نقل قول از: Reza_khorshidi در فوریه 25, 2013, 01:20:59 hazine uni azad va gheyre entefai va shabane vase arshad hoodudan termi chan vaymiste? albate man k mikham dolati ghabool sham etelaat dashte bashim bad nist. mer30 az inke komakam mikonidهزينه آزاد ترم درسي تقريبا 1.5 تا 1.7 ميليونپايان نامه حدود 2.2 ميليونغير انتفاعي شهر خودت همين حدودشبانه شهر خودت ترمي حدود 1تا 1.2 ميليون شهر ديگه اي باشي تقريبا 1.5 ميليون
hazine uni azad va gheyre entefai va shabane vase arshad hoodudan termi chan vaymiste? albate man k mikham dolati ghabool sham etelaat dashte bashim bad nist. mer30 az inke komakam mikonid
سلاممن الان دارم غیرانتفاعی میخونم تقریبا ترمی 880.000 تومن شهریه من شدرفیقم شبانه تربیت مدرس داره ترمی 980.000 تومن میده!!!!!!شمادررشته حسابداری تحصیل میکنی یا مدیریت دوست من رشته حسابداری ترمی 1200شهریه میده مگه دانشگاه ها شهریه متفاوت دارند
سلاممن خبر ندارم ولی من رشته حسابداری دارم میخونم به همین میزان شهریه میدمدوستتون کجا میخونن؟[دانشگاه غیرانتفاعی صبح صادق اصفهان/quote]
شهریه ثابت: 4241000شهریه متغیر: 4493280 جمع کل : 8734280 در ضمن تحلیل آماری فعلا قیمتی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟که حدود 34000 تومنه!!!!!!111ما که سخن شماروقبول داریم نیازی به قسم نیست شاید دانشگاههای دیگه بازیر میزی حساب میکنند