تالار گفتگوی حسابداری
حسابداری => دوره کارشناسی و آمادگی کارشناسی ارشد حسابداری => ریاضی و آمار => نويسنده: eli_191 در دسامبر 31, 2011, 18:45:06
-
سلام.ببخشید دفعه قبل فراموش کردم بگم رشته حسابداری هستم. ریاضیات رو دوست ندارم و از پایه ضعیف یا متوسطم. اما آمار خوبه. آیا کارشناسی ارشد هم مثل کاردانی به کارشناسی ریاضی و آمار باهم هستن؟ میتونم به جای ریاضی رو آمار کارکنم؟ اگه نه چه کتابی واسه ریاضی بهتره؟
ممنون از لطفتون
-
با سلام
بله در کنکور ارشد حسابداری دروس ریاضی با آمار توام با هم میباشند به تعداد 25 تست در ارشد آزاد و 30 تست هم در ارشد دولتی.
با توجه به اینکه شما گفتید درس آمارتون راضی کننده است میشه گفت تا حدودی مشکلی نخواهید داشت در کنکور ارشد ولی در صورتی که بتونید درسهای ساده ریاضیات شامل(ماتریسها-مجموعه ها-.....) را مطالعه کنید تاحدی که بتونید چند تست هم بزنید در کنکور بسیار عالی خواهد شد.
منابع پیشنهادی ارشد:ریاضیات هادی رنجبران
آمار عادل آذر جلد 1و2
-
سلام
ریاضی و امار ارشد 40 سوال مجموعا دارد که شامل 15 سوال امار و 25 سوال ریاضی هست
ریاضی:رنجبران یا محمودیان
با تخصیص فصول بخونید
امار:طورانی یا رنجبران
4 فصل اولش کفایت می کند