میشه معرفی کنید؟

سلام. من همیشه میگم تغییر رشته از هررشته ای به رشته ی دیگه از این پله به اون پله پریدن . مطمئنید بعدن پشیمون نمی شید؟ مطمئنید اگه 99درصد دانشجوی ارشد بشید و فقط 1درصد قبول نشید . تحمل جملات یا کنایه های سایرین رو دارید؟خلاصه اولش ته دلتونو خالی کردم تا بسنجید وببینید چقدر از تصمیم تون مطمئن هستید. تا با خرید کتابا یه هزینه بیخودی نکرده باشید. با این حال باید بهتون بگم همه ی افراد شانس قبولی دارن . منتهی طبق تحقیقات من قبولی توی رشته کامپیوتر بیشتر از رشته ما هست.
اما قطعا چون رشته ما زیر مجموعه علوم انسانی هست مطالب حفظیش بیشتره یا بهتره بگم حل کردن ها و همچنین کار واقعیش طی یک روال خاصی انجام میشه و توی هر تست یا مسئله و کار واقعی ممکنه فرق کنه بنا برشرایط. اما نقطه ضعف رشته ما برای بقیه ی افرادی که می خوان کنکور بدن توی رشته ی ما اینه که کسایی که ریاضی و زبانشون قوی هست بسیار راحت تر از بقیه قبول میشن. وقطعا کسانی که فنی مهندسی خوندن درس ریاضیشون قوی تر هست.که یک نقطه مثبت براشون به حساب میاد.موضوع دوم اینه که شما چقدر میتونید برای قبولی تون هزینه کنید و در کنار اون میخواید برای چه سطح دانشگاهی بخونید. اصلا حاضرید برای قبولی هزینه کنید؟ اصلا به چیزی غیر از روزانه فکر میکنید؟ یا هر  دانشگاهی حاضرید برید؟ این سوالا ممکنه ناراحت کننده باشه . ولی برای دادن جواب به شما به طوری که نسبتا با اطمینان بهتون جواب بدم به این اطلاعات نیاز دارم.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین master_mf2008

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #11 : اوت 07, 2013, 17:24:54 »
اول از همه ازینکه پاسخ دادین بسیار ممنونم.در ادامه باید بگم در مورد تحمل کنایه و حرفا که من دارم در مسیری پا میذارم که قبلا ازش عبور نکردم و هیج تجربه ای درش ندارم.اطرافیانم (پدر و مادرم ) همیشه مشوق من بودن و هستن و اگه تو این مسیر نتونم موفق بشم سرکوفت نمیزنن چون من واقعا میخوام وقت و انرژی بذارم برای هدفی که در پیش گرفتم.
منظورتون از روال خاص استفاده از فرمول ها هست؟مثلا یک رویه خاصی رو باید دنبال کرد توی مسایل یا من بد متجه شدم؟
من اطلاع دقیق از هزینه های دانشگاه ها ندارم .مثلا اینکه هزینه غیر انتفاعی یا پیام نور و آزاد در این رشته چقدر خواهد بود.میدونم احتمال قبولی تو روزانه یا شبانه بستگی به میزان تلاش و استعداد فرد داره که با توجه به شرایط من واسه تغییر رشته و وقت حدود 5-6 ماهه به نظرم احتمال  قبولیم در دانشگاه های روزانه و شبانه خیلی کم یا بهتره بگم هیچ هستش.بیشتر برام نزدیک بودن دانشگاه ملاک هست.چون برای لیسانس واقعا سخت بود رفت و آمد برام
باز هم ممنون که وقت میدارین

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #12 : اوت 07, 2013, 22:15:34 »
سلام در مورد اینکه امیدی به روزانه وشبانه ندارید کاملا اشتباه می کنید. می تونید خودتون به ما ثابت کنید که با تلاش میشه روزانه هم قبول شد. در مورد هزینه هاو شهریه و دورونزدیک بودن وزمان مطالعه  برای هر کنکور توی قسمت تجربه های مفید کنکورهای 92 برای کنکوری های 93 گفتم. اگه اون صفحه رو بخونید به بسیاری از سوالاتتون جواب کاملی دادم. من خودم شدم رتبه 322 . و رتبه 321 خانمی هستند که  رشتشون مهندسی کامپیوترهست.قطعا رتبه های بهتری هم توسط فنی مهندسی توی رشته ی ما کسب شده .یکیش هم همین شما. من از 21شهریور 91 برای ارشد 92 شروع کردم. شما که یک ماه بیشتر از من وقت دارید. درضمن ریاضیتونم که قوی هست.پس خودتونو نبازید.باروحیه جنگندگی باید باشید وگرنه باید بیخیال بشید. دوست خودم رشته کارشناسیش کامپیوتره و طبق صحبت هایی که می کردیم. مشخص شد که توی رشته ی شما مثلا درمورد یه الگوریتم یا چیز پیشرفته تر صحبت میکنید همه ی حالاتی که ممکنه پیش بیاد طبق ریاضیات هست. یا برق وصله با قطعه یعنی 1یا صفر.
اما  ما مثلا میگیم 1-اگه قیمت بازار بیشتر باشه از قیمتی که فروختیم مابه التفاوت سود شناسایی میشه.
2- اکه ارزش دفتری بیشتر باشه زیان شناسایی میکنیم
3-فروش بیشتر از دفتری کمتر از بازار باشه . به اندازه مابه التفاوت این دوتا سود شناسایی وبقیه شو در پایان هر سال مستهلک می کنیم .البته اول اعتراف میکنم که مثالم من در آوردی هست. درسته که از قسمت اجاره ها نوشتم ولی خودمم مطمئنم غلط نوشتم صرفا جهت مقایسه بود که اتفاقاتی که برای حل  1 میفته کاملا متفاوت از 2 کاملا متفاوت از 3 هست. درسه مشترکاتی توی حل دارند ولی کلی فرق میکنند.یعنی یه اشتباه کوچیک وسط حل که ممکنه یه برگه آچار باشه ممکنه اون تست رو از دستتون دربیارهو راه حلش تمرین بسیارزیاد با حل کردن توسط خودتون هست. باید بنویسید وحل کنید. باروخونی نمیشه مطالب مهم رشته  مارو تاسر جلسه امتحان همراهت داشته باشی.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین master_mf2008

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #13 : اوت 07, 2013, 22:59:38 »
درسته .کلا با تمرین و محاسبه میشه مهارت پیدا کرد.من رشته دبیرستانمم ریاضی بوده.خدارو شکر از بابت ریاضی زیاد مشکلی ندارم فقط از بابت درسای تخصصی میترسم که دارم از 0 شرع میکنم.منی که از 0 دارم شروع میکنم به نظرتون از چه منابعی استفاده کنم که هم جامع باشه و هم نحوه بیانش جوری نباشه که منو گیج و سردر گم کنه؟
مرسی

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #14 : اوت 07, 2013, 23:14:35 »
ببینید شما هدفتون قبولی توی ارشد هست. مثله تمام افرادی که میخوان ارشد حسابداری بگیرن. درنتیجه باید تستی کارکنید. کتابایی بخونید که  بناش بر تست زدن باشه. من منابع مورد علاقمو معرفی کردم برای اینکه ببینین چی گفتم باید این مطالبو نگاه بندازید. من هیچ منبه دوگانه ای رو معرفی نمی کنم که وقتتون تلف بشه. سعی کنید ریاضی رو زودتر شروع کنید. مالی رو هم همین طور.
با خوندن این 8 صفحه میتونید اطلاعات لازم برای تهیه کتابو بگیرید البه به نظر من:سعی کنید از آخر به اول بخونید.
http://www.forum.tasavi.ir/index.php?action=profile;u=5586;area=showposts;start=90
.

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #14 : اوت 07, 2013, 23:14:35 »

Tags: