نویسنده موضوع: اعلام نتایج کنکور ارشد 92( سراسری)  (دفعات بازدید: 6067 بار)

آفلاین khoshnoud

• مدیر دانلود
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 87
    • چرتکه نوین حسابداری حسین خشنود
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
باسلام.باتوجه به اعلام نتایج کنکور ارشد 92، در صورت تمایل ،دوستان کنکوریمان اطلاعات راجع به درصد و رتبه خود را جهت استفاده دیگردوستان کنکوری منتشر نمایند.باتشکر
« آخرين ويرايش: مه 12, 2013, 14:14:51 توسط khoshnoud »
بهای استفاده ازاین مطلب12صلوات واسه ظهورآقا امام زمانه

آفلاین ریحانه الف

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 13
  • دانشگاه: غیرانتفاعی
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
باسلام.باتوجه به اعلام نتایج کنکور ارشد 92، در صورت تمایل ،دوستان کنکوریمان اطلاعات راجع به درصد و رتبه خود را جهت استفاده دیگردوستان کنکوری منتشر نمایند.باتشکر
[/quotتوروخدا بگید بارتبه 1500احتمال داره غیرانتفاعی قبول بشم

آفلاین khoshnoud

• مدیر دانلود
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
باسلام.شما نمی خواهد اصلا نگران باشید بااین وضعیت حداقل تا رتبه 2000 قبولی داریم.....
یادش بخیر سال 87 رتبه 280 اصلا شانس قبولی کارشناسی ارشد رو نداشت اما حالا...........
آخه 1سئوال واسم پیش اومده توی این مملکت چند تا کارشناس ارشد حسابداری نیاز داریم که مد شده همه یا دکتری حسابداری باشند یا ارشد حسابداری؟؟؟
واقعا چقدر از این فارغ التحصیلان عزیز توانسته اند واسه این مملکت خدمتی انجام دهند که انواع دانشگاه ما دانشجو ارشد و دکتری می پذیرند؟؟؟دلمون به دانشگاه شیراز خوش بود که ماشالله دکتری دانشگاه شیراز (البته قصد جسارت ندارم و من رو ببخشید) تعداد ورودی امسالش بیشتر از مهد کودک کنار خونه ما شده !!!!!!!!!!!!!!
« آخرين ويرايش: مه 13, 2013, 02:46:10 توسط khoshnoud »

آفلاین ریحانه الف

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
باسلام.شما نمی خواهد اصلا نگران باشید بااین وضعیت حداقل تا رتبه 2000 قبولی داریم.....
یادش بخیر سال 87 رتبه 280 اصلا شانس قبولی کارشناسی ارشد رو نداشت اما حالا...........
آخه 1سئوال واسم پیش اومده توی این مملکت چند تا کارشناس ارشد حسابداری نیاز داریم که مد شده همه یا دکتری حسابداری باشند یا ارشد حسابداری؟؟؟
واقعا چقدر از این فارغ التحصیلان عزیز توانسته اند واسه این مملکت خدمتی انجام دهند که انواع دانشگاه ما دانشجو ارشد و دکتری می پذیرند؟؟؟دلمون به دانشگاه شیراز خوش بود که ماشالله دکتری دانشگاه شیراز (البته قصد جسارت ندارم و من رو ببخشید) تعداد ورودی امسالش بیشتر از مهد کودک کنار خونه ما شده !!!!!!!!!!!!!!
ممنون از امیدواریتون این مدنشده که همه ارشد یا برای دکتری تحصیل کنند به نظر من فرهنگ ما درحال پیشرفته و تفاوت زیادی بین یک فرد تحصیل کرده وبی سوادوجودداره راستی کاش کنارخونه ما هم اینقدر دانشگاه وجودداشت اصفهان فقط 60نفر غیرانتفاعی میگیره که من از اخراولم

آفلاین khoshnoud

• مدیر دانلود
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
فرمایش شما متین اما مقصود بنده این بود که پیش از این که این همه به ادامه تحصیل جوانان توجه کنند به موقعیت شغلی اونها توجه کنند که پس از فراغ التحصیلی این همه دکتر و ارشد حسابداری قراره چکار کنند؟؟؟.
در کشورهای پیشرفته اینگونه برنامه ریزی دارند که واسه 20 سال آینده چند تا حسابدار یا مهندس رشته x نیاز دارند و پس از اون می آیند و دانشجو میگیرن اما اینجا همین جور دانشجو میگیرن بعدش فکر میکنن که.......
متاسفانه اینجا دانشجو رو بخصوص در دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی به عنوان 1 مشتری بهش نگاه میکنن و فقط به فکر افزایش سود و درآمد خودشان هستند نه افزایش سواد اونها.....

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
با اینکه پیشرفته ترین دین، دین اسلام هستش اما پسرفته ترین مردم مسلمونها هستن

آفلاین ریحانه الف

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
شما اینطوری نگومنم تاقبل ازاینکه وارد بازارکاربشم اینطور فکرمیکردم اما الان دریک شرکتی مشغول به کارهستم که مدیراین شرکت یک خانم 45ساله هستش که دکتری حسابداری ازلیدن امریکاروداره باور نمیکنی توی 10تاازکشورهای اروپایی واسیایی شعبه داره جالب اینجاست که هرشعبه فعالیت متفاوت داره به حدی ازخارج ازایران برای همکاری باایشون تماس میگیرند که اصلا فرصت استراحت نداره مطمئن باش ایرانی موفق وازنوع مسلمون زیاده

آفلاین ریحانه الف

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
خیلی ازکشورهاهم هستند باوجودی که مسلمون نیستند جزکشورهای عقب مانده دنیاهستندمن وشمای نوعی اگرمسلمون نبودیم پیشرفتمون بهترازین این بودقطعااینطورنیست ماهمه قبل ازاینکه مسلمون باشیم انسانیم ودرجه پیشرفت وترقی مابه همت وپشتکارواراده مابستگی داره اگرکشورهایی هستند که پیشرفت زیادی کردند فقط به خاطر تلاششون بوده نه امثال ماکه فقط فکرگزراندن زمان ووقتمون هستیم ومنتظر یم همه چیز رواماده وبدون زحمت برامون مهیا کنم که البته خود من هم ازاینها مستثنی نیستم

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 273
    • تساوی
  • دانشگاه: تهران
  • مقطع تحصیلی: دکتری
متاسفانه همه دانشگاهها برای گرفتن دانشجو از هم سبقت می گیرند، و بدتر از اون به افزایش تعداد دانشجویان دانشگاهشون افتخار هم می کنند. یه زمانی سال 80 کل ظرفیت حسابداری کشور 60 نفر بود و رتبه 61 مطمئن بود که قبول نمیشه.
نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی
قبل از طرح سوال جستجو کنید و از ارسال سوال به صورت پیام خصوصی خودداری فرمایید.

آفلاین فاطمه185

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
به نظر شما با رتبه2250 ارشد حسابداری جایی قبول میشم؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
پاسخ : اعلام نتایج کنکور ارشد 92( سراسری)
« پاسخ #10 : ژوئیه 12, 2013, 14:14:35 »
سلام من نمی دونم چی بگم در مورد پذیرش والا من همشه سعی میکنم که حق رو به دیگران بدم اما با خوندن این مطلبا به مقدار داغ  کردم.
عزیزایی که میایین ورودی های سال 80 رو با 87 و با 92 مقایسه میکنین لطفا یک طرفه با قاضی نرین میدونین در سال 80 چند نفرشرکت کننده داشتیم؟
 درسال 87 حدود 8000و درسال 92 حدود 40تا50 هزار شرکت کننده . اونوقت شما انتظار دارید پذیرش ثابت بمونه؟
در ضمن میدونید توی این بحبوحه ی اقتصادی که همه یا ورشکسته اند یا دارن میشن و...  چقد باید خون دل خورد تا با امید ارشد یا دکتری قبول شد . من کاری به مبحث عملی وکاریابیش ندارم .کار کردن ربط به موارد دیگه ای داره که اصلا در موردش صحبت نکنیم بهتره همش پارتی یا سابقه کار ....

در مورد تعداد پذیرش شما دقت نکردی تعداد روزانه نسبت به انتظاری که داریم مخصوصا در تهران درسال های 92 کمتر از 91 وکمتر از 90 بوده یعنی چیزی که اضافه شده غیر انتفاعی بوده و امسال هم کلی پردیس اضافه شده که همشون پولی بوده و هزینه ای گزاف داره و قطعا تعدا بسیاری از داوطلبا نمیتونن برن.یعنی حقشون پایمال شده چون وسعشون نمیرسه. درضمن کل روزانه امسال 256 نفر یوده و کل شرکت کننده ها گیریم 40000نفر باشه. سال 87 هم فرضا 100 نفر روزانه میخواستند و8000 نفر شرکت کننده. واقعا ظرفیتا زیاد شده؟
در مورد ناعدالتی هم بگم که در رشته کامپیوتر با حدود 12000 نفر شرکت کننده حدود 2500نفر قبول میشن
یا در رشته ادبیات عرب فکر کنم رنبه 800 میتونه به شیانه تهران ورتبه 1200 به روزانه یا شبانه مازندران امیدوار باشه البته خط آخرو از داوطلبینش شنیدم ودرموردش مطمئن نیستم در حالی که در کنکور ارشد رشته ما بیشترین شرکت کننده رو داره.اگه جایی از حرفام اشتباه هست لطفا اصلاح کنین.باتشکر.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

تالار گفتگوی حسابداری

پاسخ : اعلام نتایج کنکور ارشد 92( سراسری)
« پاسخ #10 : ژوئیه 12, 2013, 14:14:35 »

Tags: