با سلام به دوستان
من برای کنکور کارشناسی ارشد یکسری منابع مختلف رو مطالعه کردم که شامل کتابهای فوق هستش: (اصول 1و2و3 جمشید اسکندری) ، حسابداری صنعتی 1 (دکتر محمد قسیم عثمانی) ، صنعتی2 (سورن آبنوس) ، صنعتی3 (جمشید اسکندری) -- حسابداری میانه2 (جمشید اسکندری و کتاب دکتر حسن همتی) ، حسابداری پیشرفته1 (دکتر حسن همتی{چاپ چهاردهم}) ، حسابداری پیشرفته2 (دکتر یدال..تاری وردی) ، زبان ({عمومی: زبان انگلیسی {مسعود آریانا انتشارات مبتکران}-زبان تخصصی حسابداری (داوود اقوامی انتشارات سمت) ، ریاضی (درس و کنکور ریاضیات و کاربرد آن در مدیریت--مسعود نیکوکار--گسترش علوم پایه) ، آمار (آمار و کاربرد آن در مدیریت 1و2 --آدل آذر و منصور مومنی--سمت). مباحث جاری در حسابداری (جزوه خودم و کتاب حسن همتی--انتشارات ترمه) ، حسابرسی (تستهای حسابرسی جمشید اسکندری) البته من میانه1 رو مطالعه نکردم
از اساتید محترم خواهش میکنم اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنن و اینکه با این وضعیت امید برای قبولی در کنکور ارشد وجود داره یا برای آزاد برنامه ریزی کنم
در ضمن اگه ممکنه راجبه حسابداری میانه1 کتابی معرفی بفرمایید که غیر از کنکور به درد کار حسابداری هم بخوره.
با تشکر