hamed-mokhtari
ای بابا این هلو قصد کشتن مارو داره
وقتی مقدار طول رو توی فاکتور فروش از 1000 بیشتر میزنم میگه 1000 is not valid floting point value
و هلو هنگ میکنه
پشتیبانی هم گفتم الکی دو تا فایل کپی کردم واسه 2 تا فاکتور مشکل حل شد اما دوباره روز از نو
اما دوباره که هلو رو باز میکنم فاکتور صادر شده
----------------------------------------------------------------
haddadi
دوست عزیز شما نامه ای تهیه میکنید که در ان مشخصات نرم افزار ذکر کردیده باشد و در ان اعلام میفرمائید از اول سال مالی با نرم افزار مربوطه در حال کار میباشید و به ممیز خود ارائه مینمائید وموافقت ایشان را میگیرد چون باید از زمان استفاده این کار رو بکنیدوتوجه داشته باشید خلاصه اسناد مورد نظر نمیباشد گردش یک حساب مورد نظر است ودیگر اینکه تراز افتتاحییه واختتامیه باید به طور مجزا ثبت گردد که در نرم افزار هلو كه شما اشاره فرموديد این قابلیت وجود ندارد
----------------------------------------------------------
hamed-mokhtari
باید اصول حسابداری در مورد هزینه های تحقق یافته و پرداخت نشده در نظر گرفته بشه
و مثلا در مورد کار ما چگونه حقوق رو ثبت کنم وقتی هنوز پرداخت نشده البته بصورت اتوماتیک
ضمنا من با هلو به مشکلات جدی برخوردم و یک فکس هم واسه عودت نرم افزار زدم
کارشون فقط تبلیغ هیچ اطلاعاتی راجع به سنگ ندارند اونوقت کیت سنگ اضافه کردند
نه امکان ورود طول عرض بیشتر از 999 متر هست و نه تا سه رقم اعشار
یعنی واسمون به هیچ دردی نمیخوره
-------------------------------------------------------
hamed-mokhtari
بابا اینا یک مشت کلاه بردارن
از قصد یک سری اشکالات روی نرم افزار میزارند تا از طریق پشتیبانی آدم رو بتیغند
-------------------------------------------------------
------------------------------------
omid
بيش از 6 سال است كه با هلو كار ميكنم
بارها و بارها در مورد اختلاف موجودي انبار با موجودي واقعي به مشكل خورده ام و با انبار گرداني هاي بي مورد وقت خود را تلف كرده ام !!!!
اما امشب با مراجعه به مطالب فوق تازه فهميده ام كه خانه از پاي بست ويران است و من سالها عمرم را صرف جاه طلبي و ثروت اندوزي صاحبان شركت طرفه نگار نموده ام آيا مرجعي قانوني براي جلو گيري از اينهمه سوء استفاده افراد سود جو آن هم در مقياس كشوري آن هم در روز روشن و با تبليغات آزاد و .... وجود ندارد ؟
--------------------------------------------------------
هومن دست ورز
محمد جان اگه بخواهيم حساب كنيم سيستم هلو اصلا انبار ندارد. كالا با حواله و رسيد داخل انبار قرار نميگيرد وگروهاي مجازي به اسم گروه اصلي -فرعي وجود داره كه كالا با خريد به اون منتقل ميشه. ما از حسابداري انبار عملا ناتوانيم . همچنين سيستم اموال هم ندارد.حال كدام شركتي است كه انبار و اموال ندارد؟
در مورد نسخه صنعتي بايد اذعان كنم كه كاربر براي محاسبه بهاي تمام شده كالا بايد خود اقدام به محاسبه سربار ساخت -هزينه دستمزد كارگر توليد و سريار متغير و ثابت نمايد.سيستم عملا از محاسبات فوق عاجز است و فقط عملكرد آن به اين صورت است كه پس از اينكه كابر اقدام به محاسبات سربار ثابت و متغير نمود با موجودي مواد اوليه جمع ميزند و بهاي تمام شده را تشكيل ميدهد .
----------------------------------------------------------------------
محمد علیزاده
سلام هومن جان
من با هلو کار نمیکنم
یه سال قبول کردم اخر سال کار یکی از دوستان رو جمع کنم ایشون نسخه صنعتی هلو رو داشت (نسخه سال 86)
خیلی اذیت کرد مارو ...
