نویسنده موضوع: تجربه هاي مفيدكنكور92 براي كنكوريهاي93  (دفعات بازدید: 427689 بار)

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 98
  • دانشگاه: بيام نور
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
سلام و عیدتون مبارک

1- میخواستم درمورد کتاب2000 تست ریاضی وصنعتی ومالی بیشتر بدونم .آیا انتشارات خاصی هستن؟
2-درمورد تستای آخر فصل کتاب صنعتی اسکندری اگه کتاب تست اسکندری رو دارید میتونید جواب سوالای اخر فصل رو از توی کتاب تستش پیدا کنید چون همش تکراریه.
درمورد کتاب صنعتی نوروش باید گفت کتاب خیلی خوب وجامعی هستش ودر انتهای هر فصل تستهای ازاد وسراسری که جمع اوری وطبقه بندی شده وجود داره که میتونی به این شکل با نوع  تستهایی که برای ازمون میاد بهتر اشنا بشیم اما چیزی که هست هر استاد وهر مولفی برای خودش شیوه ی بیان خودشو داره شما باید ببینید با کدوم شیوه بهتر وراحتر یاد میگرید همون رو درپیش بگیرید ودر راه موفقیت تلاش کنید.

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 152
    • حسابداري و حسابرسي فردوس
  • دانشگاه: دانشگاه فنی و حرفه ای
سلام و عیدتون مبارک

1- میخواستم درمورد کتاب2000 تست ریاضی وصنعتی ومالی بیشتر بدونم .آیا انتشارات خاصی هستن؟
2-درمورد تستای آخر فصل کتاب صنعتی اسکندری اگه کتاب تست اسکندری رو دارید میتونید جواب سوالای اخر فصل رو از توی کتاب تستش پیدا کنید چون همش تکراریه.
درمورد کتاب صنعتی نوروش باید گفت کتاب خیلی خوب وجامعی هستش ودر انتهای هر فصل تستهای ازاد وسراسری که جمع اوری وطبقه بندی شده وجود داره که میتونی به این شکل با نوع  تستهایی که برای ازمون میاد بهتر اشنا بشیم اما چیزی که هست هر استاد وهر مولفی برای خودش شیوه ی بیان خودشو داره شما باید ببینید با کدوم شیوه بهتر وراحتر یاد میگرید همون رو درپیش بگیرید ودر راه موفقیت تلاش کنید.

کتاب های 2000 تست چاپ انتشارات نگاه دانش هست. میتونید از سایتش خرید اینترنتی کنید

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
باتشکر ازشما اقای بامداد از سایتش دیدن کردم
راستش من الان خیلی وقت برای رفتن به کتابفروشی ندارم فکر میکنم بیشتر از همه مالی به کار بیاد .میشه ازتون بخوام اگه شما این کتاب رو داریدنظرتون را راجع به این کتاب بدونم؟چون من کتاب تست برای مالیم هنوز نخریدم نیاز به راهنمایی دارم
2000سوال چهار گزينه اي حسابداري مالي و استاندارد هاي حسابداري
کتاب حاضر از سری کتابهای 2000 تست انتشارات نگاه دانش است که به همت اساتید برجسته مشتمل بر 15 فصل نگاشته شده است. هر فصل مجموعه ای از سوالات کنکور کارشناسی ارشد و سوالات تالیفی مرتبط با استانداردهای مرتبط ا استانداردهای مطالب هر فصل از دوجلد کتاب های مروری جامع بر حسابداری مالی 1 و 2 را پوشش می دهد. 

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
به نظر من حتما بخرین
حتما
حتما

80% وقت رو روی کار کردن تست های تألیفی فصل ها  بذارین و 20% بقیه تست استاندارد کار کنین

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
همت بلند دار که مردان روزگار از همت بلند بجائي رسيده اند

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 418
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
  • دانشگاه: دانشجوی ترم 2 شبانه مازندران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
سلام وقتی دیدم اینقدر خوب به هم جواب دادین دیگه تصمیم گرفتم در موردش نظر ندم.اما فقط یه چیز کوچیک.من خیلی اصرار کردم 2000 تست کرمی ( کرمی وهمکاران) رو بگیرید .اینکه دوباره پرسیدن نداشت.
درضمن طبق صحبتای یکی از بچه ها یادمه که می گفت کلاس دکتر کرمی میرفته. ایشون خودشون می گفتند که قسمت تستای استاندارد ها رو لازم نیست بخونید چون بسیار ریز ریز کرده .
به نظر منم فرسایشی میشه نخونید این تستای استاندارد رو.
 به جاش سعی کنید توی مروری جامع استاندارد ها که خلاصه شون هست رو حتما خوب بخونید .
در ضمن سعی کنید استانداردای 25 تا 32 رو بیشتر از بقیه اهمیت بدید.
 بعدش 15تا25 بعدش بقیه.
2سال  اخیر بیشتر از  استانداردای (25تا30البته)یک عدد تست داشتیم.که به نظر من تا اخر32 رو خوب بخونید.ازمرور نوروش بخونید.
خود استانداردارو نخونید.بیفیاده هست. خودشو تهیه نکنید. دانلود هم نکنید.اگه تهیه کردید هم همین الان ببیرد بزارید کنار. ما برای 5% تست نباید یک کتاب 967 صفحه ای رو بخونیم .
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
مستر ام اف 2008
صندوق پیامهاتون پر شده بود.نتونستم براتون ارسال کنم.
در حالت عادی در روزانه  به تالار سر میزنم تب تند زود عرق می کندتجربه  رانباید تجربه کرد

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل

آفلاین elham64

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
[ size=14pt]
shab khosh
[/size]ba tashakor az zahamat va etelaat agha mohamad . rastesh man adat daram az nazar va tajrobeye hame  estefade konam . hameshe in ravesh bram natejeye khobe dashte  ;)

bebakhshed farce tayp nakardam safe kelydam gahe hang mekone  :'(

آفلاین مانیسا

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: ازاد
سلام اقا محمد منم نیت کردم برا ارشد خودمو اماده کنم ولی متاسفانه پایم ضعیفه و هیچ منبعیو ندارم ونمیدونم چی بخونم .
اصلا یه جورایی سردر گم شدم که بعضی وقتا ناامید میشم از اینکه خودمو اماده کنم برا ارشد بهمن فارغ التحصیل میشم ولی برا سال اینده میخوام بخونم که ملی قبول شم.چون  هزینه دانشگاه دیگه بالا هستش.
میشه خواهشا راهنمایی کنید شاید شما یه چیزی گفتین من نشستم سر درسو مشق

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
سلام . انگیزه. کسی که می خواد شروع کنه باید انگیزه شو تقویت کنه. راهشم اینه که بشینه خوب کلاهشو قاضی کنه اگه ارشد بخونم چه فرقی با الانم دارم وینایی که خوندن چه فرقی با اینایی که نخوندن دارن. استاداتونو ببینید . حسابدارای کارکشته  و خبره ای که توی محیط اطرافتون هستند رو ببینید و...
 بعدش باید هدفتونو انتخاب کنید که گویا شما ازهمین الان دست گذاشتید روی روزانه .اما اینکه بخواید از همین الان بخونید برای کنکور 94 خیلی کار خطرناکیه .چون مطمئننا تا اون موقع انگیزه ای نخواهید داشت.طبق تجربه خودم میگم.
 در نتیجه پیشنهاد من اینه
1-برای زبان باید از الان شروع کنید .مخصوصا زبان عمومی . شما وقتشو دارید تا کنکور 93 و بعدش کنکور 94 زبان عمومی رو کامل یاد بگیرید . زبان تخصصی هم که در کنارش می خونید چون به نظر من بسیار آسون هست این زبان تخصصی . اگه می تونید برنامه ریزی کنید کتاباشو بگیرید حتی کلاس برید تا سال آینده وکنکور 94 این درس بسیار مهم رو بتونید خوب جواب بدید. لازمه ی قبولی داشتن میانگین موزون بالا در دروس عمومی هست که باید برایش وقت وهزینه زیادی بکنید هم از نظر مالی هم از نظر زمانی
2-اگه قراره برای کنکور بعدی بخونین باید این راهکارو در  پیش بگیرید .دقت کنید.راهنمایی های لازم برای کنکور امسالو گفتم.که هنوزم وقت دارید برای خوندن. من خودم بارها توی تالار  ذکر کردم  که از هفته آخر شهریورشروع کردم.پس اگه می تونید زودتر شروع کنید برای کنکور امسال.امانمی دونم در چه وضعیتی هستید که بتونید روزانه قبول بشید یا نه.اگه بتونید توصیه ای که به همه گفتمو انجام بدید شاید بتونیدروازنه بیاریداونمم مرخصی تو ترم مهر هست.درصورتی که بتونید تا 31 شهریور 93 فارغ التحصیل بشید
3-خواستن توانستن است . مطمئن باشید اگه بتونید به خودتون اعتماد کنید روزانه تهران رو هم میاریدو فقط بحث اعتماد به نفس وایمان هست البته منظورم توکل نیست اون رو حتما باید داشته باشید. این ایمان منظورم ایمان به قبولی تونه اینه که خودتون را از همین الان دانشجوی دانشگاه علامه بدونید( من دوست داشتم علامه بخونم چون استاد من استاد سلیم اونجا داره دکتری میخونه)( در ضمن به نظر بعضی ها علامه بهتر ازتهرانه)
4-اما اگه با همه ی این تفاسیر قصد دارید دوبار کنکور بدید یعنی امسال وسال بعد. اصلا فکرتونو روی این کنورمشغول نکنید وصرفا شبیه یه آزمون آزمایشی باهاش برخورد کنید. سعی کنید در کنار زیان کتاب آمار رو هم کامل بخونید وتمامش کنید .چون تعداد سوالایی که از آمار استنباطی میاد شاید کمتر از انگشتان دست پاسخ دهنده داشته باشه .سخت نیست ولی چون آمار کتاب بسیارط.لانی ای هست به بیشتر از شش ماه نیازه که شما میتونید خیلی خوب روش مانور بدید.
بعد از اتمام امار میتونید روی ریاضی وقت بذارید.(برنامه بلند مدت هست وتا برج 11امسال نیست که کنکور دارید
5- درس حسابداری مالی هم می دونید منابع چی هست اما شما در کنار منابع اصلی باید سعی کنید جزوات دیگه هم تهیه کنید و هر دردس رو از جزوه یا کتاب استادش بخونید راستش من اسم کتاب و جزوه مناسب نمی دونم اما یه نفر جایی نقل قول کردند که می ترسم بگم وباعث سر در گمی بچه های سایت بشه .اما خوب شاید من نوعی توی پیشرفته یک با خوندن مالی نوروش یا مالی شریف نتیجه نگیریم. خوب مجبورم برم دنبال جزوه این درس که توسط فلان دکتر تدریس میشه((البته من هیچوقت دنبال منبع سوم نرفتم همیشه نهایتش به مالی نورش ختم میشد))سعی میکنم همین امشب لیست جزوات مالی رو نقل قول کنم اما هیچ تضمینی نمیدم که خوب باشند.ولیظاهرا باید خوب باشند :o
6-خوندن همین کتابا برای شروع کافیه اگه تونستید به این احساس مطمئن بشید که می خواید برای کنکمور 94 بخونید بقیه حرفارو میگم ...

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل

سربزنید. حتما آزمون ماهان رو دانلود کنید.  http://www.acchesab.net/

راستی بچه ها من از رتبه 321 که با هم توی سایت صمیمیت با زبان حسابداری  عضو بودیم پرسیدم کجا میرفته وایشون پاسخ دادندکه از اردیبهشت ماه شروع کردند به مطالعه و ماهان میرفتند

بچه ها این قسمتو از جایی کپی کردم یعنی از نظرات یه سایت پر بازدید حسابداری:

با تجربه

چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۲ ۲:۱۱

دوستان سلام
دقت کنید
واقعا هیچ تفاوتی بین دانشگاه های تهران و شهرستان نیس
جز اینکه استاد تو دانشگاه های تهران هیچ وقتی برای دانشجو نداره و اونو اصلا ادم حساب نمیکنه

مبینا

چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۲ ۱۶:۲۰

آره آره.واقعا فرقی بین دانشگاه های تهران و شهرستان حداقل تو حسابداری نیست.من خودم تهران بودم. بچه شهرستانم میدونم که دانشجوهای تهران برگ برندشون فقط اعتماد به نفسیه که اسم تهران بهشون میده. وگرنه دانشگاهایی مثل شیراز،اهواز و اصفهان حداقل از علوم اقتصاد و الزهرا و تربیت مدرس خیلی خیلی بهترند.

............

پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۲ ۲۱:۳۷

سلام.منم با دوستامون در مورد دانشگاههای تهران موافقم.یکی از دوستام سال 89 روزانه شهید بهشتی قبول شد و همیشه بهم میگه وقتی که وارد دانشگاه شد اون چیزی نبود که فکر می کرد.نمی خوام ارزش دانشگاه های تهران رو پایین بیارم ولی مهم تلاش خود آدم در دوره ارشده.دانشگاه شیراز هیچی از دانشگاههای تهران کم نداره.دانشگاه فردوسی هیات علمی قوی ای داره.دانشگاههایی مثل چمران اهواز باهنر کرمان بابلسر و بین المللی قزوین واقعا دانشگاه های خوبی هستند.بودن دوستانی در این دانشگاهها تحصیل کردن و خیلی هم راضی بودن.

خودم:زبان تخصصی باید درک مطلب کار کنید یعنی باید بتونید از سه تا متنی که میدن 15 تاشوالشو حل کنید .اصلا ربطی به 504 واژه تداره. فقطو فقط باید لغات تخصصی بلد باشید. که توی یکی از سایتا تمامشو با ترجمه گذاشته یا اینکه برید کتابای مناسب تهیه کنید. که هم لغتارو ترجمه کرده باشه هم درک مطلب زیاد داشته باشه تاکار دستتون بیاد. به قول داداش ولی بشینید درس بخونید اینقدر دنبال کتاب نگردید وقتی از هر منبع 5 تا کتاب بخربد موفق نمیشسد چون باید با ده بی سی چهل کتاب بخونید........
اون سایتم تالار تخصصی حسابداری وحسابرسی .g هستش.
 نمی خوام منت کنم ولی حدود 40 دقیقه گشتم تا رسیدم به این البته معتبر نیست:
اجزوه درسی حسابداری میانه ( دکتر مراد زاده - دانشگاه علامه طباطبائی تهران)

جزوه درسی حسابداری پیشرفته ۲ ( دکتر محسن خوش طینت - علامه طباطبائی)

جزوه درسی حسابداری پیشرفته ( دکتر اسدی - علامه طباطبائی)

جزوه درسی حسابداری پیشرفته ۱و۲ ( دکتر باغومیان - شهید بهشتی تهران)

جزوه درسی حسابداری صنعتی ۱و۲و۳ ( دکتر عثمانی - شهید بهشتی)
اگه کسی میتونه اینا رو هم در کنار منابع اصلی تهیه کنه حداقل یه پرسوجویی بکنید.

اینم سرفصلای مهم اخیر:

حسابداری مالی: 1- صورتهای مالی اساسی

2- صورتهای مالی تلفیقی

3- حسابداری دارایی های مشهود

4- شركت های سهامی

5- شناسایی درآمد (تأكید بر حسابداری پیمانكاری)

6-سرمایه گذاری در اوراق بهادار

7- مفاهیم نظری گزارشگری مالی

8- حسابداری موجودی كالا

9- شركت های تضامنی و مشاركتهای خاص

10- حسابداری شعب

حسابداری صنعتی:
 1- هزینه یابی نرمال و استاندارد
 2- تجزیه و تحلیل بهای تمام شده-حجم فعالیت و سود
 3- هزینه یابی مرحله ای
 4- كلیات و مفاهیم حسابداری صنعتی
 5- بهای تمام شده تفاضلی
 6- هزینه یابی محصولات مشترك و فرعی
 7- بودجه بندی
 8- بودجه بندی سرمایه ای
 9- هزینه یابی جذبی و متغیر

حسابرسی:

1- گزارش حسابرسان مستقل و بازرس قانونی
 2- روشهای محتوایی

3- تعریف ماهیت و نقش حسابرسی
 4- آیین رفتار حرفه ای و مسئولیت حسابرسان
 5- حسابرسی سرفصلهای صورتهای مالی
 6- برنامه ریزی حسابرسی
 7- ارزیابی كنترل های داخلی

ریاضی:
 1- تابع
 2- حد و پیوستگی
 3- مشتق
 4- انتگرال
 5- توابع چند متغیره
 6- ماتریس
 7- مجموعه ها

آمار:
 1- آنالیز تركیبی و مبانی احتمال
 2- متغیر تصادفی و تابع احتمال
 3- آمار توصیفی
 4- توزیع های گسسته و پیوسته

آفلاین mohammad343

• مدیر آزمایشی تساوی
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • تب تند زود عرق می کند
    • دردودل
کسی از بچه ها برنامه هفتگی ای که گفته بودم رو توی سررسید بنویسید اجرا کرده؟ بگه میخوام ببینم برای خودم حرف میزنم یا آدم زنده هم هست...
نمی دونم مرحله آخرشو بنویسم یا نه زودتر تکلبفمو معلوم کنید باتشکر
مستر ام اف چرا صندوق پیامت های دریافتی ات رو  خالی نمیکنی؟ نمی تونم جوابو بهت ارسال کنم.ای بابا

آفلاین samane68

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 3
  • دانشگاه: zahedan
کسی از بچه ها برنامه هفتگی ای که گفته بودم رو توی سررسید بنویسید اجرا کرده؟ بگه میخوام ببینم برای خودم حرف میزنم یا آدم زنده هم هست...
نمی دونم مرحله آخرشو بنویسم یا نه زودتر تکلبفمو معلوم کنید باتشکر
مستر ام اف چرا صندوق پیامت های دریافتی ات رو  خالی نمیکنی؟ نمی تونم جوابو بهت ارسال کنم.ای بابا

سلام

من تا حدودی اجراش کردم, تقریبا مشابه برنامه ای که خودم اجرامیکردم , یعنی زمان اختصاص داده شده به هر درس در صبح و عصر ... و در نهایت در طول هفته به صورت مفید ,  اما اینکه درصد گیری کنم  نه ,اونجاش رو زیاد متوجه نشدم مظورتون رو ,یعنی اگه در طول هفته 5 روز صنعتی خوندیم زمان رو تقسیم بر 5 کنیم  بعد در 100 ضرب کنیم ؟ تا اینجا که به نظرم خیلی خوب بوده در تشویقه من برای درس خوندن

آفلاین AminBamdad

• کاربر فعال
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
چه موقع و چگونه مرور کنیم؟

یک الگوی پیشنهادی برای کنکور به این شرح می باشد.

اولین مرور: حین مطالعه

یادداشت برداری ، پرسش کردن ، توضیح دادن برای خود، خط کشیدن زیرکلمات  و جملات ، حاشیه نویسی و پاسخ دادن به پرسش های متن کتاب درسی

دومین مرور: 24 ساعت پس از خواندن درس یا تدریس در کلاس
شامل 1- باز خوانی کامل درس خوانده شده و جزوه ی آن ، 2- حل  تمرین های تشریحی  و تست های آن درس 3- مرور ذهنی آنچه در طول روز خوانده ایم  قبل  از خوابیدن

سومین مرور: یک هفته بعد شامل 1- باز خوانی کامل درس و جزوه 2- حل تمرینات اشکال دار قبل 3- علامت زدن قسمت های فراموش شده 4- حل بخش دیگری از تمرینات باقی مانده

چهارمین مرور : دو هفته بعد شامل 1- مرور یادداشت ها و خلاصه ی دروس 2- حل تمرینات اشکال دار قبلی  3- علامت زدن قسمت های فراموش شده ی جدید 4- مرور قسمت های فراموش شده ی  قبلی 5- حل بخشی دیگر از تمرینات  باقی مانده

پنچمین مرور: یک ماه بعد شامل 1- مرور یادداشت ها و خلاصه ی دروس 2- حل تمرینات اشکال دار قبلی  3- مرور قسمت های فراموش شده ی  قبلی و مطالب فرار

ششمین مرور : سه ماه بعد شامل باز خوانی کامل کتاب

بدین ترتیب  و با  این تکرار های منظم ، مانع فراموشی مطالب در مدت طولانی می شویم.

همان طور که یاد گرفتن محتاج زمان است  یاد آوری و تازه نگه داشتن ذهن از مطالب  خوانده شده به زمان نیاز دارد.

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: