سلام
تا جائی که بنده اطلاع دارم دفاتر رو معمولا بعد از پایان سال که اسناد تکمیل شد تحویل شما میدن که قانونا شما یکباره دفاتر شرکت رو به اضافه گزارشی که از دفاتر میگیرن (منظور از دفاتر سیستم شرکت هست ) اسناد رو بدون ضمائم و همینطور گردش حسابهای کل رو به شما تحویل میدن و به این شکل دیگه نیازی به مراجعه طی هفته یا ماه نیست.
و در خصوص ثبت دفاتر هم هر کس قیمتی میده که من این قیمت ها رو نمیدونم. ولی شما اجازه بدید که قیمت از طرف مقابل شما پیشنهاد بشه و بعد در خصوص بالا و پائین قیمت صحبت کنید.
ولی خواهشا اینقدر این قیمت پائین نباشه که وجهه همه حسابدارا و کلاسشون رو پائین بیاری
درود دوست گرامی
توضیحات شما کاملا درسته، اما مورد بنده به این صورت هست که مدیر شرکت کاری به سیستم و نرم افزار حسابداریش نداره، و میخواد بدون در نظر گرفتن سیستم دفاتر روزنامه کل تک تک ثبت بشه نه اینکه فقط خلاصه گزارش نرم افزار!
یعنی با هر فاکتور جدید در هر روز کاری باید ثبت اختصاصی در دفاتر درج بشه. و به همین دلیل بنده قاعدتا از لحظه شروع کار و تحویل گرفتن دفاتر، هر روز درگیر با فاکتورهای جدید برای ثبت در دفاتر هستم.
ولی جدا از این مسئله میخوام بدونم حداقل حق الزحمه برای همچین کاری که قراره بصورت سنتی انجام بشه، ماهانه چقدر هستش؟ باید یک مبلغ پایه ای برای خودم در نظر بگیرم که بر اساس اون تصمیم درستی بگیرم.