اینجا میخواستم یک سری از ویژگی ها نرم افزار های حسابداری تارا رو لیست کنم،امیدوارم مورد استفاده حسابداران عزیز قرار بگیره:
مجموعه نرم افزارهای تارا به صورت چند مجموعه جداگانه طراحی شده که هرکدام برای کاربرد خاصی طراحی شده،
انواع نسخه های نرم افزار:
1-نسخه IR :نسخه ای تک کاربره با کاربردی آسان، نسخه IR یک نرم افزار حسابداری ساده می باشد که قابل استفاده توسط تمام اقشار مختلف جامعه با هر میزان تخصص حسابداری می باشد. این نسخه عملیات حسابداری را به صورت ساده و هوشمند ثبت و گزارشات متنوعی را در اختیار کاربران قرار می دهد.
2- نسخه I ONE :نسخه حسابداری I ONE یک نسخه حسابداری متوسط می باشد که علاوه بر دارا بودن کلیه امکانات موجود در نسخه IR از علائم تجاری، گزارشات متعدد دسته چک، سریال کالا و محیط انبارها نیز پشتیبانی می کند.
3-نسخه A : نرم افزار حسابداری تارا نسخه A علاوه بر امکانات نسخه های IR و I ONE دارای تمامی امکانات مورد نیاز در واحدهای فروشگاهی، بازرگانی، خدماتی و پیمانکاری بوده و برخی امکانات این نسخه شامل گزارشات متنوع دفاتر کل، روزنامه و اسناد تجمعی می باشد این نسخه برای امنیت بالاتر با قفل سخت افزاری محافظت می شود.
4-نسخه AS: نسخه AS به صورت تخصصی در زمینه حسابداری صنعتی وارد شده است و علاوه برداشتن قابلیت های نسخه های قبلی از طریق روش حسابداری دائمی بلافاصله بهای تمام شده تولید محاسبه می گردد. این نسخه تمامی امکانات مورد نیاز در یک سیستم جامع حسابداری صنعتی را فراهم می کند از جمله فرمول تولید، استاندارد تولید اسناد ترکیب و مونتاژ ، تجزیه کالا و دمونتاژ و . . .
5- نسخه NA: نسخه NA امکانات نسخه A را در شبکه فراهم می کند به گونه ای که چهار کاربر درشبکه می توانند از نسخه استفاده نمایند. تعداد کاربران به صورت نامحدود قابل افزایش می باشد.
6 نسخه NAS: نسخه NAS امکانات نسخه AS را در شبکه فراهم می کند به گونه ای که چهار کاربر درشبکه می توانند از نسخه استفاده نمایند. تعداد کاربران به صورت نامحدود قابل افزایش می باشد.
البته من اینجا فقط عنوان نسخه ها رو بیان کردم ، شما میتونید برای مشاهده کامل امکانات و ویژگی های خاص نسخه ها به سایت شرکت تاراافزار پارس مراجعه کنید.
آدرس شرکت:
www.taragroup.ir یا
www.taragroup.org