سلام
آقای محمودی یه سوال ریاضی از مجموعه ها
از 50دانشجوی یک دانشگاه 40نفر در تیم های مختلف بازی میکنند که تعداد آنها در فوتبال 20نفر در والیبال 17 نفر و در بسکتبال 20نفر میباشد اگر 5 نفر در والیبال و بسکتبال و 8 نفر در بسکتبال و فوتبال و 8 نفر در والیبال و فوتبال بازی کنند چند نفر عضو مشترک هر سه تیم هستند و چند نفر در دو تیم بازی میکنند و چند نفر در دو تیم بازی میکنند؟
عضو مشترک هر سه تیم که فرمول داره چند نفر فقط در دو تیم و چند نفر حداقل در دو تیم بازی میکنند؟
سلام دوست من شرمنده دیر جواب دادم
مادر بحث مجموعه ها این رابطه رو داریم که (A U B U C) = A + B + C - A , C -A, B - B, C + A, B, C
ببخشید چون ا گوشی موبایل نوشتم نتونستم از علامت اشتراک استفاده کنم به جاش از علامت , استفاده کردم
پس داریم 40 = # + 5 َ-8-8-20+17+20
بنابراین. 4 =# یعنی 4 نفر در هرسه تیم بازی کردند
پس چون 5 نفر در دو تیم بسکتبال و والیبال بازی کردند حتما 4 نفرشان همونایی هستند که در هرسه تیم بازی کردند پس یک نفر از آنها فقط در بسکتبال و والیبال بازی کردند و به همین ترتیب از 8 نفر بازیکن مشترک فوتبال و بسکتبال 4 نفر فقط در فوتبال بسکتبال واز 8 نفر بازیکن مشترک والیبال و فوتبال هم 4 نفر فقط در والیبال و فوتبال بازی کردند
از بازیکن مشترکای دو تیم 4 نفرشون عضو تیم سوم نیز بودند و بقیه آنها فقط در دو تیم بازی کردند
یعنی فقط کافیست مشترکات هر سه تیم رو از مشترکات دو تیم کسر کنیم
نمیدونم منظورمو رساندم یا نه اگر متوجه نشدید جواب کاملش رو به صورت ریاضی میفرستم الان پشت سیستم نیستم
بازم ببخشید چندروزه دسترسی نداشتم به اینترنت