واسم عجیب بود ، من با حسابداری محض هم کار کردم کاربریش خیلی راحت تر از هلو بود...
-----------------------------------------------------------------
محمد علیزاده
سیستم هلو یک مشکل داشت و آن هم این بود که سند افتتاحیه را نمیشد دستی وارد کرد و هرجیزی را که از سال قبل برای ان تعریف میکردیم به عنوان سرمایه شناسایی میکرد ، مثل وجوه نقد.
----------------------------------------------------------------------
هومن دست ورز
با سلام خدمت استاد عزيز جناب عليزاده
محمد جان مبنا و بازار هدف سيستم هلو فروشگاهها و افراد صنفي و شركتهاي خيلي كوچك مي باشد.اين سيستم بصورت يكپارچه كار ميكند و براي افرادي كه صرفا گزارشاتي از خريد و فروش و چكها دريافتي و پرداختي و بدهكاران -بستانكاران نياز دارند جوابگو است و اصول و استانداردهاي حسابداري در آن رعايت نشده(نمونه آن موقع بستن حساب در پايان سال)كه اخيرا با نامه هاي مكرر در ورژن7/6 هلو تاحدودي مشكل بستن حل شده وسيستم سند اختتاميه ميزند).شركت طرفه نگار با اين استراتژي( بازار سطح خرد)موفقيتهايي را كسب كرد .
---------------------------------------------------------------------
مرتضی کاملی
سلام
من واقعا از اين همه اطلاعات در مورد حسابداري هلو شوكه شدم !
يعني مي خوام بگم كه خيلي عالي موشكافي كردين منم تقريبا يه سالي هست كه هلو گرفتم ولي جونمو به لبم رسوند و گذاشتمش كنار .
فقط يه 150 - 200 هزار تومني جيبمونو خالي كردن . نامردا .
راستي يه چيزي بگم كه توي اين جا هم ديدم نوشته :
هلو رو يكي از دوستام معرفي كرد كه خودشم باهاش توي گل مونده همش مي گفت خوبه خوبه ما هم رفتيم خريديم و حالا مي فهمم كه اين كسي كه اينا رو نوشته واقعا تحقيق كرده و درست نوشته .
------------------------------------------------------------
مرتضی رئیسی
سلام
برنامه هلو به اینعلت هلو نامگذاری شد که دارای کاربری خیلی ساده ایست ولی از لحاظ امکانات و کابرد حرفه ای اصلا مناسب نیست.
-----------------------------------------------------------
sepidehh
سلام خدمت دوستان/نرم افزار هلو به نظرمن سخته سردرگم میشم طبق اصول حسابداری نیست باچندنرم افزاردیگه کارکردم مثل نوین ، پارسا ۲۰۰۰ و.. راحتتر بوده چون گزینه هاش طبق اصول درست شده.این نظر منه . بااحترام
-------------------------------------------------------------
xfx
سلام به همه دوستان
من نرم افزار هلو کد23 دارم و کارمم یه مغازه پارچه فروشیه که انبار نداره فقط موجودی جنسش مختصر جایی که تو مغازه ش جنس چیده است و جنس از خریدار میخره و به خریدار میگه جنس رو برای مشتری خودش ارسال کنه و برای مشتریش اون جنس رو فاکتور میکنه پس انبار نداریم الان مشکلی که داریم اینه که جنسی که خریدار به ما فاکتورش رو بعد 10 روز میده وثبت میشه ما همان جنس رو 10 روز قبل تر به یه اسم دیگه برای مشتری خودمان فاکتور فروش زدیم ! و این باعث شده که موجودی انبارکالا اشتباه بشه ! و این جور ثبت اشتباه اسم جنس 90 درصد کل خرید و فروش هارو شامل میشه ! در طول سال خیلی به صاحب کارگفتم با همان اسم که میخرید فاکتور فروش بزنید ولی در عمل نمیتوانن انجام بدهند !
یه دوستی به من پیشنهاد داد از سیستم دائمی استفاده کنم که انبار نداره ولی بعد حرفش رو پس گرفت و گفت باز کمکی نمیکنه !
میشه راهنماییم کنید چطور میتونم مشکلم رو برطرف کنم ؟
-------------------------------------------------------------------
محمد علیزاده
نرم افزار هلو برای سال اول فعالیت کارگاه ، به دلیل اینکه کارگاه سال اول فعالیتش هست و بنیه مالی قوی ندارد ، جهت مرتب کردن حسابها استفاده از این نرم افزار به دلیل ارزان بودن مناسب است ولی به دلیل این که برخی از نکات مالیاتی را توسط این نرم افزار نمیشود رعایت نمود بهتر است حسابداری مالیاتی با این نرم افزار انجام نشود - این نرم افزار اصلا و ابدا حسابداری نیست .
مرتضی رئیسی
سلام
از اصل سئوال غافل شدیم و رفتیم تو حاشیه
عزیزان نرم افزار هلو بعلت محدودیتهایی که دارد بیش از یکسال واقعا نمیشود با ان کار کرد فقط در شرایط خاص و افراد اشنا به اشکالات ان میتواننند بیش از چند سال کار کنند. حسابداری مالیاتی با حسابداری ساده متفاوت هست بعلت اینکه اکثر دو دفتره کار میکنند که جهت کارگاه کوچک تراشکاری که معمولا بند ج هستند زیاد اصولی کار نمیشود متاسفانه.
---------------------------------------------------------------
xfx
برای ثبت اسناد دریافتنی که خرج کردیم و سپس به ما عودت میدهند که ما در صندوق نگه میداریم در هلو چیکار میشه کرد ؟ به پشتیبانی زنگ زدم میگه راحی نداره باید سند خرج چک رو پاک کنی ! چون بستانکارانم در کزارش معین ما ثبت میکنن منم میخوام ثبت بشه !
اسناد دریافتی (نزد صندوق) ****
حسابهای پرداختنی - بستانکاران ****
هومن دست ورز
پشتیبانی تا حدودی راست میگه در سیستم هلو زمانی که چک رو خرج کردی گزینه ای به نام امکان عودت چک خرجی نداری !!!
هومن دست ورز
در سیستم هلو امکان برگشت چک خرجی وجود ندارد ولی میتوان از قسمت اصلاحات گزینه اصلاحات چک قسمت عودت از حالت وصول چکهای دریافتی را انتخاب کنی و چک خرج شده مورد نظر را عودت از حالت وصول بزنی در این صورت چک خرجی شما به همان خزانه سیستم باز میگردد و ثبت چک خرجی شما از دفتر روزنامه پاک میگردد
توجه سیستم ثبت معکوس بر خلاف ثبت خرج چک نمیزند و فقط ثبت خرج چک را پاک میکند.اگر میخواهید سیستم عکس ثبت خرج چک رابزند یعنی
اسناد دریافتنی ////
بستانکاران/////////////
باید بگویم در سیستم هلو امکان پذیر نیست و هیچ راهی ندارد.
مرتضی رئیسی
سلام
هلو نسخه جدید6.7را به بازار داده . بطور کلی هلو نرم افزار محدودی هست و در پایان سال و ورود به سال جدید خیلی ایراد داره.
bineshan
باسلام
از توضیحات شما بسیار ممنونم.عالی شرح دادید.باید بگویم که حق با شماست.البته من هنوز با نرم افزار پارسا 2000 کار نکرده ام.اما با هلو کار کرده و آشنایی دارم.من کد2و6 این نرم افزار را کار کرده ام.ولی در حین کار با آن گیج میشدم.مطمعنم با توضیحاتی که فرمودید باید نرم افزار حسابداري پارسا 2000 بسیار یادگیری آسانی داشته باشد.بعضی ها فکر میکنند هرچه نرم افزارشان پیچیده تر باشد کلاسشان با می رود / در ضمن من هزینه ای بالغ بر 150هزار تومان برای یادگیری آن پرداخت نموده ام.اما به نظر خودم ارزشش را نداشت.حتما از نرم افزار حسابداري پارسا 2000 استفاده خواهم کرد.و به چیزی که شما فرمودید خواهم رسید.
-----------------------------------------------------------
Baloteli
یک نرم افزار ساده حسابداری با قیمت حداکثر 100 تومن برای سوپر مارکتم معرفی کنید با ویژگی های زیر
1-امکان استفاده از بارکدخوان
2-بتونه مبلغ دریافتی رو از مبلغ جمع قیمت کالا کم کنه ( کاری که نرم افزار هلو نمیتونه انجام بده )
یک چیزی باشه مثل نرمافزار فروشگاه رفاه و شهروند
در ضمن هلو را نگوييد که دارم .. خریدم ۱۴۰ هزار تومن و دیوانه ام کرده است !!!!
-----------------------------------------------------------------