نویسنده موضوع: دانشگاه تهران  (دفعات بازدید: 1920 بار)

آفلاین سحرناز

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 2
  • دانشگاه: شیراز
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
دانشگاه تهران
« : ژوئیه 23, 2013, 01:57:16 »
سلام دوستان توی جمع شما اگه کسی هست که ارشد دانشگاه تهران میخونه لطفا برنامه ریزی کنکور به همراه درصداش ومنابع مورد مطالعشو بذاره. ::)ممنون
هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر آسمان

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
پاسخ : دانشگاه تهران
« پاسخ #1 : ژوئیه 24, 2013, 21:33:17 »
سلام .همون بامدادی که این مطلبو نوشتید من صبحش  خوندم نوشته هاتونو وامیدوار بودم کسی بهتون جواب بده. بازم امیدوارم یه نفر پیدا بشه که شرایط پاسخگویی به سوالای شما رو داشته باشه.
اما چند نکته .
مس1- من طبق صحبتای یکی از رتبه های تک رقمی سال 1391 دانشگاه تهران میخونه .بسیار از انتخابش پشیمونه  و طبق صحبتای اکثریتیکه من شنیدم دانشگاه علامه در رشته ی ما هنظرمه  بهتره به جز اینکه بیشتر رتبه های تک رقمی تهرانو انتخاب میکنن.البته بیشتراشونم کارشناسیشونو از تهران گرفتن به همین خاطر همون تهران میمونن
2-شما فکرمیکنین با برنامه ریزی و زمانی که یه نفر که ارشد تهران قبول شده میتونین تهران بیارین؟
سخت در اشتباهید مگر اینکه مثله رتبه دوامسال که از دانشگاه شیراز بودن بپرسید چه برنامه ای داشتند.
قطعامطالبی که به دانشجویان دانشگاه تهران  در طی دوران کارشناسی تدریس میشه اونقدر متفاوت تر هست که ببینیم چرا بیشتر تک رقمی های ارشدمون لیسانسشونو از ه گرفتن. منظورم اینه که شما با برنامه ی اونا که مثلا 5 تا 6ساعت متوسط در طی 2 الی 3 ماه به طور متوسط در س خوندن نمی تونید ارشد قبول بشید مگر اینکه نخبه باشید یعنی اینکه یاسد بیشتر درس بخونید. البته دانشگاه شما هم از بهترین دانشگاه هاست در نتیجه شما هم انتظار دارم که دانشجویی با معدل بالا وپر تلاش باشید یعنی سعی کنید زودتر شروع کنید .زبان فراموش نشه. برنامتنونو مداوما تا کنکور پیگیر باشید وتا طعم شیرین دانشگاه تهران رو بچشید.با آرزوی موفقیت برای همه ی کسانی که لیاقتشون هست.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

تالار گفتگوی حسابداری

پاسخ : دانشگاه تهران
« پاسخ #1 : ژوئیه 24, 2013, 21:33:17 »

Tags: