نویسنده موضوع: ثبت حسابداری  (دفعات بازدید: 2501 بار)

آفلاین bakhshinezhadr

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: آزاد
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
ثبت حسابداری
« : ژانویه 15, 2018, 18:58:33 »
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محتر م
بنده تازه حسابداری یه کارخانه آرد رو گرفتم که دفاترشون رو بنویسم . لطفا راهنمایی کنید که اول باید چکار کنم و از کجا شروع کنم . یه سری اطلاعاتی که در دست دارم به شرح زیر هست.
شرکای شرکت یه شرکتی رو در سال 95 با سرمایه 30 میلیو ن ثبت کردن که یک سوم این سرمایه رو پرداخت کردن ( تعداد 100 سهم که به نسبت هایی بین شرکا تقسیم شده
این شرکت در تابستان سال 96 یه کارخانه آردی رو خریدن و شروع به فعالیت کردن که البته خرید به صورت اجاره به شرط تملیک می باشد .
بعد از چند ماه فعالیت شرکا سرمایه در گردش شرکت رو افزایش دادن و فعالیت هاشون رو ادامه دادن و برای همه فعالیت هاشو ن فاکتور و مدرک دارن
حدود یک ماه قبل هم یه شریک جدید وارد شرکت شده باسرمایه 500 میلیون
حالا از من خواستن که دفاتر شرکت رو برای سال 96 بنویسم . از کجا باید شروع کنم لطفا راهنمایی کنید
در ضمن برای دارایی هم یه نامه فرستادن که در سال 95 هیچگونه فعالیتی نداشتن

آفلاین mmohammadi

• مدیر سایت
  • یه دنگ از سایت به نامشه
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 273
    • تساوی
  • دانشگاه: تهران
  • مقطع تحصیلی: دکتری
پاسخ : ثبت حسابداری
« پاسخ #1 : ژانویه 28, 2018, 22:45:50 »
سوال شما خیلی کلی است. این که از کجا شروع کنید باید اول به ترتیب وقوع شراکت ها را ثبت کنید. خرید کارهانه سرمایه گذاری بدهکار و بانک بس می شود.
همچنین ورود شریک جدید بانک بد و شریک جدید بس می شود. در واقع ظاهرا شیوه ورود به صورت تضامنی است. به همین دلیل ثبت ورو را تضامنی می زنیم.
در مورد مالیات هم مواظب باشید. اگر فعالیت داشته باشند و کتمان کنند جریمه های سنگینی متحمل می شوند.
موفق باشید
قبل از طرح سوال جستجو کنید و از ارسال سوال به صورت پیام خصوصی خودداری فرمایید.

آفلاین سیاح زاده

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: آزاد (تهران مرکز)
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
« پاسخ #2 : ژوئن 26, 2018, 13:23:28 »
با سلام
شرکت سهامی خاص است ( چون مجاز به ثبت شرکت با سرمایه تعهد شده بوده اند )
موضوعاتی که شما درگیر هستید 2 دسته هستند 1) ثبت اطلاعات مربوط به بدنه شرکت و رابطه سهامداری شرکاء 2) ثبت های مربوط به کسب و کار شرکت از قرارداد اجاره به شرط تملیک گرفته تا موضوعات مربوط به درآمد و هزینه کارخانه آرد
ولی ابتدا تلاش کنید معادله حسابداری آنرا برقرار نموده و بدانید چی به چیه
ضمنا در موضوعات ردیف 1 حتما بایستی قدم به قدم با یک آدم حقوقی ثبتهای حسابداری خود را چک کنید
در انتها رعایت تکالیف قانونی از جمله سامانه معاملاک ماده 169 مکرر ، ثبت نام ارزش افزوده و رد کردن اظهارنامه های آن و همچنین اخذ کد کارگاه و لیستهای بیمه پرسنل اکیدا سفارش ویژه می شود.

تالار گفتگوی حسابداری

« پاسخ #2 : ژوئن 26, 2018, 13:23:28 »

Tags: