نویسنده موضوع: حسابداری تعاونی مسکن  (دفعات بازدید: 2146 بار)

آفلاین میری

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: اسلامشهر
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
حسابداری تعاونی مسکن
« : مه 18, 2016, 10:00:57 »
با سلام خدمت دوستان
من می خوام حسابداری یک شرکت تعاونی مسکن رو شروع کنم. لطفاً هر اطلاعاتی در خصوص حسابداری تعاون مسکن دارین راهنماییم کنید.در ضمن شرکت تعاونی فوق از گدشته هیچگونه حسابداری و مدارک حسابداری ای نداشته و از سال 86 مجدداً فعال شده.جون اولین کار حسابداری در شرکت تعاونی مسکن هستش که من دارم انجام می دم.اگر منابع هم معرفی کنین ممنون میشم.

آفلاین ahmadghaffari

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 1
  • دانشگاه: تبریز - بناب
پاسخ : حسابداری تعاونی مسکن
« پاسخ #1 : ژوئن 16, 2016, 17:12:08 »
سلام دوست عزیز
حسابداری تعاونی های مسکن خیلی پیچیدگی خاصی نداره. الان که این تعاونی مسکن شما تازه شروع به کار میکنه شما بایستی مبلغ سرمایه یا همون حق عضویتی که اعضای این تعاونی به حساب بانکی تعاونی مسکن واریز می کنند را ثبت کنید.
بعد از این واریزی، اعضا مبالغی را جهت خرید زمین و ساخت و ساز و ... به حساب بانکی تعاونی واریز میکنن. این واریزی ها توی حساب پیش دریافت پروژه باید ثبت بشه.
ضمنا هزینه هایی که از بابت هر پروژه انجام میشه رو باید در حساب پروژه در دست تکمیل ثبت کنید.
از آنجایی که من بیشتر از 10 سال هست که با تعاونی های مسکن دارم کار می کنم، البته به عنوان برنامه نویس نرم افزار تعاونی مسکن هستم، این مواردو تو اطلاعات و اسناد حسابداری مشتریهامون دیدم.
یک نرم افزار مخصوص حسابداری تعاونی مسکن هم داریم که اگر تمایل داشته باشید می تونید توی وب سایتمون ببینید. کافیه توی گوگل سرچ کنید نرم افزار تعاونی مسکن و یا شرکت راه حل های پویا، بعد اولین گزینه رو کلیک کنید.
باز هم اگر راهنمایی خواستید در خدمتم.

آفلاین میری

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: اسلامشهر
پاسخ : حسابداری تعاونی مسکن
« پاسخ #2 : ژوئن 19, 2016, 10:44:38 »
از راهنمایی تون ممنونم