نویسنده موضوع: آگهی های استخدام  (دفعات بازدید: 1474 بار)

آفلاین hadi492

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: پیام
آگهی های استخدام
« : اوت 17, 2014, 20:49:51 »
با سلام
سوالی داشتم از خدمت دوستان لطفا درصورت امکان راهنمایی بفرمایید. در روزنامه ها هر روزه شاهد درج آگهی های استخدام حسابدار بصورت تضمینی و کتبی هستیم. وهمچنین درین آگهی ها میگویند که در ابتدا در مدت کوتاهی حدودا یک تا دوماه با دریافت مبلغ حدودا صد تا دویست هزارتومان به افراد آموزش حسابداری(مورد نیاز بازار) و نرم افزارهای مربوطه را خواهند داد و سپس آن افراد را به استخدام قطعی شرکتها با حقوق مناسب درخواهند آورد.
نمونه ای از این آگهی ها را در ذیل میتوانید مشاهده نمایید:

از دوستانیکه به اینگونه شرکتها مراجعه داشته و دوره های مربوطه اش را گذرانده اند، تقاضا دارم اینجا تجربیاتتون رو در اختیار دیگران بزارین، تا ببینیم چقدر تبلیغات اینگونه شرکتها به واقعیت نزدیک هست. آیا آموزش کوتاه مدتشان خوب و مفید و کاربردی هست؟ آیا بعد از اتمام دوره همانگونه که گفته اند افراد را به سرکار مناسب و مربوط میفرستند؟ و آیا درین موارد، افراد را پشتیانی مینمایند؟ و...
ویا این همه وعده و وعید در حد تبلیغات هست تا از افراد جویای کار فقط پولشان را بگیرند؟!
لطفا شما که درین شرکتها ثبت نام داشته اید، راست ویا دروغ تبلیغات اینگونه شرکتها را برای ما روشن نمایید. متشکرم

آفلاین hadi492

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: پیام
پاسخ : آگهی های استخدام
« پاسخ #1 : سپتامبر 08, 2014, 13:15:26 »
سلام خدمت دوستان
بنده چند هفته ای هست که پیروی سوالی که درینجا پرسیدم، دارم تحقیق میکنم و در نهایت امر به نتیجه خوبی رسیدم که به اطلاع دوستان میرسونم تا کسی گول اینگونه موسسات رو نخوره
وقتیکه با اینگونه موسسات بحث کردم که چجوری میشه رشته حسابداری که شغلی پیچیده و پرمبحث هست رو در یک یا دو ماه به فرد یاد بدید، و تعجب برانگیزتر بعنوان حسابدار یا کمک حسابدار، بعد این مدت بفرستینش سر کار، در جواب من که باهاشون بحث میکردم فقط میخواستن به نوعی بپیچونن و در نهایت میگفتن آره اون که نمیشه ولی اگه بخواد حسابدار بشه باید 2سال خودشو درگیر کنه تا بتونه حسابداری کار کنه و یا میگفتن بعد دوره مقدماتی باید بیاد دوره های تکمیلی رو آموزش ببینه و ...
بهشون گفتم خوب پس چرا تبلیغ کردید که با یک ماه آموزش میفرستین سرکار اونم تضمینی! و مگه میشه کارفرما، اینگونه افراد رو برای کمک حسابدار یا حسابدار استخدام کنه وقتیکه می بینه اندک چیزی از حسابداری میدونه؟! که در جوابم بازم میپیچوندن و میگفتن بله ولی ما اون افراد رو جایی میفرستیم که اولش حسابداری نکنه و کارهای سبکتری انجام بده مثله کمک حسابدار و.....
به هرحال دوستان اینو باید بگم که به هیچ وجه از طریق یک ماه و دوماه نمیتونید کمک حسابدار بشید چه برسه به حسابدار و هیچکجا و هیچ کارفرمایی دلش برای شما نسوخته که بیاد حقوق به کسی بده که یکی دوماه آموزش دیده و در عمل در همه موارد حسابداری مشکل داره و باید از فرد دیگه ای اشکالاتشو سوال کنه و وقت شرکت رو بگیره که آقا میخواد کم کم کار بلد بشه!
و مطمئن باشید اینگونه تبلیغات و آموزشگاهها جز فریب و سواستفاده از بیکاری جوانان، هیچ هدف دیگه ای رو دنبال نمیکنند و مقصودشون از آموزش ارزان قیمت(150 تا 200 هزارتومان) فریب مردم هست، و فرد با خودش میگه پولی که نیست، بریم حالا شاید استخدام شدیم!
و مطلب آخر: اگر علاقه دارید که از طریق حسابداری وارد بازار کار بشید، باید اصولی حسابداری رو یاد بگیرید چه از طریق دانشگاه چه از طریق موسسات معتبری که حسابداری رو میخوان یاد بدن نه اینکه قول استخدام میدن، البته نه با یکی دو ماه بلکه حداقل شش ماه آموزش نیاز داره تا بتونید به نوعی با این رشته آشنا بشید و مطمئن باشید که شما اگر حسابداری رو درست و اصولی یاد بگیرید، کار براتون زیاد پیدا میشه بدون اینکه بخواین گول موسسات کلاهبردار رو بخورید

آفلاین behzad behzad

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: حسابداری
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
« پاسخ #2 : سپتامبر 16, 2014, 20:18:47 »
با سلام. هادی جان حتماً همینطور هست که می فرمایید. خلاصه عرض کنم، جدا از تحصیلات، حسابداری و بالاتر از آن مدیریت مالی در بسیاری موارد نیازمند تجربه است و این با شرکت در دوره های آموزشی در هیچ مقطعی دست یافتنی نیست. حداقل در ایران که عرف بیش از قانون کاربرد دارد.

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #2 : سپتامبر 16, 2014, 20:18:47 »

Tags: