نویسنده موضوع: گروه داوطلبان کنکور 92  (دفعات بازدید: 423624 بار)

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : گروه داوطلبان کنکور 92
« پاسخ #525 : فوریه 06, 2013, 20:04:56 »
نمیدونم من پارسال رتبه ام 300 شده بود برای دو رقمی مونده بودم من اینقدر ذهنم برای ریاضی آمارش خسته شده بود که سوالای مالیش رو درست نخوندم ولی تاکیدش بیشتر روی استاندارد بود سوالای تلفیقش آسون بود فقط اینو یادمه.پیشنهاد میکنم کنکور آزمایشی شرکت کنید

واسه كنكور قبلي روزي چند ساعت ميخوندي كه رتبت شد 300؟و از چه منابعي مطالعه ميكردي؟زبانم خونده بودي؟

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
« پاسخ #526 : فوریه 06, 2013, 20:14:39 »
سلام
من زبان رو گذاشتم كنار چون ضعيفم از پايه.درسايي رو ميخونم كه تا حالا پاس كردم و ميخوام تا اخر تابستون يعني هفت ماه تمام كتابارو يه دور خونده باشم.
دولتي و پيشرفته 2 و مباحث جاري رو بايد تابستون بخونم.اينجاست كه استرس مياد سراغ آدم ميشه تو سه ماه سه تا درس سختو خودت بخوني؟؟؟ :o :o :o
سلام
مثل اینکه هنوز تصمیمتونو نگرفتین. هر وقت به این نتیجه رسیدین که برا 93 شروع کنین اطلاع بدین.
این رو بگم که اگه قرار به خوندن باشه استرس رو بزارین برا ماه اخر یعنی سال اینده دقیقا همین ماه.
نه اینکه شروع نکرده همه دسته جمعی داد و بیداد که من استرس دارم ، من استرس دارم
در مورد پیشرفته 2 باید بگم که هنوز زود ،من پاس نکردم ،من پاس نکردم
مگه شماها از اخر میخوایین شروع کنید؟
                                                                                                                                                                                                            ey baba hala chera mizanid.engar aslan asab nadarina.khob ma ra ham dar yabid mesle kasayi nistim ke darseshuno tamam kardan va daran vase konkur mikhunan.ma vaghti konkur bedim taze ye term dg ham darim.hala bashe harchi shoma begid.ma ke aslan esteres nadarim,darim gole lale???darzemn tasmim gereftim.man ke riazio shoru kardam.gole lale ham ke amare khundanesho dade.manam felan ba ruzi 4saat start mizanam .
سلام sara roz جان
یعنی انتظار داشتین دست رو دست بزاریم و هی از احساسات و استرس شما  و golelale  فیض ببریم؟
البته با عرض پوزش
ببینید کنکور ارشد اون هم حسابداری واقعا هفت خان هستش ، پس اگه قرار باشه که احساساتی باهاش برخورد کنیم اون هم همین اوایل که قربونت برم سنگ رو سنگ بند نمیشه.
پس بی خیال استرس
تازه در مورد پیشرفته 2 هم اگه ادعا نباشه، فکر نکنم مشکل خاصی  حداقل تا فصل 4 اسکندری داشته باشم.
بنابراین در مورد پیشرفته هم میشه گفت که خیالمون راحت باشه و در این مورد استرس نداشته باشیم.
راستی AminBamdad جان شما هم برا 93 هستن؟
فقط بچه ها خواهشا در مورد ریاضی من کمک میخوام، دست ما رو هم بگیرین.
                                                                                                                                                                                                            na.khahesh mikonam,are rast migin vase hamine harfaye shoma bi tasir nabudo ma ham say kardim jaye ehsasat dg faghad beshinim bekhunim.shoma cheghad ta alan khundin?ruzi chand saat pish mirin?terme chandin?vase riazi ham ta jaei ke betunim komak mikonim chon ma ham ke taze start zadim.
سلام
خدمت شما عارضم که بنده هنوز شروع نکردم فقط بصورت سرگرمی اون هم اگه وقت کنم یه مطالعه تک ساعته دارم
من سعی میکنم که همراه شما باشم،منتهی استارتم از اردیبهشت ماه هستش ،سعیم بر اینه که از اوایل استارتم ، ساعات مطالعه م بالا باشه تا بتونم پا به پای شما باشم. در مورد وضعیت تحصیلیم ،باید بگم که اگه خدا ار ما قبول کنه فارغ التحصیل هستیم
دلیل اینکه من از اوردی استارت میزنم اینه که من شاغل هستم و شغلم هیچ ربطی به تحصیل و یا رشته م نداره ولی قرار دادم تا اوردی هستش.
 golelale جان اره از صفر
بخصوص که استاد (AminBamdad) در کنار ما هستن و تا اونجایی که میتونیم از اوشون کمک خواهیم گرفت.
بچه ها خواهشا شروع کنید که با یه چشم به  هم زدن میبینید که بهمن 92 رسیده و شما ...

آفلاین adel mahdavi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 36
  • دانشگاه: payame noor
« پاسخ #527 : فوریه 06, 2013, 20:32:07 »
نمیدونم من پارسال رتبه ام 300 شده بود برای دو رقمی مونده بودم من اینقدر ذهنم برای ریاضی آمارش خسته شده بود که سوالای مالیش رو درست نخوندم ولی تاکیدش بیشتر روی استاندارد بود سوالای تلفیقش آسون بود فقط اینو یادمه.پیشنهاد میکنم کنکور آزمایشی شرکت کنید
باسلام خدمتaccounterعزیز
رتبه ی300شماخوب بوده چطورشبانه یاغ.انتفاعی قبول نشدید؟
اگه امکان داره درصداتونومحبت بفرمایید.
ممنون

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #528 : فوریه 06, 2013, 20:43:08 »
من از فصل اول مالي و صنعتي متنفرم :(نيگاش ميكنم حالم بهم ميخوره :(

آفلاین shaghayegh19

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 10
« پاسخ #529 : فوریه 06, 2013, 21:37:09 »
سلام حا و هوای کسایی که امروز کنکور شرکت کردن چه طوره؟؟؟؟
به پیروزی خود ایمان پیدا کنید ...

آفلاین shaghayegh19

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 10
« پاسخ #530 : فوریه 06, 2013, 21:41:07 »
امروز صبح امتحان دادم :( ریاضی امارش وحشتناک بوووووووووووووووووووووووووووووووود

به نظر منم ریاضی اش و آمارش  سخت بود من سوال 33 درست زدم...مالی هم سخت بود...دعا کنین همه قبول بشیم...
به پیروزی خود ایمان پیدا کنید ...

آفلاین tamam1369

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 8
  • دانشگاه: غیرانتفایی الغدیر تبریز
« پاسخ #531 : فوریه 06, 2013, 22:01:11 »
دوستان من وقتی ورقه ها رو گرفتم  15 دقیقه بعد گریم گرفت  چون خداییش خیلی خیلی اسون بود و من نخونده بودم .

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #532 : فوریه 06, 2013, 22:26:41 »
دوستان من وقتی ورقه ها رو گرفتم  15 دقیقه بعد گریم گرفت  چون خداییش خیلی خیلی اسون بود و من نخونده بودم .

يعني واقعا آسون بود يا شما چون زياد خونده بودي ميگي  آسون بود؟؟

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 19
  • دانشگاه: azade mahshahr
« پاسخ #533 : فوریه 07, 2013, 00:35:24 »
پيشنهاد من به سارا هم دقيقا همون پيشنهادي هست كه به گل لاله دادم.

البته تصميم گيري نهايي با خودتون هست
                                                                               دستتون درد نکنه.البته جدا از اينکه به گفته ى خودتون هرکسى شرايطى داره ولى اين ترتيب خوندن درسها به گونه اى عاليه.سعى ميکنيم روى همين روند پيش بريم.چون چون استاد من روى رياضى  و مرورى جامع تاکيد زيادى ميکرد.همچنين زبان.که من دارم کلاس زبان ميرم.
زبان رو كه كلاس ميرين عاليه
ولي به همين كار بسنده نكنين.شبي سعي كنين چند خطي زبان تخصصي براي خودتون ترجمه كنين.البته نه اينقد كه دلتون رو بزنه
كم كم
                                                                                                                                                                                                            راستی اگه بخوام کتاب اقوامی رو بخونم...اونم کم کم....مشکلم این هست که از کجا باید بدونم ترجمه هام درستن؟اونم خط به خط :(اگر خودم ترجمه کنم اطمینان به ترجمم ندارم.یعنی هی باید برم پیش استاد تا ترجممو چک کنه؟

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 19
  • دانشگاه: azade mahshahr
« پاسخ #534 : فوریه 07, 2013, 02:23:44 »
خوشم میاد بچه ها حال و هوای کنکورو داغتر کردن :)خوبه انگیزمون میره بالا :)از اطلاعات خوبی که دادن واقعا مرسی.البته استاد(aminbamdad)که جای خود دارد.

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #535 : فوریه 07, 2013, 09:24:27 »
سلام سارا جان
اينكه گفتم زبان تخصصي معني كنيد هدفم اين بود كه با كلمات آشنا بشيد.زبان اقوامي يا تالانه چون ترجمه اش موجود هست ، فك نكنم زياد به درد بخوره
به نظر من متون ساده حسابداري رو از اينترنت در بيارين و خودتون معني كنيد.شايد درست نباشه ولي همين كه مهارت ترجمه در كسب كنيد عاليه.حتي 5 خط.ولي خودتون ترجمه كنيد تا بتونيد اون توانايي رو كسب كنيد.هدفم اين هست.اگر هم ميخاين ميتونيد زبان تالانه رو بگيريد و با ترجمه اش كار كنيد
هرجور خودتون صلاح ميدونيد.هر كدوم كه به نظر خودتون تأثيرش بيشتره همونو كار كنيد

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #536 : فوریه 07, 2013, 11:04:30 »
سلام
من فصل سرمايه گذاري رو از مروري جامع دارم ميخونم كلا هنگ كردم :oخيلي سخته من كه نفهميدم چي شد. :-\چطوري يادش بگيرم؟

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #537 : فوریه 07, 2013, 11:38:00 »
سلام
من فصل سرمايه گذاري رو از مروري جامع دارم ميخونم كلا هنگ كردم :oخيلي سخته من كه نفهميدم چي شد. :-\چطوري يادش بگيرم؟
سلام
اين فصل يه كم پيچيده و سنگين هست
به نظر من كم كم بخونيد.در مطالعه عجله نكنيد كه زود فصل رو تموم كنيد.متوجه بشيد چي ميگه بعد بريد جلو.حتي شده 2 ساعت روي 4 صفحه وقت بذاريد ولي متوجه بشيد كه چي ميگه
هيچ عجله اي نيس!!!!

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #538 : فوریه 07, 2013, 11:42:13 »
سلام
سلام
اين فصل يه كم پيچيده و سنگين هست
به نظر من كم كم بخونيد.در مطالعه عجله نكنيد كه زود فصل رو تموم كنيد.متوجه بشيد چي ميگه بعد بريد جلو.حتي شده 2 ساعت روي 4 صفحه وقت بذاريد ولي متوجه بشيد كه چي ميگه
هيچ عجله اي نيس!!!!

مروري جامع خيلي خلاصه كرده كل فصلو :-[اقا بالاخره من چيكار كنم اگه بخوام فقط از يه منبع استفاده كنم كه اينجوري ميشه يا بايد يه كتاب ديگه رو هم بخونم كه ميشه استفاده از دو منبع.بالاخره چيكار كنم؟ :-\

« آخرين ويرايش: فوریه 07, 2013, 11:44:30 توسط golelale »

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #539 : فوریه 07, 2013, 11:46:53 »
بعد يه چيز ديگه اگه اينجوريه كه من بايد روي هر مبحثي بيش از 12 ساعت وقت بذارم.يه روزم كه بخوام دو تا درس بخونم اگه روزي 10 ساعتم بخونم بازم كمه :-[

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #539 : فوریه 07, 2013, 11:46:53 »

Tags: