نویسنده موضوع: نحوه برخورد بافاکتورهای غیر رسمی در مالیات بر ارزش افزوده  (دفعات بازدید: 4057 بار)

آفلاین farhadtar

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 2
  • دانشگاه: دانشگاه علامه محدث نوری
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی
با سلام _ من در شرکتی کار میکنم که فروشندگان کالا اغلب دلال و دست فروشند وفاکتور رسمی برای فروش کالاهاشان ندارند و ما مالیات بر ارزش افزوده به اکثر آنها پرداخت نمکنیم و حال در مقابل فروشهای خودمان مالیات را میگیریم ولی حساب سازی میکنیم و مالیات را به دارایی به مبلغی ناچیز پرداخت میکنیم حال اگه هزینه ها را بطور واقعی ثبت کنیم شرکت دارای زیان خواهد شد آیا دارایی این زیان به علت بهای خرید بالا را قبول میکند ؟ در ضمن اگه بخواهیم همه معاملات را واقعی ثبت کنیم با اون فاکتورهای خرید یا حتی فروش غیر رسمی در مورد مالیات بر ارزش افزوده چکار باید بکنیم ؟ با تشکر

آفلاین behzad behzad

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: حسابداری
با سلام.
میتونم خواهش کنم نوع فعالیت شرکت را بفرمایید.

آفلاین speedspeed1

• کاربر جدید
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 0
  • دانشگاه: sad
سلام جواب سوال شما اینجاست داخل جزوه آموزش حسابداری مالیات ارزش افزوده

hesabdaran1.mihanblog.com

آفلاین khoshnoud

• مدیر دانلود
  • بابا حرفه ای
  • *
  • سپاسگزاری ها
  • -تشکر کرده:
  • امتیاز های کاربر: 87
    • چرتکه نوین حسابداری حسین خشنود
  • مقطع تحصیلی: کارشناسی ارشد
باسلام خدمت دوست عزیز جناب farhadtar
آیا تاکنون شرکت شما مورد رسیدگی ممیزان ارزش افزوده قرار گرفته؟؟؟
بله فرار مالیاتی همیشه بوده و هست...اما اگر شرکت شما مورد رسیدگی قرار گرفته و اعتبار مالیاتی برای شما لحاظ گردیده برای کادر اداره امور مالیاتی شهرستان شما متاسفم..اگر که شرکت شما هنوز مورد رسیدگی قرار نگرفته و شما فقط اظهارنامه تسلیم کرده اید و پرداختی انجام داده اید باید عرض خود را در یک جمله خلاصه نماییم : شاهنامه آخرش خوش ه....
شما درصورتی موظف به پرداخت ارزش افزوده هستید که شرکت مقابل گواهی ارزش افزوده خود را ارائه نماید در غیر اینصورت اعتبار مالیاتی برای شما لحاظ نمی گردد..
موفق باشید
بهای استفاده ازاین مطلب12صلوات واسه ظهورآقا امام زمانه

تالار گفتگوی حسابداری

Tags: