نویسنده موضوع: گروه داوطلبان کنکور 92  (دفعات بازدید: 423655 بار)

آفلاین barbara

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 5
    • http://melodye-ghalbe-man.blogfa.com/
  • دانشگاه: غیرانتفاعی
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : گروه داوطلبان کنکور 92
« پاسخ #435 : دسامبر 22, 2012, 16:32:15 »

سلام منم پارسال اولین بارم بود ارشد دولتی شرکت کردم..10 تا از هر درس کم شد سوالاش.4 ماه خوندم شدم 2200...هنوزم باورم نمیشه مالی  شد 0 درصد..10 تا سوالو زده بودم      فقط آمار 22% و صنعتی 28 و حسابرسی 48%
امسال از 8 مهر شروع کردم.....گیرم رو ریاضی و مالی ...نمیدونم چرا انقد زود این 2 تارو فراموش میکنم بیشتر وقتمم رو این 2تاست...ایشالله امسال قبول شم  4/89 درسم تموم شد با معدل 17/94 .....معدلم چقدر تاثیر مثبت داره؟؟؟

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 89
  • دانشگاه: غير انتفاعي
« پاسخ #436 : دسامبر 31, 2012, 18:55:15 »
سلام به همگي و خسته نباشيد ويژه ::)
يه سوال:واسه برنامه ريزي براي هر درس بايد چند ساعت وقت گذاشت و اون زمان رو به مطالعه مبحث و تست زدن اختصاص داد؟مثلا براي مالي خوندن كامل فصل و زدن تستهاي مربوطه 6،7 ساعت زمان ميبره بعدش تازه ميفهمم هيچي نفهميدم.
در نتيجه ميشه روزي فقط مطالعه يه درس و خيلي خسته كننده است به نظر شما مطالعه روزي يه درس مشكلي داره؟

آفلاین abab1

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 86
« پاسخ #437 : دسامبر 31, 2012, 20:20:32 »
سلام دوست عزیز
مگه اینکه نابغه باشید که روزی یک درس رو همراه با تستهاش بخونید.

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #438 : ژانویه 01, 2013, 14:12:02 »
سلام
بچه ها ميشه روش مطالعتون رو هم ذكر كنيد.براي حسابداري مالي و صنعتي :-\

آفلاین adel mahdavi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 36
  • دانشگاه: payame noor
« پاسخ #439 : ژانویه 01, 2013, 23:50:56 »
باسلام
بنده درتاپیک داوطلبان ارشدیه نمونه برنامه ی پیشنهادی روگذاشتم وازدوستان خواستم تجربیات خودشون روبذارندولی  متاسفانه کسی برنامه ی مطالعه ذکرنکرد ???به هرحال دوستان برنامه های خودشونوبذارن تاازخردجمعیبرنامه ی دلخواه متناسب بامیزان وقت وتوانایی وسایرمولفه هابه دست آید
باآرزوی موفقیت برای همگی

آفلاین هانی

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: اموزش عالی ایوانکی
  • مقطع تحصیلی: کاردانی
« پاسخ #440 : ژانویه 02, 2013, 20:06:14 »
سلام من برای کنکورم روزی 7 ساعت درس میخوندم مثلا صبح ساعت 8 شروع میکردم تا 10 نیم ساعت استراحت دوباره تا موقع ناهار برای بعد از ظهر از ساعت 3 شروع میکردم تا 5 دو باره 5/30 تا 7 همین جوری خوندم ولی رتبم خوب شد بد نبود...

آفلاین golelale

• بابا حرفه ای
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #441 : ژانویه 03, 2013, 15:25:23 »
سلام.
من اصلا نميتونم به دولتي فكر كنم پس چطوري برنامه ريزي كنم و درس بخونم ???
من هر روز به خودم ميگم دولتي نه بابا من عمرا دولتي قبول شم :-[

آفلاین tamam1369

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 8
  • دانشگاه: غیرانتفایی الغدیر تبریز
« پاسخ #442 : ژانویه 03, 2013, 23:31:41 »
سلام من تو یه دانشگاه غیر انتفاعی میخونم معدلمم حرف نداره .یه قانونی هس که بدون کنکور برا ارشد براساس معدل پذیرش میکنن کسی میدونه غیر انتفاعی هارو هم شامل میشه یا نه.... ممنون
« آخرين ويرايش: ژانویه 03, 2013, 23:35:02 توسط tamam1369 »

آفلاین mobinnibom

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 23
  • دانشگاه: روزبهان
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #443 : ژانویه 03, 2013, 23:58:37 »
سلام من تو یه دانشگاه غیر انتفاعی میخونم معدلمم حرف نداره .یه قانونی هس که بدون کنکور برا ارشد براساس معدل پذیرش میکنن کسی میدونه غیر انتفاعی هارو هم شامل میشه یا نه.... ممنون
سلام
شامل میشه
ولی شرط داره اونم اینه که باید جزء 10% اول دوره کاردانی باشی مثلا از دوره کاردانی شما اگر30 نفر باشین حتما باید جزء3 نفر اول باشین (از کل ورودی های اون سال)
دوره کارشناسی هم حتما باید تو ورودی های خودتون شاگرد اول باشین!!!
حالا شما این ویژگی ها رو دارین؟

آفلاین tamam1369

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #444 : ژانویه 04, 2013, 09:34:02 »
سلام
شامل میشه
ولی شرط داره اونم اینه که باید جزء 10% اول دوره کاردانی باشی مثلا از دوره کاردانی شما اگر30 نفر باشین حتما باید جزء3 نفر اول باشین (از کل ورودی های اون سال)
دوره کارشناسی هم حتما باید تو ورودی های خودتون شاگرد اول باشین!!!
حالا شما این ویژگی ها رو دارین؟
سلام از جوابتون ممنون من کاردانیمو تو آموزشکده فنی تبریز خوندم و نفر اول بودم بام معدل 19.12 والانم تو کارشناسی ترم اخرم معدلم 19.47 هستش با این شرایط به احتمال زیاد قبول میشم ولی اون روز که قانونو میخوندم نوشته بود فک کنم باید حداقل به اندازه ی 90 درصد اخرین فرد قبول شده رتبه داشته باشم یا به عبارتی تست بزنم .از این قسمتش اطلاع ندارین؟

آفلاین mobinnibom

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #445 : ژانویه 04, 2013, 15:51:13 »
سلام
امسال یکی از بچه های کلاسمون میخواست این کار رو انجام بده تو امتحان ارشد شرکت نکرده بود ولی چون معدل کاردانی اش مشکل داشت نتونست بره
با این اوصاف احتمال زیاد دانشگاه های غیر انتفاعی قبول میشین دانشگاه های دولتی خوب شاگرد اول های دانشگاه خودشون رو میگیرن نه؟
شما مگه برای امسال نمیخواین تو کنکور شرکت کنین؟

آفلاین tk11742

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: آزاد اسلامشهر
« پاسخ #446 : ژانویه 04, 2013, 17:04:51 »
Salam az sayte. (pubr-azmoon.com) danesh gahe azad ,porsesh va pasokh. Ya ravabet oumumish peporsid komak khobi baratun mishe.

آفلاین tamam1369

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #447 : ژانویه 04, 2013, 19:55:49 »
سلام
امسال یکی از بچه های کلاسمون میخواست این کار رو انجام بده تو امتحان ارشد شرکت نکرده بود ولی چون معدل کاردانی اش مشکل داشت نتونست بره
با این اوصاف احتمال زیاد دانشگاه های غیر انتفاعی قبول میشین دانشگاه های دولتی خوب شاگرد اول های دانشگاه خودشون رو میگیرن نه؟
شما مگه برای امسال نمیخواین تو کنکور شرکت کنین؟
کنکور شرکت کردم ولی میخام تو دولتی ها قبول شم و الا با  دانشگاه خودمون که غیر انتفاعی هستش صحبت کردم .گفتن میتونی گرایش مدیریت مالی بخونی.حالا موندم چیکار کنم ! کنکور امسالهم چون ترم اخرم فقط دارم درسای خودمو میخونم .هیچی نخوندم برا کنکور

آفلاین mobinnibom

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
« پاسخ #448 : ژانویه 04, 2013, 22:44:19 »
همه چیز به نظر خودت بستگی داره اگه میتونی بشینی بخونی بشین و برای سال بعد بخون(البته اگه خدایی نکرده امسال قبول نشدی) اینم در نظر بگیر که من پارسال سال اول کنکورم بود (خوب ولی خونده بودم) مرحله ی اولیه قبول نشدم ولی میخواستم تکمیل ظرفیت شرکت کنم و برم فقط هم دانشگاه های استان خودم رو انتخاب کردم تا قبل تکمیل ظرفیت داشتم میخوندم ولی چون پارسال هم خونده بودم دیگه خسته شده بودم آخه یه ماه آخر روزی 8 ساعت میخوندم چون ترم آخر بودم فرصت کافی نداشتم.
تکمیل ظرفیت هم شرکت کردم خدا رو شکر شهر خودم (ساری) قبول شدم به نظر من کارم خوب بود چون هزینه ی زیادی برام برنمیداره من ترمی 1.000.000 میدم یه رفیقم تربیت مدرس تهران شبانه قبول شد داره ترمی 980.000 میده بدون در نظر گرفتن هزینه رفت و آمد.
خب میگی مدرک اونجا معتبر تره ، آره معتبر تر هست ولی این دوره زمونه کسی دیگه به این نگاه نمیکنه که مدرکت رو از کجا گرفتی میبینن پارتی داری یا نه؟ (اینم بگم که دانشگاهی که میخونی مهم نیست مهم اینه که تو بتونی خوب بخونی. مگه این اساتیدی که تو دانشگاه های غیرانتفاعی یا آزاد تدریس میکنن بی سوادن؟ اوناهم از دانشگاه های بزرگ ایران مدرک دکتری شون رو میگیرن فقط بدیشون سابقه ی کمیه که تو تدریس دارنه)
به نظر من اگه غیر انتفاعی شهر خودت قبول بشی بهتر از شبانه راه دوره....

آفلاین f.sadat

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: دانشکده هدی قم
« پاسخ #449 : ژانویه 13, 2013, 17:04:29 »
سلام دوستان خسته نباشید یه راهنمایی می خواهم ازتون چند ساله که می خوام کارشناسی ارشد حسابداری شرکت کنم اما راستش جرات نمی کنم می ترسم نتونم لطفا مرا راهنمایی کنید. من  رشته دبیرستانم ریاضی بود ،سال 82 لیسانس الهیات گرفتم  و یک دوره حسابداری در مجتمع فنی تهران گذراندم  از سال 87 به عنوان حسابدار شرکت پدرم مشغول به کار شدم البته اول در حد ثبت سند که گاها با ایراد همراه بود اما الان 2 نفر لیسانس حسابداری استخدام کردیم که من بر کار انها نیز نظارت دارم می خواستم بدونم به نظرتون من برای کنکور سال اینده می توانم خودم را اماده کنم یانه ممنون می شم کمکم کنید

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #449 : ژانویه 13, 2013, 17:04:29 »

Tags: