نویسنده موضوع: راهنمایی در مورد ارزش افزوده فاکتور  (دفعات بازدید: 3508 بار)

آفلاین Akhavan

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: آزاد
  • مقطع تحصیلی: کاردانی
سلام
من فاکتوری را به شرکتی دولتی ارائه کردم
در فاکتور خود 4 درصد ارزش افزوده اضافه نمودم
ولی کارفرما مبلغ فاکتور را بدون ارزش افزوده به حساب بانکی من
پرداخت نمود و هنگام تماس گفتند ما آن را پرداخت نخواهیم کرد

سوال من اینجاست که اولا این پول چه می شود ( یعنی در حساب بدهی طرف تا آخر زمان باقی بماند )
دوم اینکه هنگام ارائه اظهارنامه ارزش افزوده رقم باید بیایید یا خیر و اگر بیایید حتما من از جیب خود باید پرداخت کنم ؟

ممنون

آفلاین مهر

• کاربر نیمه فعال
  • **
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 32
  • دانشگاه: آزاد - واحد تهران جنوب
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی

دوست گرامي آقاي Akhavan

با عرض سلام ؛

شما در زمان ارائه فاكتور رسمي آيا برگ گواهي ثبت نام خود در نظام ارزش افزوده را كه داراي اعتبار باشد به آن سازمان دولتي ارائه نموده ايد يا خير؟ اگر ارائه ننموده ايد آن سازمان هم ملزم به پرداخت ماليات ارزش افزوده فاكتور شما نمي باشد. ضمنا" در صورتي كه شما برگ گواهي ثبت نام را ارائه نموده باشيد امكان آن را دارد كه ان سازمان اقدام به ثبت نام در نظام ارزش افزوده ننموده باشد كه در اين صورت از پرداخت ارزش افزوده به شما امتناع مينمايد چرا كه براي آن سازمان هزينه تلقي ميشود و نمي تواند از ماليات ارزش افزوده قابل پرداخت خود ان را كم كند.
در پايان به شما پيشنهاد مينمايم در اين خصوص پس از صدور فاكتور رسمي و لحاظ نمودن ماليات ارزش افزوده مراتب ارزش افزوده خود را كتبا" و رسمي از سازمان فوق درخواست نمائيد و در نامه خود ذكر نمائيد كه رونوشت آن را به اداره كل ماليات ارزش افزوده خود ارائه مينمائيد و اين كار را حتما" انجام داده و شماره ثبت د نامه مربوطه در يافت نمائيد و بعدها د صورت رسيدگي توسط مميز ماليات ارزش افزوده قابل پيگيري و ارائه باشد. موفق باشيد

آفلاین fatemehh

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: دانشکده علوم اقتصادی
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
پاسخ : راهنمایی در مورد ارزش افزوده فاکتور
« پاسخ #2 : اكتبر 28, 2012, 20:52:02 »
سلام
مالیات ارزش افزوده را نقدا پرداخت کنید یا تقسیط نمایید چرا که زمان قطعیت بدهی دارایی مبلغ را از شما وصول می کند نه از کارفرما( با جریمه دیرکرد) چون پیمانکار موظف به پرداخت مالیات میباشد. حال اگر گواهی ثبت نام را به کار فرما ارائه نمودید و باز هم پرداخت نکرد. نامه ای را تنظیم و به همراه کپی گواهی ثبت نام به اداره کل ارزش افزوده مراجعه نمایید تا اداره مربوطه خود مستقیما جهت پرداخت به کارفرما نامه بزند.

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: