نویسنده موضوع: تحریردفاترقانونی بصورت خلاصه سند ماهانه  (دفعات بازدید: 2908 بار)

آفلاین شادمانی

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: حسابداری
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
سلام
خدمت دوستان عزیز عرض کنم شرکت ما در اواخر  سال 89  تاسیس شده هیچ دفتری هم نوشته نشده یعنی عملیاتی نداشته دارایی هم برگ تشخیص فرستاده و مشکلی نداشته  درسال 90  سیستم حسابداری  مکانیزه شده  نرم افزارمالی را در مردادماه 90 خریدیم  و اسناد را از اول سال  درسیستم ثبت کردیم  من دفاتر قانونی را بصورت خلاصه سند ماهانه ثبت کردم و اینکه امسال به دارایی اعلام کردیم که از سیستم مکانیزه استفاده کردیم درسال 90 بعضی از دوستان میگویندکه ممیز آنرا رد میکند چون دفاتر سال 91 را باید خلاصه سند ماهانه بنویسی امسال را باید بصورت روزانه ثبت میکردی حالا میخواستم نظر شما عزیزان را بدانم لطفا پاسخ سوالم را هرچه سریعتر به من بگویید.

آفلاین صباعزیزی91

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: تهران مرکزی
سلام ، اگر با ترازهاتون بخونه هیچ ارادی نمیگیرن.
با آرزوی موفقیت

آفلاین tamam1369

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 8
  • دانشگاه: غیرانتفایی الغدیر تبریز
با سلام خدمت دوستان .
بنده تو یه شرکت حسابداری کار میکنم .تو شرکتمون برای یه شرکت دیگه که حسابداریشو کرده بودیم وقتی میخاستیم برا دارایی دفتر بنویسیم مدیرمون به جای اسناد شرکت از سیستم تراز ماهانه درآورد و گردش اونارو که گردش ماهانه شرکت بود رو در دفتر روزنامه ثبت کرد بعدش هم تمام هزینه ها و فروش و .....وکلیه اسناد مثبته رو به این 12 تا تراز ضمیمه کردیم فرستادیم برا دارایی ! خلاصه من نفهمیدم جریان چی بود کسی از وجود چنین قانونی اطلاعی داره؟دارایی قبول میکنه یا دفاتر رده؟ممنون میشم کمک کنین.

آفلاین abouzaromidi375

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 134
    • تالار گفتگوی حسابداری وحسابرسی گیلان
  • دانشگاه: Rasht

با سلام
برای اینکار قبلا باید حتما با ممیز شرکتتون هماهنگ کنید . معمولا برای شرکتهای که حجم معاملاتشون بالا باشه و از سیستم مالی هم استفاده میکنن چنین اجازه داده میشود.  ممیز برای رسیدگی ریز اسناد و دفاتر از طریق

گزارشات سیستم بررسی های لازم رو انجام میدهد.

در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر ا

آفلاین tamam1369

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 8
  • دانشگاه: غیرانتفایی الغدیر تبریز

با سلام
برای اینکار قبلا باید حتما با ممیز شرکتتون هماهنگ کنید . معمولا برای شرکتهای که حجم معاملاتشون بالا باشه و از سیستم مالی هم استفاده میکنن چنین اجازه داده میشود.  ممیز برای رسیدگی ریز اسناد و دفاتر از طریق

گزارشات سیستم بررسی های لازم رو انجام میدهد.
ممنون دوست عزیز امروز نامه ای رو مبنی بر این کار به اداره دارایی بردم و به تایید ممیز رسوندم ایشون هم ابتدا نامه رو به ما فوقش ارایه داد وسپس موافقت شد.

آفلاین abouzaromidi375

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 134
    • تالار گفتگوی حسابداری وحسابرسی گیلان
  • دانشگاه: Rasht

خب خداروشکر

موفق باشید
در طوفان زندگی با خدا بودن بهتر ا

تالار گفتگوی حسابداری