نویسنده موضوع: (سوال)حسابداری شرکت های عمرانی(انبوه ساز مسکن)  (دفعات بازدید: 6619 بار)

آفلاین accounter

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 40
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
سلام.من به عنوان حسابدار توی یک شرکت عمرانی استخدام شدم و فردا اولین روز کاریم هست ولی تا حالا با هیچ نرم افزاری کار نکردم و تا حالا به طور عملی کار نکردم میشه دوستان یک سری اطلاعات در اختیارم قرار بدن چون من اصلا نمیدونم چه طور باید شروع کنم؟اصلا تئوری که من خوندم با عملیش خیلی متفاوت هست یا خیر؟آیا باید کار با اکسل هم بلد باشم؟اگه یه سری فایل در اختیارم قرار بدین که کمکم کنه ممنون میشم.

آفلاین majidi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: آزاد
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
سلام
پیشنهاد میکنم :
1- اکسل رو حتما بلد باشید این نرم افزار مکمل حسابداریه . یعنی هرجا حسابداری هست اکسل هم باید باشه . (سی دی آموزشی)
2- سایت های تخصصی حسابداری رو عضو بشید پرسش و پاسخ های تخصصی و کاربردی انجام میشه که برای شما خیلی خوبه
3- استاندارد های حسابداری رو حتما مطالعه کنید کلی مطالب ریز و آموزنده داره .
4- قانون مالیاتهای مستقیم مخصوصا ماده 84 و 131و ... و قانون تجارت رو هم مطالعه کنید .
5- کتاب اصول حسابداری 1 هم خیلی کاراست
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موفق باشید

آفلاین مهر

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: آزاد - واحد تهران جنوب
با سلام

دوست گرامي؛

انجام امر حسابداري جدا از بهره گيري اطلاعات حسابداري كه در دوران تحصيل فراگرفته ايد و پشتوانه و لازمه كاري شما خواهد بود يادگيري و استفاده از ابزارهاي كمكي در حرفه حسابداري مكمل خوبي جهت حرفه اي شدن شما ميباشد. لذا ضمن آرزوي موفقيت شما در كارتان موارد ذيل را جهت اينكه مشكلات كمتري در بدو ورودتان داشته باشيد خدمتان عرض ميكنم.

الف - با توجه به حوزه كاري شركت فوق( پيمانكاري )موارد ذيل را مطالعه بيشتري داشته باشيد.

1- حسابدراي پيمانكاري
2- حسابداري عمومي
3- حسابدراي حقوق و دستمزد
4- قوانين تامين اجتماعي( بويژه قوانين مربوط به پيمانكاري) و اخذ مفاصا حساب
5- كتاب قانون تجارت
6- كتاب قانون مالياتهاي مستقيم
7- استانداردهاي حسابداري(32 استاندارد موجود)
8- قوانين ماليات ارزش افزوده
9- آموزش بارگيري اكسل در حسابدراي بويژه توابع اكسل

ب- با توجه به اينكه در بدو شروع كار حسابداري هستيد ( بنده و دوستان ديگر هم به هرحال نقطه شروعي در اين حرفه داشته ايم) توصيه هاي ذيل را جهت كاهش اضطراب و دلهره كاري به شما ميكنم.

1- در ابتدا ببينيد كه نرم افزار مورد استفاده در آن شركت چيست و سريعا" به فراگيري و آموزش آن اقدام نمائيد.
2- اساسنامه شركت را با دقت مطالعه نمائيد.
3- بدانيد كه دقيقا" شرح وظايف كاري شما در حسابدراي چيست.
4- در صورت صلاحديد شما ميتوانم برخي از موارد ذكر شده در قسمت الف را كه به صورت PDF و WORD موجود دارم براي ايميل شما ارسال نمايم. ايميل اينجانب www.m49mehr@yahoo.com
5- روي كمك علمي دوستان عضو در tasavi حساب كنيد.

موفق باشيد

« آخرين ويرايش: ژوئیه 09, 2012, 10:02:30 توسط مهر »

آفلاین accounter

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
با سلام.
اگه فایلی در زمینه حسابداری پیمانکاری،حقوق و دستمزد،تامین اجتماعی برام ارسال کنید ممنون میشم.لطف کنید بگید کاربردی ترین فرمول ها در اکسل کدوم ها هستند
accounter6868@yahoo.com
با سپاس

آفلاین majidi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: آزاد

کاربردی ترین فرمول ها در اکسل کدوم ها هستند
accounter6868@yahoo.com
-------------------------------------------------------------------
سلام
•    SLN تابع محاسبه هزینه استهلاک به روش خط مستقیم
•   SYD تابع محاسبه هزینه استهلاک به روش مجموع سنوات
•   DB تابع محاسبه هزینه استهلاک نزولی در مدت معین
•   FV تابع محاسبه ارزش آتی (آینده) سرمایه گذاریها
•   PV تابع محاسبه ارزش فعلی خالص سرمایه گذاری (اقساط مساوی)
•   NPV تابع محاسبه ارزش فعلی خالص سرمایه گذاری:
•   XNPV تابع محاسبه ارزش فعلی خالص سرمایه گذاری بر حسب تاریخ
•   PMT تابع محاسبه اقساط وام
•   PPMT تابع محاسبه اقساط مربوط به اصل وام
•   IPMT تابع محاسبه اقساط مربوط به بهره
•   Nper تابع محاسبه تعداد دوره های مورد نیاز برای سرمایه گذاری
•   Rate  تابع محاسبه نرخ بهره
•   IRR تابع محاسبه نرخ بازده داخلی سرمایه گذاری
•   XIRR تابع محاسبه نرخ بازده داخلی سرمایه گذاری بر حسب تاریخ
•   MIRR تابع محاسبه نرخ داخلی کارکرد سرمایه
•   ACCRINT تابع محاسبه بهره متعلقه اوراق قرضه از زمان صدور تا بازخرید اوراق
•   ACCRINTM تابع محاسبه بهره متعلقه اوراق قرضه از زمان صدور تا بازخرید اوراق

آفلاین accounter

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام دوستان.من نمیدونم چطوری لیست حقوق دستمزد درست کنم.یه فایل نمونه میتونید در اختیارم بذارید من فرمولایی که توش به کار بردید ببینم؟

آفلاین مهر

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سركارخانم

با عرض سلام

توصيه بنده قبل اينكه از نمونه اكسلي حقوق و دستمزد بهره بگيريد اين است كه به صورت دقيق برخي جزوات مربوط به حقوق و دستمزد را با دقت بخوانيد. چرا را كه قوانين مربوط به تهيه ليست حقوق و دستمزد يه چيز است و اجراي آن چيز ديگري است. به عنوان مثال در برخي شركتها فقط حقوق ثابت را در محاسبه اضافه كاري لحاظ مينمايند و در برخي شركتها حقوق ثابت+ حق خواربار و مسكن+ بن كارگري و موارد مشابه (مورد اخير بيشتر در شركتهاي خصوصي روال است) و يا اينكه برخي شركتها جهت كاركرد ماهيانه 176 ساعت در نظر ميگيرند( قانوني) و برخي 220 ساعت.لذا ضمن يادآوري مجدد جهت مطالعه بيشتر در اين زمينه نمونه اي از فايل اكسلي يك شركت را به ميل شما ارسال ميكنم . موفق باشيد

آفلاین accounter

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
سلام.بابت فایلی که فرستایید خیلی ممنونم.من اعداد مربوط به حقوق پایه و فوق العاده شغل رو از کجا باید به دست بیارم؟توی محاسبه مالیات هم فرمول
 J$5+$J$6+J10)/12 $)=رو نوشتید که من اصلا متوجه نشدم j از کجا اومده؟
با سپاس.

آفلاین مهر

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:

با سلام

دوست گرامي؛

1- فرمول محاسبه ماليات در آن فايل به صورت Hide ( مخفي) مي باشد و براي اينكه بتوانيد آن را ببينيد دو ستون I , K را گرفته و مابين آن را دو با كليد كنيد ( فقط مراقب باشيد مورد را تغيير ندهيد).

2- حقوق پايه و فوق العاده در اين فايل در مجموع ( حقوق ثابت ميباشد) وليكن به دليل اينكه فقط قسمتي از حقوق فرد را مشمول بيمه و ماليات نمائيم به دليل اينكه 23% سهم بيمه كارفرما را كمتر كنيم. بهر حال محاسبه حقوق ثابت و فوق العاده در شركتهائي كه طبقه بندي مشاغل ميباشند مشخص ميباشد و در شركتهائي كه طبقه بندي نشده است توسط آئين نامه حقوق و دستمزد و يا كميته انطباق تدوين يا توسط مديرعامل تعيين ميگردد.

3- افزايش حقوق هم از محل بخشنامه افزايش حقوق و دستمزد كه هر سال توسط وزارت كار و امور اجتماعي تعيين ميگردد تدوين ميشود.

4- در محاسبه ماليات در اين فايل از تابع IF در اكسل استفاده شده كه بسيار پركاربرد است و توصيه ميكنم حتما" آن را فرا بگيريد.

5- در صورتيكه نياز به توضيح بيشتري بود در خدمت شما هستم . موفق باشيد

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: