نویسنده موضوع: گروه داوطلبان کنکور 92  (دفعات بازدید: 423555 بار)

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : گروه داوطلبان کنکور 92
« پاسخ #480 : فوریه 04, 2013, 13:08:56 »
سلام
من با روزي 4 ساعت شروع كردم البته هر روز 4 ساعت نميخونم.بعد اون 4 ساعتو صرف مطالعه يه فصل از يه كتاب مثلا مالي،صنعتي،امارو رياضي ميشه.مثلا براي فصل اول امار 3 روزه دارم ميخونم تموم نميشه فصلش.
اينكه چند روزي يه درس بخونم خوبه؟ :-\
سلام
به نظرحقیردرطول شبانه روزنبایدبرروی یک درس تمرکزکردوازبقیه دروس غافل بودبقول برایان تریسی کاربزرگ روبایدتکه تکه کردومرحله به مرحله انجام داد.بایدازپریشان خوانی پرهیزکنیدوبه مطالعه تون نظم وانسجام بدیدبرای شروع 4ساعت خوبه به شرطی که این 4ساعت روحتما بخونیدودرساعات معینی خودروملزم به خوندن کنید
مثلا:4ساعت روبین چنددرس درروزهای فرد یازوج تقسیم کنیدوبقیه ی دروس رانیزبه همین صورت مطالعه نمایید.
موفق وپبروز باشید.

سلام
خب نميشه من يك ساعت مطالعه ام صرف خوندن چند تا صفحه ميشه اگه بخوام اينجوري بخونم استرسم زياد ميشه.الان از شدت استرس نميتونم يه فصل رو نصفه رها كنم برم سراغ يه درس ديگه بايد فصلش رو كامل بخونم. ???

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #481 : فوریه 04, 2013, 14:23:50 »
سلام
به نظر من چون شما واسه كنكور 93 آماده ميشين از الان نبايد حرف استرس رو بزنيد.اصلا نبايد بهش فكر كنيد
برنامه تون رو متناسب با شرايطتون بچينيد
روزي 2 يا 3 درس بستگي به توانايي خودتون داره
فقط بخونيد

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #482 : فوریه 04, 2013, 16:14:00 »
سلام
به نظر من چون شما واسه كنكور 93 آماده ميشين از الان نبايد حرف استرس رو بزنيد.اصلا نبايد بهش فكر كنيد
فقط بخونيد

سلام
استرس من واسه اينه كه من هنوز پيشرفته يك و دو صنعتي 3 ودولتي رو پاس نكردم و خودم بايد بخونمشون.رو درسايي كه پاس كردم هم تسلط ندارم خب اين استرس زاست ديگه  :-[

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
« پاسخ #483 : فوریه 04, 2013, 16:40:51 »
سلام
فقط بخونيد

سلام
استرس من واسه اينه كه من هنوز پيشرفته يك و دو صنعتي 3 ودولتي رو پاس نكردم و خودم بايد بخونمشون.رو درسايي كه پاس كردم هم تسلط ندارم خب اين استرس زاست ديگه  :-[
سلام
بهتر اينه كه شما شروع كنيد به مطالعه درسهايي كه پاس كرديد
ازطرفي مطالعه رياضي هم خيلي خوبه.چون زمان زيادي هست و ميتوني با آرامش بخوني
دروسي هم كه پاس نكردي رو هم در طول ترم مطالعه كني
بايد برنامه ات كاربردي و مناسب باشه

آفلاین adel mahdavi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 36
  • دانشگاه: payame noor
« پاسخ #484 : فوریه 04, 2013, 19:45:45 »
سلام
راستش من اصلامعنای استرس رودرک نمی کنم ،استرس درس خواندن یعنی چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول:شمامیخواهیدبرای کنکور93بخونید،وقت وآرامش کافی داریدو.......
دوم:کتابهایی که فرمودیدپاس نکردیدکتابهای مهمی هستندبخصوص پیشرفته1و2که قطعااونارومیگذرونید.
سوم:خودتمرکزبرروی یک درس درطول شبانه روزاسترس زاست وتنوع فکری روسلب میکنه.
چهارم:عرض بنده اینه که باتوجه به مدت زمانی که تاکنکور93داریداگرازهردرس روزی10تا15صفحه ی مفید+تست بخونیدموفق خواهیدشد
پنجم:استرس رونسکافه داغ کنیدوبنوشید ;D ;D ;D ;D
موفق باشید

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
« پاسخ #485 : فوریه 04, 2013, 20:02:18 »
سلام بچه ها اگه 93 هست، ما هستیم.

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #486 : فوریه 04, 2013, 22:06:33 »
سلام بچه ها اگه 93 هست، ما هستیم.

سلام
براي 93 من شروع كردم ???

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 19
  • دانشگاه: azade mahshahr
« پاسخ #487 : فوریه 05, 2013, 01:57:53 »
سلام منم واسه کنکور 93 هستم. ;)البته یکم با استرس چون منم مثل گل لاله جان پیشرفته 1و2 رو پاس نکردم.من الان ترم 6 هستم و استرس دارم چون واقعا نمیدونم چه برنامه ای صحیحه و باید قید کدوم درسارو بزنم :'(با تجربه هاتون کمکم کنید :)

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #488 : فوریه 05, 2013, 02:16:43 »
salam gole laleye azizam.merci to khubi?kheili khoshalam ke yeki peida shode k khosusiatesh mese khodame hadeaghal esteresamo dark mikone.albate man postato k khundam lazem shod behet begam vaseye konkuri khundan aslan nabayad ye ruze kamelo vaghteto sarfe faghad ye dars koni.akhe naa khodagah baes mishe k kond pish beri va kesel beshi.va in baes mishe ke be khodet begi chera jolo nemiram? cheghad az darsam munde hanuz gire in faslamo va kholase naa omid beshi.pas ina az raveshe eshtebahe khundane na az kambude zaman .hamuntor k bachehaye dg goftan say kon har ruz chand darse motefavet bekhuni..vali joda az inha moshkele man ine ke nemidunam chi bekhunam...yani hameye manaabe ro daram vali tu bazi az sitha k search kardam gofte masalan ruye darse felano felan vaght nazarid.hala man gij shodam k hameye darsha ro ba ham shoru konam ya inke...?behem komak konid bacheha va age zahmati nist ye barname riziye mokhtasaro mofid behem erae bedin.man ruye hichkodom az darsa tasalot nadaram va mikham taze shoru konam,faghad raveshe konkuri khundano balad nistam,cheghad harf zadaaaaaaaam :Pkomakam konid :'(

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #489 : فوریه 05, 2013, 10:00:49 »
سلام
من زبان رو گذاشتم كنار چون ضعيفم از پايه.درسايي رو ميخونم كه تا حالا پاس كردم و ميخوام تا اخر تابستون يعني هفت ماه تمام كتابارو يه دور خونده باشم.
دولتي و پيشرفته 2 و مباحث جاري رو بايد تابستون بخونم.اينجاست كه استرس مياد سراغ آدم ميشه تو سه ماه سه تا درس سختو خودت بخوني؟؟؟ :o :o :o

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #490 : فوریه 05, 2013, 17:44:27 »
سلام
من زبان رو گذاشتم كنار چون ضعيفم از پايه.درسايي رو ميخونم كه تا حالا پاس كردم و ميخوام تا اخر تابستون يعني هفت ماه تمام كتابارو يه دور خونده باشم.
دولتي و پيشرفته 2 و مباحث جاري رو بايد تابستون بخونم.اينجاست كه استرس مياد سراغ آدم ميشه تو سه ماه سه تا درس سختو خودت بخوني؟؟؟ :o :o :o
سلام
مثل اینکه هنوز تصمیمتونو نگرفتین. هر وقت به این نتیجه رسیدین که برا 93 شروع کنین اطلاع بدین.
این رو بگم که اگه قرار به خوندن باشه استرس رو بزارین برا ماه اخر یعنی سال اینده دقیقا همین ماه.
نه اینکه شروع نکرده همه دسته جمعی داد و بیداد که من استرس دارم ، من استرس دارم
در مورد پیشرفته 2 باید بگم که هنوز زود ،من پاس نکردم ،من پاس نکردم
مگه شماها از اخر میخوایین شروع کنید؟

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #491 : فوریه 05, 2013, 18:52:44 »
سلام
براي مالي و صنعتي اينكه از اول شروع كني مهمه؟؟؟من ميخوام فصل هايي رو بخونم كه چند وقت پيش امتحان داشتم و تسلط دارم يعني ميانه 2 بعد برم سراغ ميانه يك.و صنعتي 2 بعد صنعتي يك.اينجوري خوبه يا بايد دقيقا از فصل اول شروع كرد؟

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #492 : فوریه 05, 2013, 19:34:36 »
na azizam mohem nist az koja shoru koni.etefaghan inke az darsayi ke bishtar mosalati va taze paas kardi shoru koni va testasham bezani behtare va sari tar miri jolo .hala manam tebghe barname to pish miram.fekr konam emshab fasle avale riazio tamam konam

آفلاین sara roz

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #493 : فوریه 05, 2013, 20:20:12 »
سلام
سلام
مثل اینکه هنوز تصمیمتونو نگرفتین. هر وقت به این نتیجه رسیدین که برا 93 شروع کنین اطلاع بدین.
این رو بگم که اگه قرار به خوندن باشه استرس رو بزارین برا ماه اخر یعنی سال اینده دقیقا همین ماه.
نه اینکه شروع نکرده همه دسته جمعی داد و بیداد که من استرس دارم ، من استرس دارم
در مورد پیشرفته 2 باید بگم که هنوز زود ،من پاس نکردم ،من پاس نکردم
مگه شماها از اخر میخوایین شروع کنید؟
                                                                                                                                                                                                            ey baba hala chera mizanid.engar aslan asab nadarina.khob ma ra ham dar yabid mesle kasayi nistim ke darseshuno tamam kardan va daran vase konkur mikhunan.ma vaghti konkur bedim taze ye term dg ham darim.hala bashe harchi shoma begid.ma ke aslan esteres nadarim,darim gole lale???darzemn tasmim gereftim.man ke riazio shoru kardam.gole lale ham ke amare khundanesho dade.manam felan ba ruzi 4saat start mizanam .

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #494 : فوریه 05, 2013, 20:48:51 »
نقل قول از:  link=topic=2442.msg6381#msg6381 date=1360077764
سلام
براي مالي و صنعتي اينكه از اول شروع كني مهمه؟؟؟من ميخوام فصل هايي رو بخونم كه چند وقت پيش امتحان داشتم و تسلط دارم يعني ميانه 2 بعد برم سراغ ميانه يك.و صنعتي 2 بعد صنعتي يك.اينجوري خوبه يا بايد دقيقا از فصل اول شروع كرد؟
نه golelale جان از صفر شروع کنید.
هر فصل و یا مطلبی که براتون مشکل بود رو با ما در میون بزارین که همگی با هم برطرفش کتیم.
البته این مختص شما نیست ،ما هم اگه با مشکلی روبرو شدیم، به عرض شما خواهیم رسوند اونوقته که شما باید لطف کنید زحمت بکشید و مشکل ما رو حل کنید.

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #494 : فوریه 05, 2013, 20:48:51 »

Tags: