نویسنده موضوع: مشورت  (دفعات بازدید: 2643 بار)

آفلاین شیوا1370

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: علمی کابردی
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
مشورت
« : اوت 04, 2014, 11:23:21 »
سلام وعرض ادب
من کتاب نشریه 160سازمان رو ندارم میتونم از کتاب راهنمای جامع  به کارگیری استانداردهای حسابداری تالیف اسماعیل  علی نیا استفاده کنم.همچنین یه سری فلش کارت dlm که تمامی مباحث حسابداری مالی به صورت نکته ای رو دربر داره استفاده کنم ممنونم که کمکم کنید.

آفلاین nasim-esf

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: دانشگاه اصفهان
پاسخ : مشورت
« پاسخ #1 : اوت 05, 2014, 14:48:32 »
سلام شیوا جان
نشریه ی 160 مجموعه ی استانداردهای حسابداری هست که میتونی از سایت جامعه حسابداران دانلود کنی؛ ولی خب یه کم اوایل خوندنش سخت و سنگینه ولی بعد از چند تا استاندارد واست روان میشه
کتابی که گفتی رو من ندیدم ولی با سرچی که کردم گویا مجموعه ی کامل استانداردها رو با مثال و تفسیر توضیح داده؛ اگه کسی که خودش خونده بهت توصیه کرده باشه ؛ به نظر کتاب خوبی میاد...
در مورد استفاده از فلش کارت بستگی به عادات مطالعاتی خودت داره (مثلا من اصلن نمیتونستم از فلش کارت یا خلاصه نویسی استفاده کنم)... سعی کن اگه تا حالا عادات مطالعاتیت نتیجه بخش بوده ، همونا رو ادامه بدی...
موفق و موید باشی

آفلاین valikh0098

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: شهید شمسی پور
« پاسخ #2 : اوت 28, 2014, 19:45:36 »
سلام
نشریه 160 کمی بیشتر از یکم سنگینه و خوندنش وقت گیره
همانطور که می دانید مرور جامع اخر هر فصلش نکاتی از استانداردهای مرتبط با همون فصل رو اورده که خیلی مفید و به نظر من که هر کسی همون نکات انتهای  هر فصل مرور جامع رو بخونه کافی
dlm رو هم من دیدم به نظر خیلی کامل میاد اما یکم بار  مالی داره اگه خودت فلش کارت بنویسی هزینه ای نداره و هم راحتی
من خودم می نویسم و خیلی هم خوبه  فلش کارت یادگیری بدون فراموشی مخصوصا برای زبان خوندن عالی
خداحافظ

آفلاین tazehwared

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 1
  • دانشگاه: دانشگاه ازاد
« پاسخ #3 : مارس 17, 2015, 16:39:29 »
با سلام و احترام، لطفا نحوه ثبت هزینه های قبل از بهره بردداری را در تراز پایانی بفرمائید . باتشکر

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #3 : مارس 17, 2015, 16:39:29 »

Tags: