نویسنده موضوع: سود انباشته شده  (دفعات بازدید: 1903 بار)

آفلاین dehghani

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: یزد
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
سود انباشته شده
« : ژوئن 27, 2013, 16:34:35 »
سلام و خسته نباشید
من در یک کارخانه حسابدار هستم و مدیر عاملی دارم که از حسابداری هیچ اطلاعی نداره ولی ادعا زیاد داره در ترازنامه سال 91 سود انباشته (تقسیم نشده) سنواتی
آوردم و سود سال جاری، مدیرعامل من میگه سود تقسیم نشده معنایی نداره و حتی اگر کل سود سالهای گذشته تقسیم نشده، در طول سال به دارایی (ساختمان، ماشین آلات و ...) تبدیل شده و در حسابها چیزی به اسم سود انباشته (تقسیم نشده) معنا ندارد و باید صفر شود با هر زبونی هم باهاش حرف زدم فایده نداشته، لطفا من راهنمایی کنید و یا کتابی چیزی معرفی کنید که دقیق در موردش توضیح داده شده باشه تا مشکل من برطرف بشه. باتشکر

آفلاین mahdi378

• مدیر انجمن های تساوی
  • کاربر فعال
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 96
  • دانشگاه: شیراز
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
پاسخ : سود انباشته شده
« پاسخ #1 : ژوئیه 02, 2013, 15:57:40 »
سلام و خسته نباشید
من در یک کارخانه حسابدار هستم و مدیر عاملی دارم که از حسابداری هیچ اطلاعی نداره ولی ادعا زیاد داره در ترازنامه سال 91 سود انباشته (تقسیم نشده) سنواتی
آوردم و سود سال جاری، مدیرعامل من میگه سود تقسیم نشده معنایی نداره و حتی اگر کل سود سالهای گذشته تقسیم نشده، در طول سال به دارایی (ساختمان، ماشین آلات و ...) تبدیل شده و در حسابها چیزی به اسم سود انباشته (تقسیم نشده) معنا ندارد و باید صفر شود با هر زبونی هم باهاش حرف زدم فایده نداشته، لطفا من راهنمایی کنید و یا کتابی چیزی معرفی کنید که دقیق در موردش توضیح داده شده باشه تا مشکل من برطرف بشه. باتشکر
با سلام
آدمی که ادعا داره همینه دیگه
شما بهش بگید سود انباشته طبق قانون باید به سهامداران برسه و بین اونا تقسیم بشه . سود انباشته نمی تونه بصورت مستقیم تبدیل به دارایی بشه باید اول به سهامداران پرداخت بشه و اگه اونا خاستن پولو به شرکت بدن تا شرکت دارایی بخره و یا چیزی بسازه. ضمنا باید حتما صورتجلسه تقسیم سود انباشته داشته باشن.

شاد و پیروز باشید.
تنها خدا می داند بهترین در زندگی شما چگونه معنا می شود

تالار گفتگوی حسابداری

پاسخ : سود انباشته شده
« پاسخ #1 : ژوئیه 02, 2013, 15:57:40 »

Tags: