نویسنده موضوع: پالایش نفت تبریز در نگاه تکنیکی / سیگنال خرید صادر شده است؟  (دفعات بازدید: 1573 بار)

آفلاین mmohammadi

  • مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *****
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • -تشکر شده:
  • ارسال: 607
  • امتیاز های کاربر: 273
    • تساوی
  • دانشگاه: تهران
  • مقطع تحصیلی: دکتری

این روزها پالایش نفت تبریز جزء نمادهای پرهیجان بازار است. نگاهی می اندازیم به تحلیل تکنیکی دریافتی از این نماد:

همانطور که در شکل زیر ملاحظه می شود، سهم پس از حدود 71% اصلاح در حال برگشت است.سهم در موج 2 الیوت به سر می برد و هنوز نشانه های قطعی دال بر شروع موج 3 الیوت به چشم نمی خورد.در صورتی می توان به شروع موج سه امیدوار بود که سهم بتواند سیگنالهای خرید معتبری صادر کند.در صورت شروع موج 3 ، صعود خیره کننده ای در انتظار سهم است.

اما سهم در حال گذر از چندین مقاومت است که مهمترین باند مقاومتی در منطقه 200 تومان است که برابر با میانگین متحرک 9 روزه و 18 روزه است.ضمن اینکه مقاومت 50% فیبوناتچی در 205 تومان قراردارد.اما در قسمت زیرین نمودار شاهد نمودار RSI هستیم که در روزهای معاملاتی قبل به هیجانی ترین مقدار اشباع فروش خود رسیده بود. لذا به نظر می رسد پتانسیل فروش و کاهش بیشتر قیمت سهم از بین رفته باشد.

در شکل زیر نیز به بررسی روند قیمت سهم با استفاده از باند کلتنر و میانگین 20 روزه پرداخته ایم.همانطور که ملاحظه می شود، سهم در حال بازگشت به داخل باند است و در این بین با میانگین متحرک 20 روزه در قیمت 201 تومان دست و پنجه نرم خواهد کرد.ضمن اینکه خط سبز رنگ نیز در محدوده 205 تومان به عنوان مقاومت عمل خواهد کرد. خطوط ADX نیز هنوز سیگنال معتبری صادر نکرده اند.

نتیجه گیری:

به نظر می رسد مهمترین مقاومت سهم در محدوده 195-205 تومان قرار داشته باشد در صورتی که سهم بتواند با قدرت از این منطقه عبور نماید، می توان به شروع موج 3 الیوت امیدوار بود که هدف آن 320 تومان خواهد بود.

مقاومتهای بعدی در صورت عبور از 205 تومان برابر با 220 تومان، 240 تومان، 275 تومان و 300 تومان هستند. اهمیت 240 تومان از سایر مقاومتها بیشتر است. در چند ماه آینده ورود پالایشگاه ها به بورس می تواند موتور محرکی برای افزایش قیمت پالایشگاه تبریز باشد.

برگرفته از: نما بورس
قبل از طرح سوال جستجو کنید و از ارسال سوال به صورت پیام خصوصی خودداری فرمایید.

تالار گفتگوی حسابداری


Tags: