نویسنده موضوع: سوال : حسابداري و بازيكنان فوتبال  (دفعات بازدید: 8774 بار)

آفلاین SH.PT

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 21
  • دانشگاه: آزاد
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
سوال : حسابداري و بازيكنان فوتبال
« : ژانویه 05, 2013, 14:44:24 »
با سلام و عرض ادب

از دوستاني كه در اين مورد مطلع هستند خواهشمندم راهنمايي بفرمايند  ..بازيكنان فوتبالي كه با مبلغ بسيار بالا بين باشگاه ها خريد و فروش مي شوند از منظر حسابداري به چه صورت در حسابها منعكس شده آيا جزء دارايي باشگاه هستند يا خير ؟
با سپاس

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 273
    • تساوی
  • دانشگاه: تهران
  • مقطع تحصیلی: دکتری
پاسخ : سوال : حسابداري و بازيكنان فوتبال
« پاسخ #1 : ژانویه 05, 2013, 14:50:39 »
سلام
بستگی به نوع قرارداد دارد.
اگر باشگاه الف بازیکنی را در ازائ مبلغی به باشگاه ب بدهد. این مبلغ برای باشگاه الف درامد محسوب می شود. برای باشگاه ب این مبلغ باید جزو دارایی (حق الامتیاز)  ثبت شود. البته با توجه به مدت زمان قرارداد باید این مبلغ مستهلک شده و به حساب هزینه منظور شود.
قبل از طرح سوال جستجو کنید و از ارسال سوال به صورت پیام خصوصی خودداری فرمایید.

آفلاین SH.PT

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #2 : ژانویه 05, 2013, 15:07:09 »
سلام
اگر باشگاه الف بازیکنی را در ازائ مبلغی به باشگاه ب بدهد. این مبلغ برای باشگاه الف درامد محسوب می شود. برای باشگاه ب این مبلغ باید جزو دارایی (حق الامتیاز)  ثبت شود. البته با توجه به مدت زمان قرارداد باید این مبلغ مستهلک شده و به حساب هزینه منظور شود.
با سلام مجدد

اگه امتياز محسوب بشه كه نبايد استهلاك براش در نظر گرفت چون تا اونجايي كه من يادمه امتيازت استهلاك پذير نيستند ...ولي اگه استهلاك پذيره به چه صورت مستهلك ميشه
با تشكر

آفلاین tamam1369

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 8
  • دانشگاه: غیرانتفایی الغدیر تبریز
« پاسخ #3 : ژانویه 05, 2013, 17:54:28 »
سلام بحث جالبی هست ممنون. من فک میکنم چون قرار داد بازیکنان محدود هستش ولی شرکت فرض تداوم داره .شاید نشه به عنوان دارایی ثبتش کرد .ولی بستگی به هدف باشگاهها داره که بازیکنو برای چه منظوری میگیرن .مثل اینه که یه شرکتی یه نفرو جذب میکنه برا رسیدن به هدفش و بهش دستمزد میده و اگه بخاد مثلا قرارداد طرفو فسخ کنه بابتش باید جریمه بده .حالا هم باشگا ها نیرو (بازیکن)جذب میکنن بهش دستمزد میدن

آفلاین SH.PT

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #4 : ژانویه 08, 2013, 21:57:38 »
سلام بحث جالبی هست ممنون. من فک میکنم چون قرار داد بازیکنان محدود هستش ولی شرکت فرض تداوم داره .شاید نشه به عنوان دارایی ثبتش کرد .ولی بستگی به هدف باشگاهها داره که بازیکنو برای چه منظوری میگیرن .مثل اینه که یه شرکتی یه نفرو جذب میکنه برا رسیدن به هدفش و بهش دستمزد میده و اگه بخاد مثلا قرارداد طرفو فسخ کنه بابتش باید جریمه بده .حالا هم باشگا ها نیرو (بازیکن)جذب میکنن بهش دستمزد میدن
با سلام ودرود
نظر من به نظر آقاي محمدي نزديكتره ومنهم ميگم امتياز محسوب ميشه
با تقديم احترام

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 273
    • تساوی
  • دانشگاه: تهران
  • مقطع تحصیلی: دکتری
« پاسخ #5 : ژانویه 10, 2013, 14:42:49 »
سلام

با سلام مجدد

اگه امتياز محسوب بشه كه نبايد استهلاك براش در نظر گرفت چون تا اونجايي كه من يادمه امتيازت استهلاك پذير نيستند ...ولي اگه استهلاك پذيره به چه صورت مستهلك ميشه
با تشكر
اگه از نظر منطقی به قضیه نگاه کنیم در نهایت روزی قرارداد بازیکن تمام میشود و یا عمر بازی وی نهایتا تمام خواهد شد که در این صورت دیگر این امتیاز برای باشگاه ارزشی نخواهد داشت.
قبل از طرح سوال جستجو کنید و از ارسال سوال به صورت پیام خصوصی خودداری فرمایید.

آفلاین mahdi378

• مدیر انجمن های تساوی
  • کاربر فعال
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 96
  • دانشگاه: شیراز
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #6 : ژانویه 10, 2013, 21:33:28 »
با سلام
سوالی که مطرح شده را می توان اینگونه می توان جواب داد: آیا می توان منابع انسانی را در دفاتر شرکت ثبت نمود یا خیر؟
اینکه یک باشگاه برای شخصی پول پرداخت می کند آیا آن شخص را خریداری نموده است؟ شاید در اصطلاح اینگونه بنظر برسد ولی افرادی که مخالف ثبت منابع انسانی در دفاتر اند اینگونه پاسخ می دهند که چون شرکتها فقط از منابع انسانی استفاده می کنند و مالک واقعی آنها نمی شوند لذا نباید منابع انسانی را در دفاتر ثبت نمود.
این قضیه در رابطه با امتیاز مثلا حق اختراغ صدق نمی کند زیرا شرکت مالک واقعی آن است و لذا در دارایی های ثابت بعنوان حق الامتیاز ذکر می شوند.

به نظر من پول پرداختی را می توان همانند بیمه ها بعنوان پیش پرداخت ثبت نموده و تا پایان قرارداد بصورت ماهانه و یا در پایان هر سال به هزینه تبدیل نمود.

شاد و پیروز باشید.
تنها خدا می داند بهترین در زندگی شما چگونه معنا می شود

آفلاین SH.PT

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #7 : ژانویه 11, 2013, 12:22:37 »
با سلام
سوالی که مطرح شده را می توان اینگونه می توان جواب داد: آیا می توان منابع انسانی را در دفاتر شرکت ثبت نمود یا خیر؟
اینکه یک باشگاه برای شخصی پول پرداخت می کند آیا آن شخص را خریداری نموده است؟ شاید در اصطلاح اینگونه بنظر برسد ولی افرادی که مخالف ثبت منابع انسانی در دفاتر اند اینگونه پاسخ می دهند که چون شرکتها فقط از منابع انسانی استفاده می کنند و مالک واقعی آنها نمی شوند لذا نباید منابع انسانی را در دفاتر ثبت نمود.
این قضیه در رابطه با امتیاز مثلا حق اختراغ صدق نمی کند زیرا شرکت مالک واقعی آن است و لذا در دارایی های ثابت بعنوان حق الامتیاز ذکر می شوند.

به نظر من پول پرداختی را می توان همانند بیمه ها بعنوان پیش پرداخت ثبت نموده و تا پایان قرارداد بصورت ماهانه و یا در پایان هر سال به هزینه تبدیل نمود.

شاد و پیروز باشید.
سلام

با سلام مجدد

با تشكر
اگه از نظر منطقی به قضیه نگاه کنیم در نهایت روزی قرارداد بازیکن تمام میشود و یا عمر بازی وی نهایتا تمام خواهد شد که در این صورت دیگر این امتیاز برای باشگاه ارزشی نخواهد داشت.
با سلام وعرض ادب
از پاسخ هايتان نهايت تشكر را دارم  و سپاسگزارم  ولي به نظرم اين بحث خاتمه نيافته است با
با تقديم احترام

آفلاین adel mahdavi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 36
  • دانشگاه: payame noor
« پاسخ #8 : ژانویه 12, 2013, 02:59:32 »
باسلام
همان گونه که آقای غلام حیدری فرمودند،منابع انسانی به هیچ عنوان، دارایی فرض نمیشوندوطبیعتا دردفاترثبت نمیشوند.
حقیرمعتقدم خرید،فروش وحقوقی که به بازیکنان پرداخت میشوددرحسابهای خریدودرآمدوهزینه حقوق منظورمی گردد.
خیلی قضیه روسخت نگیریم!!!!!!!!!!!!!

آفلاین mahdi378

• مدیر انجمن های تساوی
  • کاربر فعال
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 96
  • دانشگاه: شیراز
« پاسخ #9 : ژانویه 12, 2013, 09:33:15 »
با سلام و احترام خدمت adel mahdavi
من یه انتقاد به جمله شما دارم :"خیلی قضیه روسخت نگیریم!!!!!!!!!!!!!"
بنظر من اتفاقا باید سخت گرفت چون تو این مدت کوتاهی که دارم کار حسابداری انجام می دم به یه چیزی رسیدم و اونم اینکه که مدیران عامل (البته اکثرشون تو شهرهای کوچیک) می گن مگه حسابداری چیکار می کنه چهار تا سند می زنه که تازه اونم غلط و بعدشم که دفاتر رد می شه پس نیازی به حسابدار وجود نداره ما خودمون با دارایی کنار می آییم. می دونید چرا این حرفو می زنن بخاطر اینه که ماها (حسابدارا) بی توجه از کنار خیلی از چیزها رد می شیم.
البته جناب adel mahdavi قصد اعتراض به حرف شما رو نداشتم بلکه می خواستم بگم احساس مسئولیت و بحث علمی همیشه خوبه حتی اگه هیچ نتیجه ای نداشته باشه.
نمی دونم کار حسابداری انجام می دید یا مشغول درس و دانشگاه هستید به هر حال وقتی وارد بازار کار شدید حداقل خودتون از کار خودتون راضی باشید حتی اگه مدیر عامل و کلیه پرسنل از شما ناراضی باشند. و البته بهتر اینه که به همه نشون بدید که کارتون عالیه و همه به وجود یک حسابدار افتخار کنند.
بازم شرمنده جناب adel mahdavi

شاد و پیروز باشید.
تنها خدا می داند بهترین در زندگی شما چگونه معنا می شود

آفلاین adel mahdavi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #10 : ژانویه 12, 2013, 18:32:45 »
باسلام
عرض ادب وارادت خالصانه ودوستانه محضرشریف اساتیدودوستان خودم جناب آقایان محمد محمدی ومهدی غلام حیدری.[/size]جناب مهدی خان عزیز!اول:به وحدانیت خداقصدم به هیچ وجه سبک شمردن کارحسابداری یابه آسانی ازکنارموضوع گذشتن ویاهرگونه مساله ای که اصول حسابداری رازیرپابگذاردنبود،چه اگرقائل به چنین نظری باشم حرفه وشخصیت کاری خودرازیرسؤال برده ام
دوم:بنده درحال یادگیری الفبای حسابداری هستم وبه حسابداری عشق می ورزم
سوم:ازکنایه ی حضرتعالی به شهرهای کوچک این گونه برمی آیدکه دراین شهرها هم مدیران وهم حسابدارن ودرکل مردمان این جوامع هنوزدرعهد پارینه سنگی زیست می کنندوهمه چیزراباری به هرجهت می گذرانندبه طبع هرمدیرکارآزموده وبادانشی ازاهمیت کارحسابداری چه مؤسسات کوچک ویابزرگ واقف است.
درنهایت استدلال بنده ازحسابداری منابع انسانی این بودکه مساله ساده است: شمابه عنوان حسابدارشرکتی که درآن کار میکنیدوباشماقراردادبسته شده جزءدارایی های شرکت حساب می شوید؟
وهمچنین سایرکارمندان دوایر.بازیکنان ورزشی تازمانی که باباشگاه ها قرارداددارندجزءکارکنان محسوب میشوندودرآمدی که ازآنان عایدباشگاه میشوددرحساب درآمدوهزینه ی پرداخت دستمزدآنان نیزهزینه ی حقوق است همین.
بازهم ازسوءتفاهم پیش آمده عذرخواهی میکنم.
مؤیدباشید

آفلاین SH.PT

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #11 : ژانویه 13, 2013, 20:16:12 »
با سلام و احترام خدمت adel mahdavi
من یه انتقاد به جمله شما دارم :"خیلی قضیه روسخت نگیریم!!!!!!!!!!!!!"
بنظر من اتفاقا باید سخت گرفت چون تو این مدت کوتاهی که دارم کار حسابداری انجام می دم به یه چیزی رسیدم و اونم اینکه که مدیران عامل (البته اکثرشون تو شهرهای کوچیک) می گن مگه حسابداری چیکار می کنه چهار تا سند می زنه که تازه اونم غلط و بعدشم که دفاتر رد می شه پس نیازی به حسابدار وجود نداره ما خودمون با دارایی کنار می آییم. می دونید چرا این حرفو می زنن بخاطر اینه که ماها (حسابدارا) بی توجه از کنار خیلی از چیزها رد می شیم.
البته جناب adel mahdavi قصد اعتراض به حرف شما رو نداشتم بلکه می خواستم بگم احساس مسئولیت و بحث علمی همیشه خوبه حتی اگه هیچ نتیجه ای نداشته باشه.
نمی دونم کار حسابداری انجام می دید یا مشغول درس و دانشگاه هستید به هر حال وقتی وارد بازار کار شدید حداقل خودتون از کار خودتون راضی باشید حتی اگه مدیر عامل و کلیه پرسنل از شما ناراضی باشند. و البته بهتر اینه که به همه نشون بدید که کارتون عالیه و همه به وجود یک حسابدار افتخار کنند.
بازم شرمنده جناب adel mahdavi

شاد و پیروز باشید.
با سلام ودرود
احسنت به طرز فكر خوبتون خيلي خوشحال ميشم وقتي ميبينم اينقدر جدي وپيگير هستيد البته جسارت نباشه دوست خوبمون جناب مهدوي هم قطعا" منظور بدي نداشتند .ولي از اينكه شما هم دنبال جواب قانع كننده هستيد خوشحالم
درود برشما  - با تقديم احترام وسپاس وتشكر از پاسخ شما وجناب محمدي عزيز

آفلاین mohammadnoroozi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: -2
  • دانشگاه: آزاد اسلامی واحد نور
« پاسخ #12 : ژانویه 18, 2013, 16:06:27 »
سلام
مشکل شما میدونید چیه ؟
اینکه اصلاً بازیکن مهم نیست شما فرض کنید هویج رد و بدل بشه
بابا مهم اینه که داره یک چیزی خریداری یا فروخته می شه ؟
هر چیزی که خریداری بشه و بتوان در تعریف دارایی گنجانده شود می توان گفت که این نوع جزء دارایی های یک شرکت است. اینو بفهمید تو رو خدا مسئله خیلی ساده بود
باید تعریف دارایی رو بلد باشید و بدونید که چه چیز هایی در تعریف دارایی گنجانده می شه .
لطفاً نظراتتون رو به آدرس های زیر برام ارسال کنید.
محمد نوروزی دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری
آدرس ایمیل:.@yahoo.com
آدرس وبلاگ :..blogfa.com
« آخرين ويرايش: ژانویه 18, 2013, 16:08:15 توسط mohammadnoroozi »

آفلاین adel mahdavi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #13 : ژانویه 19, 2013, 09:39:36 »
باسلام
جناب نوروزی هویج جزءمنابع انسانی حساب نمیشه منابع انسانی نیزدارایی فرض نمیشوداگربه زعم شما انسان هویج فرض شودمی توان دارایی به شمارآورد.
عزیزدل برادر

آفلاین SH.PT

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #14 : ژانویه 26, 2013, 13:02:28 »
سلام
مشکل شما میدونید چیه ؟
اینکه اصلاً بازیکن مهم نیست شما فرض کنید هویج رد و بدل بشه
بابا مهم اینه که داره یک چیزی خریداری یا فروخته می شه ؟
هر چیزی که خریداری بشه و بتوان در تعریف دارایی گنجانده شود می توان گفت که این نوع جزء دارایی های یک شرکت است. اینو بفهمید تو رو خدا مسئله خیلی ساده بود
باید تعریف دارایی رو بلد باشید و بدونید که چه چیز هایی در تعریف دارایی گنجانده می شه .
لطفاً نظراتتون رو به آدرس های زیر برام ارسال کنید.
محمد نوروزی دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری
آدرس ایمیل:.@yahoo.com
آدرس وبلاگ :..blogfa.com
با سلام ودرود
 از بعضي مسائل نبايد ساده گذشت يا به سخره گرفت هر چند سوال ساده باشد ؛ بخصوص اگه در مسير زيباي دانش پژوهي قرار داشته باشيد .
شايد دنبال جواب بعضي از سوالات رفتن دريچه جديد و بحثهاي جديدي را براي شما به دنبال داشته باشد.
اميدوارم هميشه و در همه جا موفق باشيد وپيروز

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #14 : ژانویه 26, 2013, 13:02:28 »

Tags: