نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 428065 بار)

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93
« پاسخ #405 : نوامبر 01, 2013, 12:56:08 »
یه سوال از فصل درآمدها
سوال 10مروری جامع با سوال 23 چه فرقی میکنه سود و زیان کالای امانی رو خواسته سود خالص که نخواسته پس چرا کالای مفقودی هم حساب شده؟

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #406 : نوامبر 01, 2013, 13:31:18 »
سلام بچه ها  یعنی کلا نا امید شده بودم که چطوری دوباره چطوری بچه هارو دور هم جمع کنم.
ازتون یه خواهش دارم . ایمیل منو یه جایی بنویسید. اگه خدای ناکرده تالار به هم خورد بهم میل بزنید ایمیلمو میدونید دیگه؟ این رو بدونید که ایمیل معتبر من هست وشخصیت حقیقی و مجازیم با این ایمیل سروکارداره.
mohammadmehdib44@yahoo.com
البته اگه تو مسنجرتون اد نکنید بهتره.( اینم خواهش دوم)
بگذریم داشتم میگفتم. شاید باورتون نشه پوفسور احمد پور صحبت می کردند که حدود 350000نفر دانشجوی حسابداری هستند.
حالا شما فرض کنین چقدشون کنوکری میشن وارشدی.
اینو هم درنظر بگیرید که مقاطع کاردانی وکارشناسی با هم هستند.
این صحبتو کردم تا بدونید چقدر خوشحال شدم وقتی فهمیدم که تونستم با تلاشم بین حدودا 100000نفر بشم 322
بازم میگم روحیه ام رفته در حد فضا  و این حرف ها. شمام از من پیروی کنیددیگه ! چرا حرف گوش نمیدید اوهووی با شما هستما.

داشتم میگفتم
راستی درصدای رتبه 134 و 213 رو هم گرفتم ویه چیز جالب اینکه رتبه های 212 و 213 هردوشون هم کلاسی من هستن.
یه چیز عجیب رتبه 194 دونفر هستنذ.یکیشون اینجا روازنه ویکیشون علامه شبانه! هر دو هم دوست صمیمی هستند!
یکی از بچه ها که 87 درصد حسابرسی زده میگه که حتما حتما تستای کنکور  و جامعه حسابدارن رسمی رو از حفظ باشید.
الان وقتش نیست برای کسایی که دیر شروع کردن اما برای کسایی که بیشتر از 50 روزه که دارن درس میخونن. باید با معضل رو برو شده باشند معضلی که نمیشه ازش رد شد.
اینجا هست که غربال اول شکل میگیره .
یعنی یه عده اینجا میشن سیاهی لشگر
مثلا اگه 100000نفر کنکور شرکت کنند اونم دولتی.
حدودا50000نفرشون که سر کار میرند و از 7 صبح تا 5 غروب مشغولند. مهره ی سوخته به حساب میاند ورقیبتوون به حساب نمیاند.
 اما مونده 50000 نفر که حدود نصفشون توی همین فیلتر وغربال اول میمونند و دیگه به مرحله بعدی راه پیدا نمیکنند.
زندگی رو شبیه بازی یدونید.
همین هفته بود که بایکی از بچه های درس خون که سروکار میره صحبت کردم عزمشو جزم کرده بود که امسال کنکو قبول بشه.
منصرفش کردم و بهش فهموندم که الان ترم 5 هستی. بیا و کم کم و بلند مدت درس بخون تا به موقعش کنکور خودتو بدی ( سال بعد) و رتبه تک رقمی یا زیر 100 بیاری.
گفت مگه میشه؟
گفتم خودم(322) پیام نور آمل
گفتم رتبه 212 سال 92 پیام نور ساری
رتبه 89 سال 91 پیام نور ؟
رتبه 3 سال 88 پیام نور
گفت رتبه 3!
مگه میشه!
 گفتم چرا نشه ؟ باید زحمت بکشی باید زبانتو تقویت کنی.
خوب بگذریم برگردیک به شماها که قراره چند ماه دیگه کنکور بدید.
راستی من از شما رتبه تک یا دو رقمی نمیخواما بهتن گفته باشم. همین که زحمت بکشید وکنکور بدید کافیه و تا اون زمان سر درستون باشید.
البته اگه اونقدر درس خونده باشید که پیش وجدانتون شرمنده نشید.
 وقتی به والدینتون فکر میکنید که برای اینکه شما ادامه تحصیل بدید چه سختی هایی رو کشیدن .بتونید سر بلند باشید وسرتونو پایین نگیرید.
اون موقع هستش که من ازتون راضی هستم وخدا رو شکر میکنم که تونستم توی هدایت یه عده دانشجو که توشون پیام نوری هم داریم مثمر ثمر باشم.
هر جا که قبول بشید.
( مطمئن باشید قبولید حتی یک اپسیلون شک نکنید که قبول نمیشیدیک اپسیلون میدونید که چقدر کمه ها؟
 یعنی الان همتون 100 درصد قبولید.
فقط مونده یه موضوعی اینکه کجا قبوید. بحثتون اینجاست.
رتبه 2600هم میتونه بره پردیس با شهریه ی نجومی.
یکی اومده کلاسمون رتبه اش رو نمی دونم اما میگه 6میلیون دارم برای هر ترم شهریه میدم( پردیس خودگردان)!
رتبه 2555 هم امسال آمل قبول شده فک  کنم .
البته بازم فکر کنم که حسابرسی باشه( فک کنم یعنی از حدسیات خودمه)
حالا برم روی گروه دیگه .
اونایی که کاردانی خوندن بعدش کاردانی به کارشناسی وبعدش دارن برای ارشد شرکت میکنن دلشون قرص هست قرصتر باشه چون تعداد حدودا 50 درصداز بجه های کلاس بازم فکر کنم که از کاردانی به کارشناسی(معمولا غیر انتفاعی قبول شدند کارشناسیشونو) وکارشناسی به ارشد هستند(
دل بقیه خالی نشه از دولتی و ازاد هم داریم )
اما کلاس ما امسال جوش اینطوری هست که بیشترا از کاردانی به... بودند.
بعش دولتی
بعدش پیام نور
بعدش ازاد

بازم میگم بچه ها یه کاری کنید سال بعد شهریور ماه بهتون گفتن فلانی کجا قبول شدی با سر بلندی جوابشونو بدید.
ازروبرو شدن با اعضای خانواده وفک وفامیل ودوست وآشنا نهراسید.
فقط این افرادی که از غرباله رد شدند منظورم کسایی هست که بازم میشیند و هر طوری هست خودشونو راضی میکنند به درس خوندن موفق میشند.
که نهراسند و بقیه مجبورند با خجالت یا با دروغ با بقیه روبرو بشند.
امیدتونو از دست ندید. همین من با این همه غلط املایی باید بهتون بگم که یادمه روزایی رو پشت سر گذاشتم که میدونم تکراری هست ببخشید بی ادبیه گفته بودم قبلا روزایی که وقتی کتابو ورق میزدم عوق میزدم و احساس میکردم دارم بالا میارم.
اونروزا رو درس نمیخوندم اما سعی میکردم حداقل از یکی دروز بعدش خودمو جمع کنم   وبرگردم به سر درسو مشقم اگه میشد از صبحیکه بر میگشتم یا یخواستم سعی کنم کم کم میخوندم مثلا اون روز 3 ساعت میخوندم فرداش 6 ساعت پس فرداش 8 ساعت طوری میکردمکه عادلانه درس خونده باشم و میانگین روزانم منطقی باشه.
هم چی به خودتون بستگی داره.
خودتونو گم نکنید به دنبال خودتون بگردید رویاهاتونو مرور کنید از این زندگی چی میخواید. چرا بید ارشد قبول شید.
قبول شید که چی بشه؟
برا کسایی که از رشته دیگه اومدند برای دل گرمی:
رتبه 26 امسال هم  کلاس ما هستند واز رشته ی دیگه .

داشتم نحوه ی درس خوندنمو برای احسان میگفتم گفت تو کلا با درس خوندن عشق میکردی ها؟
گفتم وگرنه نمیتونی سروتهشو هم بیاری  کتابای 600 تا 1000 صفحه  ای که بیشتر به بلوک  ساختمانی شبیهند رو وگرنه چطوربایستی خوند ها ها؟
خندیدیم به این موضوع.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #407 : نوامبر 01, 2013, 13:38:32 »
راستی بچه ها یکی از کنفرانسامو دادم. ظاهرا که بد نبود. اخه نمره آ گرفتم.
بچه ها هم میگفتن خوب بود.
اما کنفرانس تئوری رو نتونستم ارائه بدم. متاسفانه والده ی استاد ملکیان فوت کردند و کلاسای ایشون  تشکیل نشد.از همه تون میخوام که یه فاتحه براش بخونید. با تشکر فراوان.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #408 : نوامبر 01, 2013, 13:41:13 »
:o :oچه دهشتناک
من تو دوران کارشناسیم یه کتابم نخوندم همش جزوه های بیست صفحه ای ;D
الان نمیشه به بعد از رد شدن از قیف فکر کرد فقط دغدغه رد شدنشه :-\
غصه نخورید خدا بزرگه الان به فکر دو تا موضوع باشید
1- کنکورتونو عالی برگزار کنید
2- بعدش  و از  یا همین الان  زبانتونو تقویت کنید

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #409 : نوامبر 01, 2013, 13:44:13 »
یه سوال از فصل درآمدها
سوال 10مروری جامع با سوال 23 چه فرقی میکنه سود و زیان کالای امانی رو خواسته سود خالص که نخواسته پس چرا کالای مفقودی هم حساب شده؟

توی کالای امانی اینا میاند. چراش بماند. ولی الانم یادمه بهترین راه حل کردن این تست ها همون رسم تی هست که کمی تو خاطرم هست. بجه ها زحمت بکشید به هم کمک کنید. ازتون بیشتر انتظار دارم مطالب درسی ر تو تالار مطرح کنید. همدیگرو به چالش بکشید تا بتونید کنکورو به چالش بکشید!

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #410 : نوامبر 01, 2013, 13:56:34 »
یادم رفت بگم که :
 اگه اون وضعیت اضطراری درس نخون شدن براتون پی اومد ونتونستید به هیچ وجه خودتونو راضی کنید که درس بخونید:
 چند روزی رو از فاز درس خوندن دور باشید نهایتا دوروز بشینید فکر کنید. اگه دفتری که گفته بودمو درست کرده باشید با مرورش میتونید بفهمید که چقدر زحمت کشیده اید. میتونید ببینید چه پستی وبلندی هایی رو طی کردید و خودتون می تونید راه حل مناسبو پیدا کنید و راه موفقیتتونو  پیدا کنید.

بازم میگم .داشتن رقیب درسی چیز خیلی خوبیه اما نداشتنش واقعا سخت میشه بیاید با بچه های سایت صحبت کنید وببینید که از نظر درسی شبیه کی هستید و سعی کنید از طریق ایمیل یا چت روم با هم در ارتباط باشید همدیگرو حمایت کنید  و ب سوالای هم جواب بدید .اینطوری وقتی یه ازمون آزمایشی یا کنکور قبلی رو میدید و درصداتونو مقایسه میکنید میتونید حس رقابت طلبیتونو موافق با علاقتون که قبولی تو کنکور هست تنظیم کنید و بادبان هارو بالا ببرید تا دریای علم رو طی کنید.

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #411 : نوامبر 01, 2013, 14:00:04 »
آقا من تو آذر 4 تا میان ترم دارم از 11 تا 26دی هم امتحانات پایان ترم؛منم جز سیاه لشکرا حساب میشم؟
رفتم پیش استاد ازش سوال بپرسم میگه واسه ارشد میخونی میگم آره؛میگه به صنعتی اصلا فکر نکن گفتم بابا یه وقت روحیه ندید ;Dنه که تو کلاس هیشکی به فکر ارشد نیس  :-[

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #412 : نوامبر 01, 2013, 15:15:44 »
. یادم بندازید تکنیک های درک مطلبو بنویسم. هیچکی یادم نمیندازه. واقعا وقت گیره بنویسمش .

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #413 : نوامبر 01, 2013, 15:16:37 »
آقا من تو آذر 4 تا میان ترم دارم از 11 تا 26دی هم امتحانات پایان ترم؛منم جز سیاه لشکرا حساب میشم؟
رفتم پیش استاد ازش سوال بپرسم میگه واسه ارشد میخونی میگم آره؛میگه به صنعتی اصلا فکر نکن گفتم بابا یه وقت روحیه ندید ;Dنه که تو کلاس هیشکی به فکر ارشد نیس  :-[

خدا بزرگه.توکلتون به خداباشه

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #414 : نوامبر 03, 2013, 00:32:48 »
ثبت نام ارشد داره شروع ميشه...
براساس برنامه زمانی پیش بینی شده ثبت نام از داوطلبان متقاضی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۳ از روز یک شنبه ۱۲ آبان آغاز و تا یک شنبه ۱۹ آبان پایان می پذیرد.
این آزمون صبح و بعدازظهر روزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ بهمن ۹۲ در حوزه های امتحانی برگزار می شود.

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #415 : نوامبر 04, 2013, 00:29:36 »
از داغ حسین اشک نم نم داریم ، در خانه سینه تا ابد غم داریم ، پیراهن و شال مشکی آماده کنید ، يك شب دگر تا به محرم داریم..!

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #416 : نوامبر 04, 2013, 20:17:05 »
سلام. من هم این ایام جانگداز و به همه تسلیت عرض می کنم.
طبق قول وقرار خودم میخوام 2 تا از کارنامه ها رو منتشر کنم البته  این چیزی هست که به من گفته شده و قطعا رند شده هستند .
رتبه ی 213
زبان 0
ریاضی 30
مالی 50
صنعتی 32
حسابرسی 90
معدل کل 17.25
دانشگگاه مقطع تحصیل : کرمان
ارشد: روزانه ی مازندران
منابع مورد علاقه :مرور جامع حسابرسی وحسابداری هر دوتاشونو این دوستمون علاقه داشتند آقای امین ب م بودند. با تشکر از ایشون وبقیه ی بچه های کلاس که این اطلاعات رو در اختیار من وشما قرار دادند.
آقای ؟ عبدالرضا ش راستش یادم نمیاد دقیقا اسمشونو ولی فکر میکنم اسم کوچیکشون عبدالرضا باشه
رتبه :secret!
زیان 7
ریاضی 28
مالی 35
صنعتی 28
حسابرسی 33
معدل 19.11
مقطع کارشناسی: روزانه ی مازندران
ارشد: روزانه ی مازندران( با استفاده ی از معدل )

نفر سوم هم که درصدهاشو گرفتم رتبه ی 134 هستند اما سعی میکنم  بعدا منتشر کنم تا یه ذره کنجکاویتون گل کنه!
  می خواستم در مورد اینکه من پارسال محرم چه کردم با دل خودم بگم!
راستش شما رو نمی دونم .
من بچه هیئتی نیستم و نبودم
چون دهات ما تا دوسال پیش هیئت نداشت همه با هم جمع میشدیم وعزا داری میکردیم اما الان یه دو سالی هست که لباس طراحی کردند و میگن هیئت داریم....
اما از زمانی که یادم نمیاد هم محرم میرفتیم تکیه محلمون دلیلشم این بود که کلید دار تکیه بودیم .یادش به خیر.
خلاصه محرم که می شد یه ولوله ای در وجودم می افتاد تا برم وکامل اونجا باشم. و هنوز هم همین حس رو دارم. اما بنا به شرایطی که برای دو بار کنکور داشتم مجبور شدم که سال 90 اصلا نرم به جز روزای 9 و 10 اما سال 91 با اصرار و اجبار پدرم شب ها رو می رفتم . البته خودم بسیار مشتاق بودم اما به دلیل ترس از نتیجه گرفتن نمیخواستم برم. خلاصه باز هم اونجا که میرفتم دلم پیش درسا بود.
راستش  من عاشق کتابام شده بود و نمی تونستم ازشون دل بکنم.
یکی دو شب که رفتم تصمیم گرفتم این 1.5 ساعتی که اونجام یه گوشه بشینم و کاغذای کوچیک یا برگه های دفتری که توش خلاصه نوشتمو مرور کنم اما برام یه حس عجیبی رو داشت انگار همه نگام میکردن با اینکه میرفتم  کنار کنج منبر وجایی که اصلا توی دید نبودم باز هم راضی نبودم در نتیجه با کلی فکر با گوشیم از صفحات کتابم عکس میگرفتم و اونجا میخونم چون به گوشی نگاه کرن برای بقیه نه سوال بود ونه عجیب.
مثلا بحث حسابداری تورمی هست چی هست نمیدونم  فصل 16 به بعد مدرسان بود اونو کامل توی تکیه خوندم یه فصل دیگه هم بود که ترجیح میدم بهتون نگم چون خوندنش هیچ فایده ای نداره.
در نتیجه اگه گوشیتون دوربین خوبی داره باهاش عکس بگیرید.یا اگه دوربین دیجیتال دارید یا حتی اگه با قرض گرفتن از اعضای خانواده ودوستان بتونید صفحات یه فصل رو عکس بگیرید و بخونید هم از اینکه توی عزاداری باشید و دل تو دلتون نباشه بهتره.
این راه حل من بود برای مشکل من اما گفتنش بهتر از نگفتنش بود حداقل خاطره ای براتون گفتم...

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #417 : نوامبر 04, 2013, 21:08:20 »
سلام مجدد .بچه ها تصمیم گرفتم که به مناسبت اینترنتی که دوروزه موفق شدم ازش استفاده کنم یه فایل بهتون هدیه کنم که رمزشو فقط در اختیار بچه هایی که عضو تالار هستند میذارم ودلیلشم اینه که راستش تعهد داده بودم که منتشر نکنم اما منافع شما برام اهمیت بیشتری داره در نتیجه این عکس که یک برگه ی A3هستش رو به صورت فایل زیپ رمز دار در آوردم تا فقط اعضای تالار ازش استفاده کنند موضوعش هم کاربرد اقتصادی ریاضیات هستش با دست خط من که مثله نسخه نویس ها هستش!
 باتشکر که با دیدن دست خطم هنوز نفس می کشید :o

DSC03333.zip

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #418 : نوامبر 04, 2013, 21:39:47 »
سلام اقاي مدير مرسي دستتون درد نكنه شما هميشه لطف داشتيد به بچه هاي تالار.
اما رمزش كجاست؟؟؟

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #419 : نوامبر 04, 2013, 21:49:06 »

در نتیجه با کلی فکر با گوشیم از صفحات کتابم عکس میگرفتم و اونجا میخونم چون به گوشی نگاه کرن برای بقیه نه سوال بود ونه عجیب.
مثلا بحث حسابداری تورمی هست چی هست نمیدونم  فصل 16 به بعد مدرسان بود اونو کامل توی تکیه خوندم یه فصل دیگه هم بود که ترجیح میدم بهتون نگم چون خوندنش هیچ فایده ای نداره.
در نتیجه اگه گوشیتون دوربین خوبی داره باهاش عکس بگیرید.یا اگه دوربین دیجیتال دارید یا حتی اگه با قرض گرفتن از اعضای خانواده ودوستان بتونید صفحات یه فصل رو عکس بگیرید و بخونید هم از اینکه توی عزاداری باشید و دل تو دلتون نباشه بهتره.
این راه حل من بود برای مشکل من اما گفتنش بهتر از نگفتنش بود حداقل خاطره ای براتون گفتم...
ياد شيطنتهاي دانشجويي بخير از تخته عكس ميگرفتيم شب ميرفتيم بابچه ها جزوشو كامل ميكرديم آخر ترم دوستاني كه از ما زرنگتر بودن  ;D ميومدن از جزوه هاي تميز و اماده كپي ميگرفتن يادش بخير. ;)

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #419 : نوامبر 04, 2013, 21:49:06 »

Tags: