نویسنده موضوع: گروه داوطلبان کنکور 92  (دفعات بازدید: 423387 بار)

آفلاین mahmoodi6272

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 19
  • دانشگاه: تربیت معلم کرمانشاه
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : گروه داوطلبان کنکور 92
« پاسخ #720 : ژوئن 20, 2013, 20:47:00 »
سلام
به نظر من بهترین کار برای یادگرفتن فرمول ها تمرین کردن و حل مثالهای زیاده
من فقط همین به نظرم میرسه

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #721 : ژوئن 23, 2013, 22:02:29 »
جناب محمودی :

امکانش هست راه حل تستی و کوتاه برای پیدا کردن دامنه و برد تابع رو بگین

من واقعا توی این مبحث مشکل دارم.ممنون

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #722 : ژوئن 24, 2013, 13:05:35 »
سلام اولش باید به شما داوطلبای کنکور ارشد یه موضوعو یادآوری کنم اونم موضوع هزینه فایده هست. هممون میدونیم که ریاضی وآمار درس مهمی توی ارشد هست چون ضریب 3داره اما زبانم مهمه حتی میتونه با ریاضی رقابت کنه ! یعنی کسی که ریاضی 40 زده و زبان 0 برابر باکسیه که زبان 60زده وریاضی صفر.یعنی اینکه خوندن برد ودامنه آیا واقعا به دردتون میخوره یا بهتره برین فصول توابع چند متغییره رو بخونین که هم ازش سوال زیادی مطرح میشه حدود 5 تا وهم دامنه وبردی که اونجا مطرح میشه ساده تر وقابل فهم تره.؟ البته من برای تمام ریاضی وآمار خلاصه نویسی دارم .ولی حسش نیست که بیام دونه دونه توضیح بدم. البته ببخشید که کمک نکردم...
بهترین توصیه اینه که هردو درس ریاضی وزبانو بالا بزنید در حدود 50 نشد در حدود 40 نشد در حدود 30 ولی سعی کنین کمتر از این نزنین. یعنی مقداری از فصولو مطالعه کنید که بتونید اینقدر بتونید پاسخ گو باشید. لازم نیست 100% مطالبو مطالعه کنید.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین Reza_khorshidi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 6
  • دانشگاه: ازاد
« پاسخ #723 : ژوئن 25, 2013, 00:15:18 »
مرسی داش محمد از راهنماییت :)

آفلاین mahmoodi6272

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #724 : ژوئن 25, 2013, 01:47:26 »
جناب محمودی :

امکانش هست راه حل تستی و کوتاه برای پیدا کردن دامنه و برد تابع رو بگین

من واقعا توی این مبحث مشکل دارم.ممنون
سلام دوست عزیز
شرمنده نشد زودتر جواب بدم چند مهمون غیر ایرانی داشتیم کمتر وقت میکنم
واسه بدست آوردن دامنه که چند نوع تابع بیشتر نداریم که روش بدست آوردن شونم مشخصه
اگه خواستی به صورت پی دی اف کامل میفرستم رو ایمیلتون
اما واسه بدست آوردن برد تابع تقریبا میشه گفت نود درصد سوالات مربوط به فرد روش عمومی نداره
مثلا توابع کسری که که صورتشان کوچکتره بردش بین صفر و یکه اگه بزرگتر باشه بردش بینهایت و ازاین قبیل
اما در حالت کلی برد هرتابع برابر با دامنه تابع معکوسش یعنی میتونی واسه محاسبه برد اول معکوس تابع رو بدست بیاری بعدش دامنه اش رو محاسبه کنی
سعی میکنم اینم کامل به ایمیلتون بفرستم
البته زیاد عجله نکنید چون فعلا مهمون دارم نمیتونم بفرستم حدود یه هفته تا ده روزی صبر کنید

آفلاین mahmoodi6272

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #725 : ژوئن 25, 2013, 02:10:34 »
سلام اولش باید به شما داوطلبای کنکور ارشد یه موضوعو یادآوری کنم اونم موضوع هزینه فایده هست. هممون میدونیم که ریاضی وآمار درس مهمی توی ارشد هست چون ضریب 3داره اما زبانم مهمه حتی میتونه با ریاضی رقابت کنه ! یعنی کسی که ریاضی 40 زده و زبان 0 برابر باکسیه که زبان 60زده وریاضی صفر.یعنی اینکه خوندن برد ودامنه آیا واقعا به دردتون میخوره یا بهتره برین فصول توابع چند متغییره رو بخونین که هم ازش سوال زیادی مطرح میشه حدود 5 تا وهم دامنه وبردی که اونجا مطرح میشه ساده تر وقابل فهم تره.؟ البته من برای تمام ریاضی وآمار خلاصه نویسی دارم .ولی حسش نیست که بیام دونه دونه توضیح بدم. البته ببخشید که کمک نکردم...
بهترین توصیه اینه که هردو درس ریاضی وزبانو بالا بزنید در حدود 50 نشد در حدود 40 نشد در حدود 30 ولی سعی کنین کمتر از این نزنین. یعنی مقداری از فصولو مطالعه کنید که بتونید اینقدر بتونید پاسخ گو باشید. لازم نیست 100% مطالبو مطالعه کنید.
باتشکر از حرفای آقا محمد به نظرم زدن درصد بالای پنجاه برای ریاضی خیلی آسان باشه حتی اگه به کتاب آمار دست نزنی چون تقریبا تابلوست چه سوالی میاد
رودرس زبان زیاد اطلاعی ندارم که چطوره ولی اینو میدونم زدن درصد بالا در درس زبان از زدن درصد بالا در دروس تخصصی حسابداری مهمتر باشه دوستم دکترای زبان داره میگفت وقتی میری به جنگ با یه نفر اول باید ببینی نقطه ضعف حریفت کجاست ازاون راه وارد شی تو این مبارزه درسی هم نقطه ضعف حریفامون ریاضی و زبانه
متاسفانه منم تو درس زبان تخصصی مشکل دارم چون راستش تو مباحث پایه ای حسابداری که همون حسابداری مالی باشه خیلی ضعیفم نمیدونم چیکارش کنم
اما واسه مطالعه زبانش احساس میکنم اگه از همین فردا هر روز فقط یک صفحه از زبان رو بخونیم بتونیم تو کنکور بیشتر پنجاه درصد بزنیم
واسه همتون و خودم آرزوی موفقیت میکنم لطفا منم از راهنمایی خودتون بی‌نصیب نکنید من رشتم حسابداری نیست ازبین شما من یه غریبه واقع شدم الانم دقیقا نمیدونم حسابداری مالی رو چطور و از کجا و چه مبحثی شروع کنم

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #726 : ژوئن 26, 2013, 22:37:31 »
مطلب اول:
سلام به شما ای غریبه راستشو بگم بعد توضیح بدم؟
از شاخه به شاخه پریدن از فنی مهندسی به انسانی و...
ندونستن هدف از درس خوندن
بعدنا ممکنه براتون پشیمونی به بار بیاره
ریاضی رو اشتباه نگیرین من دیپلم ریاضیم و نمرات ریاضیم توی دانشگاه ریاضی یک 18.30 وریاضی دو 19.80 شده .
اما با اینکه بهترین کتاب موجود در بازارو خوندم وکامل خوندم وهمینطور درس محبوب بقیه آمار رو فقطو فقط تونستم به 46% سوال پاسخ بدم.
البته خودم فکر میکردم 65 % به بالا زدم! اشتباهم این بود که  1 رو منفی یک زدم !
یک چهارم رو 4 زدم ! و...
در حالیکه درست حساب کرده بودم بد وارد کردم.
زبان باید لغت بخونید و متن بخونیدفقطو فقط تخصصی کافیه اگه مطمئن هستید به خودتون عمومی رو هم لحاظ کنید. ولی من میگم فقط تخصی کافیه.
اما در مورد مالی وبقیه ی دروس .دوست ندارم تبلیغات بشه حتی اولش میگم که رتیه 1و2و4 امسال از ماهان و3و5 از مدرسان بودند.برخلاف 2سال گذشته که مدرسان شریف رتبه تک رقمی ارشد ودکتری رو هم داشتند.
من 2بار کنکور دادم با کتابای نوروش مالی 1و2 ورنجبران ریاضی 1و2 وامار 1و2 وزبان اقوامی 1و2 و 504 واژه بارنز و صنعتی 1عثمانی وصنعتی 2و3 اسکندری و حسابرسی پارسه سال 87
هم دانشجو بودم هم بیتجربه هم سایت صمیمیت با زبان حسابداری تاسسیس نشده بود.
اما سال بعد فهمیدم باید دنبال کتابای مدسان شریف باشم وخوشحالم از انتخابم.
تمام کتاباشو تهیه کردم .از 21 شهریور شروع کردم .
زبان عمومی رو نخوندم .مالی رو یک بار کامل خوندم .صنعتی رو از آخر خوندم چون از فصول آخرش سوالای بسیار ساده  تری میاد.حسابرسی شریف بسیار بی نظیر هست فقط 5یا6فصلشو خوندم.
ریاضی رو کامل مطالعه کردم وآمار 5فصل اول مدرسان.
درصدام درسال 91 زبان 0درسال 92 30
ریاضی 31در سال 92  46
مالی هفت درصد! درسال 92 شونزده درصد!!
صنعتی 33درسال 92 45
حسابرسی 30 در سال 92 51درصد.
مانگین 20 درسال 92 37 %
تراز 4014 درسال 92 6045
من کتاب مالی شریف رو برای همه لازم میدونم فقط به یک شرط اشتباه منو نکنین و حتما کتاب 2000تست کرمی رو تهیه کنید

در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mahmoodi6272

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #727 : ژوئن 27, 2013, 02:28:51 »
خیلی ممنون از راهنماییتون آقا محمد عزیز
راستش من کارشناسی ریاضی رو پارسال گرفتم قصد داشتم واسه ارشد آزمون بدم دیگه ازهرکی که می‌پرسیدم می‌گفتند اشتباهه محض ریاضی شركت کنی حتی اونایی که ارشد ریاضی دارند می‌گفتند ریاضی یه رشته آموزشیه و به هیچ دردی نمیخوره ولی حسابداری کاربردیه البته حقم داشتند واسه همین میخوام ارشد حسابداری بخونم
و چون کارشناسی ریاضی دارم از مفاهیم ابتدایی حسابداری سر در نمیارم یکی از دوستان مثل شما پیشنهاد داد اول از همه اصول یک رو بخونم
منم مثل شما تمام کتابای مدرسان شریف رو گرفتم نمیدونم به دردم بخوره یا نه
ریاضی و آمار و حسابرسی شو نگاه کردم در حد المپیکه ولی من مشکلم فقط با حسابداری مالی و بس اونم هم حسابداری مالی مدرسان شریف رو گیر اوردم با اصول یک و دو و اینا میخوام شروع کنم به خوندن حسابداری مالی ببینم چیزی ازش میفهمم یا نه
باور کنید حسابداری مالی واسم شده یه غول بی شاخ و دم حس میکنم از هفت خان رستم سخت تر باشه
شما هم اگه راهنمایی کمکی چیزی داشتید در این مورد ماهم خبر کنید حداقل چیزی یاد بگیریم
بازم ممنون از لطفتون آقا محمد عزیز
به امید قبولی همه مون در این امتحان

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
« پاسخ #728 : ژوئن 27, 2013, 22:39:55 »
مطلب دوم:
خودمونو گول نزنیم هیچکس نمیتونه برای جواب دادن به 100% سوالا درس بخونه . تازه هم بخونه مطمئنن به دلایلی نمیتونه همشو جواب بده. کافیه فصول مهم رو پیدا کنید. کاری که میتونین بابتش به وبسایت امین بامداد سربزنید. اونجا یه نمونش هست. تکلیف خودتونو روشن کنید چه رتبه ای میخواید چه درصدی باید بزنید  و حتما درصدای سال 1390 رو لحاظ کنید به عنوان الگو به چند دلیل که بعدا لازم شد بهتون میگم. در مورد حسابداری مالی بهترین کتابیکه خوندم مالی شریف بوده .من اصلا نمیتونستم از مالی نوروش سر دربیارم. مالی شریفو وفصل یه فصل بخونید در کنارش 2000 تست کرمی رو بزنید باز هم فصلو مرور کنید. مطمئن باشید دستگیرتون میشه که باید چیکار کنید .بعد از این کار باید برای خودتون از هر فصل یک یا چند مثال که کل مطالب فصو پوشش بده تهیه کنید و به صورت پاکنویس در یک دفتر جداگانه بنویسیدتا در روزهای اخر مرور کنید. ریاضی وآمار هم باید خلاصه نویسی شوندو برای نمونه سوالات به سایت صمیمیت بازبان حسابدرای مراجعه کنید انواع واقسام سوالات رو میتونید توش پیدا کنید.پس لازم نبود که من 2 دور مای شریفو نوروش واسکندری رو بخونمم و16%بزنم فقط باید یک کتابو خوب میخوندم و درکنارش زیاد تست میزدم تا در ذهنم حک بشه درصد 35 بازدن فقط 7تست امکان پذیر بود.درصد 50 دراین درس با زدن 10 تست امکان پذیر بود. لازم  نبود 18 تارو بزنم وبیشترشوتو هول هولکی برای اینکه تمام فصولو خونده بودم قاطی کردم توی این درس.
برعکس صنعتی و حسابرسی فقط برخی از فصولو گزینشی خوندم و وقت بسیار کمتری روشون گذاشتم نتیجش شد 45 % و 51 % الیته کنکوریکه من دادم حسابرسیش بسیار ساده بود .مفهومی بخونید نه به صورت کشکی و مجبوری که ده دقیقه بعد چیزی ازش یادتون نباشه . بازم در خدمتتونم .البته فقط مشاوره .چون من آدم فراموشکاریم بیشتر مطالب درسی فراموشم شده ......

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #729 : ژوئن 28, 2013, 19:56:42 »
سلام
آقا آخرش نفهمیدیم زبان بخونیم یا نه؟یکی میگه وقت نذارید یکی میگه بذاری :-[د

آفلاین Reza_khorshidi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 6
  • دانشگاه: ازاد
« پاسخ #730 : ژوئن 29, 2013, 01:40:11 »
age zabanet khoobe vaght bezar magarna  na :)

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #731 : ژوئن 29, 2013, 02:02:46 »
دوباره سلام
من از بس فکرم مشغول زبان شد دچار بیخوابی شدم؛من از دو هفته اس شروع کردم بیشتر رو مالی و صنعتی وقت گذاشتم ریاضی و آمارم فدا شد؛ولی بازم با اینکه میخونم رو متن گیرم چه برسه بتونم سوالارو حل کنم مخصوصا سوالای کتاب اسکندری؛کتاب نوروش هم مثلا یه جمله گفته از همون جمله تست اومده به نظر من که خیلی سخته هم مالی هم صنعتی؛خیلی دقت میخواد؛به نظر من که ریسکه چند تا فصل خوندن ممکنه از اون فصلا سوالای سخت بیاد؛یا از فصلایی که نخوندی ساده بیاد؛ :-\

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
« پاسخ #732 : ژوئن 30, 2013, 15:16:53 »
گل لاله جون به نظر من اگه هدفت دانشگاه دولتی وروزانه هستش باید همه سرفصلهارو کامل بخونی و نکته برداری کنی وفصلهای مهم رو چندین مرتبه مرور کنی وخوب تست بزنی.

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: azade mahshahr
« پاسخ #733 : ژوئیه 01, 2013, 02:10:54 »
دوباره سلام
من از بس فکرم مشغول زبان شد دچار بیخوابی شدم؛من از دو هفته اس شروع کردم بیشتر رو مالی و صنعتی وقت گذاشتم ریاضی و آمارم فدا شد؛ولی بازم با اینکه میخونم رو متن گیرم چه برسه بتونم سوالارو حل کنم مخصوصا سوالای کتاب اسکندری؛کتاب نوروش هم مثلا یه جمله گفته از همون جمله تست اومده به نظر من که خیلی سخته هم مالی هم صنعتی؛خیلی دقت میخواد؛به نظر من که ریسکه چند تا فصل خوندن ممکنه از اون فصلا سوالای سخت بیاد؛یا از فصلایی که نخوندی ساده بیاد؛ :-\
گل لاله جان. در مورد زبان بگم که اگر درصد کمی هم در زبان سر رشته داری.بهتره که روش وقت بزاری.چون مساله رقابته.از همین الان کلاس زبان بروکه واقعا تقویت میشی.چون خودم تجربشو دارم.در کنار کلاس شروع کن 504 رو بخون.فعلا برای اولش هفته ای یه درس شروع کن چون توی خود درس هم با کلی لغات جدید تر اشنا میشی.و در کنار این روزی نیم ساعت تا یک ساعت متن دکتر اقوامی رو ترجمه کن..اگر به این روشی که من دارم میرم بری بی نتیجه نمیمونی

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: azade mahshahr
« پاسخ #734 : ژوئیه 01, 2013, 02:23:20 »
تعداد سئوالات درس زبان 30 تا می‌باشد که معمولاً 15 سئوال آن مربوط به زبان عمومی و 15 سئوال دیگر آن مربوط به زبان تخصصی می‌باشد. ضریب این درس (2) می‌باشد.
تسلط به زبان دوره دبیرستان و دوره لیسانس (از لحاظ گرامر و لغت) می‌تواند در پاسخگویی به تست‌های زبان عمومی به دانشجو کمک کند، اما برای پاسخگویی به تست‌های زبان تخصصی مطالعه لغات تخصصی حسابداری و مرور تست‌های زبان سال‌های قبل می‌تواند مفید باشد.

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #734 : ژوئیه 01, 2013, 02:23:20 »

Tags: