نویسنده موضوع: ساختار کدینگ و دفاتر حسابداری؟؟؟؟؟  (دفعات بازدید: 1972 بار)

آفلاین marzie zohari

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: گسترش انفورماتیک ایران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
دوستان عزیز
سلام

بنده دو ماهه که حسابداری رو به صورت خصوصی آموزش می بینم اما هنوز بعضی از مطالب برام مبهمه.

اول اینکه لطفا در مورد ساختار کدینگ توضیح بدید.

1- واضح است که پس از ثبت سند باید حسابها در دفاتر ثبت گردند.
دفتر کل ، دفتر روزنامه، دفتر معین، دفتر تفصیلی هر کدام براساس چه کدی ثبت می گردند. و اینکه کاربردشان چیست؟؟؟؟

2-ثبت اسناد تصمیمات مجامع چگونه صورت می گیرد؟ لطفا حتما یک برای ثبت یک مثال بزنید

3 ثبت سند افتتاحیه و اختتامیه چگونه صورت می گیرد؟

4لطفا در مورد تراز آزمایشی 6 ستونی و هشت ستونی مثالی بزنیدو در مورد هر کدوم توضیح بدید.

آفلاین marzie zohari

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: گسترش انفورماتیک ایران
پاسخ : ساختار کدینگ و دفاتر حسابداری؟؟؟؟؟
« پاسخ #1 : نوامبر 09, 2014, 15:28:22 »
واقعا هیچکس پاسخگو نیست؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

آفلاین azamjah

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: پیام نور واحد کرج
« پاسخ #2 : فوریه 16, 2015, 12:03:16 »
دوست عزیز سلام
تا جایی که من می دونم راهنمایی می کنم و در مورد کم و کاستش هم از اساتید عذر خواهی می کنم
تا جایی که من کار کردم اولین مرحله ثبت در دفتر معین هستش به صورتی که هر صفحه رو به یه سرفصل اختصاص می دهید و کلیه ثبتها از اول تا پایان سال را پشت سر هم به ترتیب تاریخ ثبت می کنید. جاری شرکا جدا.. حساب پرداختنی جدا ... بانک ... و به همین ترتیب تا آخرین سرفصل. بعد از اتمام تمام ثبتها ، خوب می دانیم که حسابها ماهیتهای مختلف دارند. برخی بدهکار و برخی بستانکار. بعد از اینکه جمع هر سرفصل جداگانه معلوم شد(مثلا جاری شرکا X مبلغ بدهکار یا بستانکار، حساب پرداختنی Y مبلغ بدهکار یا بستانکار) همه ی سرفصلها رو در تراز آزمایشی می نشانیم تا به بالانس بودن حسابها اطمینان کنیم ( در صورت وجود مغایرت برسی و به رفع آن می پردازیم)
بعد از دفتر معین و تراز آزمایشی و بالانس بودن حسابها دفتر روزنامه را روز به روز و به ترتیب تاریخ ثبت می کنیم تا پایان سال.... دفتر کل بعد از نوشته شدن دفتر روزنامه نوشته می شود مانند دفتر معین هر صفحه را به یه سرفصل اختصاص میدهیم و از ابتدا تا پایان سال هر ثبتی دارد پشت سرهم می نویسم. نهایتا تمام حسابهای موقت و دایم بسته می شوند و با سند اختتامیه همه ی سند ها بسته می شوند. البته فقط حسابهای دایمی در سند اختتامیه می آیند.
سند اختتامیه سال 92 همان سند افتتاحیه سال 93 می باشد که فقط جای بدهکار و بستانکار با هم عوض می شود.

اگر نقصانی در توضیحات بود به بزرگواری خودتان ببخشید. موفق باشید

آفلاین azamjah

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: پیام نور واحد کرج
« پاسخ #3 : فوریه 16, 2015, 12:10:41 »
سلام
دوست عزیز منظورتون رو از " ثبت تصمیمات مجامع" متوجه نمی شم. می شه واضح تر بپرسید؟؟؟؟

در مورد تراز آزمایشی 6 ستونی به شکل زیر است:
سرفصل                ابتدای دوره                   طی دوره                   پایان دوره
                        بدهکار   بستانکار   بدهکار   بستانکار   بدهکار   بستانکار
جاری شرکا                  
نقد و بانک                  
و ....                  

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #3 : فوریه 16, 2015, 12:10:41 »

Tags: