نویسنده موضوع: نرم افزار حسابداری  (دفعات بازدید: 4380 بار)

آفلاین ekbatsni

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: پیام نور تهران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
نرم افزار حسابداری
« : آوریل 19, 2012, 09:33:08 »
سلام
من حسابدار یک شرکت بازرگانی هستم که حجم فعالیت ها و عملیات چکی و خرید و فروش آن بسیار بالاست. در حال حاضر از یک نرم افزار استفاده میکنم که به علت پیچیدگی مراحل سند زدن آن وقت زیادی باید صرف کنم.خواستم بدونم آیا نرم افزاری هست که به کارم سرعت ببخشم؟لطفا راهنماییم کنین.
با تشکر

آفلاین purya

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 1
  • دانشگاه: آزاد
پاسخ : نرم افزار حسابداری
« پاسخ #1 : آوریل 30, 2012, 11:10:44 »
نسخه هاي حسابداري بسيار متنوعي توي بازار با رنگ و لعاب هاي مختلف وجود داره كه هر كدوم كلي تبليغات الكي همراهشون يدك مي كشند و انتخاب نرم افزار رو براي كاربران و حسابداران تازه كار با مشكل مواجه مي كنند. به شخصه برخي از نسخه رو كه كلي رو اصناف مختلف تبليغات مي كنند رو بررسي كردم كه در واقع مورد خاصي براي صنف مورد نظر در آن وجود ندارد.

هر كدوم از نرم افزار هاي حسابداري موجود نيز امكاناتي رو ارائه مي كنند كه از يك نرم افزر به نرم افزار ديگه متفاوت مي باشد يعني متاسفانه استاندارد خاصي براي قابليت هاي يك نرم افزار حسابداري استاندارد توسط شركت هاي توليد كننده ارائه نشده است.

با اين وجود اولين چيزي كه بايد مد نظر بگيرين روال كاري خودتون در حسابداريه بايد ببينين اولا چه عمليات هايي رو بصورت تكراري و به تعداد زياد انجام ميدين و بعد با بررسي نسخه هاي مختلف نرم افزاري رو كه مناسب كارتونه پيدا كنين.

مثلا براي شما عمليات هاي بانكي و چك اهميت ويژه اي داره بايد ببينين كدوم نرم افزار حسابداري تو اين زمينه خوب طراحي شده . از بين نسخه هايي كه من ديدم نرم افزار حسابداري تارا www.taragroup.org  كه از عمليات بسيار متنوع چك پشتيباني مي كنه يك از قويترين نرم افزار هاي حسابداري در حوزه عمليات بانكي مي باشد كه از كليه عمليات بانكي و پشتيباني ميكنه. در اين نرم افزار شما مي تونين براي تمام عمليات مربوط به چك اسناد مخصوص به خود را صادر نماييد و گزارش هاي بسيار دقيقي را براي شما فراهم ميكند با توجه به امكاناتي هم كه ارائه ميده  قيمتش از نرم افزار هاي ديگه مناسب تره. اطلاعات بيشتر در اين زمينه رو ميتونين از سايتشون بگيرين www.taragroup.org

البته در نظر داشته باشين كه خريد يك نرم افزار حسابداري خريد يك سي دي نرم افزار نيست بلكه پشتيباني شركت از نسخه و به روز شدن نسخه حسابداري خود از مسائل مهم در انتخاب يك نرم افزار حسابداري مي باشد.

موفق باشيد
« آخرين ويرايش: آوریل 30, 2012, 11:14:32 توسط purya »

آفلاین nader_abdolahi

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 22
  • توکل،توسل،تفکر،تحمل،تشکر
  • دانشگاه: سراسری/شمسی پور
« پاسخ #2 : آوریل 30, 2012, 13:26:16 »
سلام اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین از نرم افزار چی می خایین و ضمنا خیال نکنید بقیه نرم افزار ها ( تعداد کلیک و مراحلشون برای انجام کاری ) کمترن اکثرا تو یه رنجن
ولی بعضی از برنامه ها ( ساده ترینش هلو ) هست که سند اتوماتیک خودش صادر می کنه
به هر حال برای پاسخ بهتر  توضیحات بیشتر بدید لطفا
خدایادت نره و کمکم کن ی

آفلاین ekbatsni

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: پیام نور تهران
« پاسخ #3 : مه 01, 2012, 17:00:50 »
سلام .مرسی آقا پوریا سایت تارا رو بررسی کردم حق با شما بود. علاوه بر پایین بودن قیمت ها نسخه ها کیفیت متفاوتی داشتند. نسخه ی demo برنامه رو دانلود کردم، خیلی عالی بود.فقط امیدوارم به قول خودتون پشتیبانیش هم همینطور خوب باشه.  :)

آفلاین amr

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: کرج
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #4 : مه 05, 2012, 17:10:28 »
سلام، همونطور که دوستان گفتند این که چه چیزی از نرم افزار می خوای خیلی مهمه، اما من به شما نرم افزار حسابگر شایگان سیستم رو پیشنهاد میکنم، میتونی اطلاعات بیشتر رو از سایت  ببینی.
« آخرين ويرايش: نوامبر 07, 2012, 10:04:11 توسط mmohammadi »

آفلاین زیداله محمدی

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 12
  • پاسخگویی به سوالات حسابداری 09194431503
    • موسسه حسابداری کارا
  • دانشگاه: پیام نور
« پاسخ #5 : مه 06, 2012, 16:53:05 »
سلام .مرسی آقا پوریا سایت تارا رو بررسی کردم حق با شما بود. علاوه بر پایین بودن قیمت ها نسخه ها کیفیت متفاوتی داشتند. نسخه ی demo برنامه رو دانلود کردم، خیلی عالی بود.فقط امیدوارم به قول خودتون پشتیبانیش هم همینطور خوب باشه.  :)

سلام دوست من

پشتیبانی این نرم افزار رایگان انجام میشه و می تونید به صورت کامل از خدمات پشتیبان استفاده نمایید

در ضمن این نرم افزار مشکل نرم افزاری نداره بنابراین پشتیبانی آنچنانی هم نیاز نداره در مورد پشتیبانی حسابداریش هم می تونی 24 ساعته با خودم تماس بگیرین راهنماییتون می کنم

موفق باشید
پاسخگویی به سوالات حسابداری 09194431

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #5 : مه 06, 2012, 16:53:05 »

Tags: