نویسنده موضوع: راهنمایی می خوام  (دفعات بازدید: 2527 بار)

آفلاین setareasadi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: gheire entefaee
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
راهنمایی می خوام
« : مارس 14, 2012, 11:22:07 »
سلام
میخوام واسه ارشد شروع کنم ، ترم 6 هستم و همه میگن زبان و ریاضیمو بیشتر وقت بذارم تا موفق تر باشم و تقریبا در این دو درس موفقم اما اخیرا متوجه شدم سوالات درس زبان به صورت متن آورده میشه که این کارو سخت تر می کنه چون سر جلسه درک متن زمان بر هست.
با این وجود اونهایی که اطلاعات کامل تری دارن توصیه میکنن که رو زبان وقت بذارم یا نه؟
زندگی حکمت اوست،زندگی دفتری از ح

آفلاین mirarab

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: zazd
پاسخ : راهنمایی می خوام
« پاسخ #1 : آوریل 14, 2012, 22:56:31 »
شما کلا قبولید غصه نخورید چون انقد ظرفیت ها بالا رفته که دیگر واویلااااااااااااااااا دارد
زبان بخاطر این که اکثریت میانگین 15تا25 میزنند در کل موفقید به دلیل پذیرش بالا

آفلاین shivarad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 88
  • هستم اگر میروم گر نروم نیستم
    • ماه شیوا ( دست نوشته های شیوا راد )
  • دانشگاه: پیام نور
« پاسخ #2 : مه 13, 2012, 22:29:46 »
با
سلام
میخوام واسه ارشد شروع کنم ، ترم 6 هستم و همه میگن زبان و ریاضیمو بیشتر وقت بذارم تا موفق تر باشم و تقریبا در این دو درس موفقم اما اخیرا متوجه شدم سوالات درس زبان به صورت متن آورده میشه که این کارو سخت تر می کنه چون سر جلسه درک متن زمان بر هست.
با این وجود اونهایی که اطلاعات کامل تری دارن توصیه میکنن که رو زبان وقت بذارم یا نه؟
با خانم یا آقای mirarab خیلی موافق نیستم چرا که میانگین درصد زبان 15 تا 25 درصد نیست کمتر از این مقداره و پذیرش هم خیلی بالا نیست سال 90 دقیقا 186 نفر روزانه میگرفتن و از این مقدار کمتر هم شبانه.دوست خوبم اگر شما از الان میخواید شروع کنید تردیدی به خودتون راه ندید که باید روی زبان وقت بگذارید شما وقتش رو دارید و تواناییش رو هم همینطور پس چرا که نه؟سعی کنید کتاب ریدینگ برای تافل روی مطالعه کنید برای تسلط بیشتر روی متون.کارنامه م که اومد براتون اشتراک میگذارم تا خودتون متوجه بشید که روی کدوم درسا باید چقدر وقت بگذارید.موفق باشید.
ای موج فر ریخته که بر سنگ سرت خورد

آفلاین lمحسن

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 2
  • دانشگاه: ازاد تبريز
« پاسخ #3 : ژوئیه 08, 2012, 14:11:13 »
دختر خانم با سلام
الان جایگاه رشته حسابداری تو کشور در حال افول اگه خبر داشته باشی امسال بیشترین شرکت کننده در کارشناسی ارشد حسابداری بود
اگه علم واسه نونه بهت پیشنهاد میکنم حسابداری ادامه ندی بلکه بری مدیریت مالی بخونی خیلی زود هم جذب کار بشی اگه منابع خواستی به ایمیلم سند کن تا بر ات ارسال کنم البته اقتصاد کشور بدون مدیریت مالی معنی و مفهومی نداره الان کشورهای اروپایی با مدیریت مالی قوی الان اقتصاد خوبی در برابر ریسکها دارند
safarloomohsen@yahoo.com

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #3 : ژوئیه 08, 2012, 14:11:13 »

Tags: