با سلام :
اين حقير تقريبا سال 72 فوق ليسانس حسابداري را گرفتم و قبلش هم خيلي به اين رشته علاقه داشتم و رتبه خوبي هم در كنكور داشتم و رشته ام هم تجربي بود .
شايد باور نكنيد من حتي پزشكي قبول شده بودم ولي چون به حسابداري علاقه زيادي داشتم اين رشته رو خوندم .
حالا كه مي بينم دوستان من و همكلاسي هاي من كه درسشون خيلي از من عقب تر بود - دكتر و پزشك شدند و مثل ريك پول درميارن و خانه و ماشين و مطب و ويلا و ... زندگي هاي آنچناني با آينده هاي طلايي دارند و من با فوق ليسانس شاگرد اول حسابداري دنبال يه لقمه نون سگ دو مي زنم و مدام از اين جا بيرونم مي كنن و جاي ديگه اي ميرم و دوباره از اونجا هم بيرونم مي كنن و...... چون زير بار زور و حسابسازي و بي وجداني نمي رم - هم پيش خودم شرمنده ام و هم از خونواده ام .
شما رو به خدا ما كه حروم شديم - هيچگاه نزارين بچه هاتون حسابداري بخونن - همون وقت و همون هزينه و همون سختي و همون زمان رو ميزارين - بعد از فارغ التحصيلي بايد سگ دو بزنند براي يه لقمه نون و پيش اين و اون دولا راست بشن با مدرك فوق ليسانس !!!
بزارين برن مهندسي يا پزشكي بخونن - به بچه هاي خودتون و آينده شون رحم كنين . از ما كه گذشت .
اردادتمند همه دوستان
هادي