نویسنده موضوع: تطابق سوالات زبان تخصصي حسابداري 88 با مقالات ويكي پديا  (دفعات بازدید: 2967 بار)

آفلاین hamed

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 1
  • دانشگاه: آزاد مرودشت
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همۀ دوستان عزيز
طبق تحقيقي كه بنده (مجتبی جعفری)در مورد سوالات زبان تخصصي حسابداري كنكور ارشد 88 انجام دادم متوجه شدم متون تخصصي كه در سوالات ارشد 88 مشاهده شد دقيقاً از مقالات و آموزش هاي سايت ويكي پديا (Wikipedia) كپي شده است، بدون اينكه حتي كلمه اي جا به جا شود.

تطابق سوالات زبان تخصصي حسابداري 88 با مقالات ويكي پديا
براي ديدن مقالات مطابق با سوالات و همچنين ارسال نظر در اين مورد بر روي ادامه مطلب كليك نماييد.

در زير اين متون را مورد بررسي قرار مي دهيم:

PASSAGE 1: متن اين PASSAGE را در مقاله Accountancy و در قسمت Early history مي توانيد مشاهده كنيد.

PASSAGE 2: متن اين PASSAGE را در مقاله Accountancy و در قسمت Luca Pacioli and the birth of modern accountancy مي توانيد مشاهده كنيد.

PASSAGE 3: متن اين PASSAGE را در مقاله Management accounting و در قسمت Role of Management Accountants within the Corporation مي توانيد مشاهده كنيد.

**توجه: با كليك كردن بر روي مقالات و قسمت هاي مربوطه مي توانيد متن ها را مشاهده كنيد.

با اين اوصاف ديگر دليلي نمي بينم اين همه لغت حسابداري تو مغزمون فرو كنيم تا بتونيم زبان تخصصي را بالا بزنيم. بهترين كار اينه كه با مرور صفحات ويكي پديا مربوط به رشته حسابداري هم دانش حسابداري خود را بالا ببريم و هم اينكه بتوانيم به سوالات ارشد سال هاي آينده به آساني پاسخ دهيم... (البته خودم به شخصه به سوالات زبان تخصصي معترض هستم، چون اين سوالات هيچگاه معيار مناسبي براي تعيين شخصي كه زبان حسابداري مي داند با شخصي كه هيچ اطلاعاتي از حسابداري ندارد نخواهد بود ولي خوب زماني كه اينگونه سوالات طرح مي شوند بنده نيز مجبورم چنين پيشنهادي به دوستان خودم بدهم).

در ضمن از اساتيدي كه وارد سايت اين حقير مي شوند خواهش مي كنم سعي كنند براي تدريس دروس زبان تخصصي حسابداري از آموزش هاي وبسايت هاي معتبر از جمله همين ويكي پديا استفاده نمايند.

ناگفته نماند كه واقعاً تشخيص اينكه آيا سال بعد هم متون سوالات تخصصي از مقالات و آموزش هاي سايت ويكي پديا خواهد بود يا خير خيلي سخت است!!! در هر صورت مطالعه مقالات اين سايت(ویکی پدیا) بدون لطف نخواهد بود... (اميدوارم با نوشتن اين مطلب توانسته باشم به شما كمك كنم).
                                                                                                                                                                                   منبع:سایت مجتبی جعفری

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: