نویسنده موضوع: چه برنامه حسابداری قابل اعتماده؟ داخلی یا خارجی؟  (دفعات بازدید: 2091 بار)

آفلاین rostamiani

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: فردوسی مشهد
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
سلام به همگی
می خوام برنامه حسابداری انتخاب کنم برای یک شرکت خدماتی. برای کارای ساده و یا کارای پیچیده کارخونه ای چی پیشنهاد می دید؟

1. برنامه های فارسی قابل اعتماد هستند؟ برنامه نفیس رو خریدم ولی از SQL 2000 استفاده می کنه که مال 14 سال قبله! توی ویندوز 8 هم نصب نمیشه! همه برناممه های فارسی یه روزی ممکنه اینطور عتیقه بشن؟

2. با اکسل و برنامه های مشابه میشه همه نیاز ها رو برآورده کرد؟ مثلا میشه برای گزارشگیری از Crystal Report استفاده کنم؟

3. برنامه های غیر ایرانی چطور هستند؟ با نیاز های شرکت های ایرانی سازگارند؟ میشه سازگارشون کرد؟ راستش به پشتیانی اونا بیشتر اعتماد دارم.
این 10 برنامه برتر سال 2014 هستند. کسی با این برنامه ها کار کرده؟

accounting-software-review.toptenreviews.com/

4.  نرم افزار رافع 7 و محک و مشرق و ایرانیان چطور برنامه ای هستند؟ کسی میشناسه؟ کار کردن باهاشون دردسر داره؟ پشتیبانی چطوره

متشکرم

آفلاین stony

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: دانشگاه تهران
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
دوستان این وبلاگی که معرفیمیکنم پر از مطالب جدید و مفید حسابداریه بد نیست بهش یه سر بزنید

www.khobrehmohaseb.mihanblog.com

آفلاین مهیا حامدی

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • دانشگاه: سراسری زنجان
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
به نظر من بعد از مدت ها تجربه در حوزه برنامه نویسی؛ کامپیوتر و خرید نرم افزارهای تخصصی تنها شرکت هایی نرم افزار خوب حسابداری دارندو نمونه هاشون پیشرفته است و از همه مهم تر پشتیبانی خوبی میتونن داشته باشند که نرم افزارهاشون را خودشون طراحی کرده باشند تابتونن وقتی نیاز های ما بالا پایین شد بتونن نرم افزار را تغییر بدند.
تنها این اتفاق وقتی میافته که اون شرکت هم حسابدار باشند هم برنامه نویس، من الان برای بخشی از سایت های فروشگاهی که طراحی میکنم نیاز به ارتقا و تغییرات در کدهای نرم افزارم دارم اما هیچ شرکتی درست و حسابی بلد نیست این تغییرات را ایجاد کنه.
تا به این مشکل برنخورید متوجه نمیشید چقدر مهمه
درنتیجه به نظر من ایرانی باشه که مناسب با نیازهای بازار کار ایران و برنامه نویسش هم دم دستمون باشه بهتره

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: