آخرین ارسالها

صفحه: [1] 2 3 ... 10
1
گفتگوی آزاد / پودر ماشین ظرفشویی صنعتی
« آخرين ارسال توسط melinaa امروز ساعت 15:33:19 »
 



    پودرهای دیترمکس با مواد اولیه خارجی با کیفیت بالا، با فرمولاسیون پیشرفته، رایحه دلپذیر، کف کنترل شده، شوینده ای پر قدرت و با کیفیت است که محافظ ظروف شما و همچنین محافظ ماشین ظرفشویی شما نیز می باشد.

    طرز مصرف پودر ماشین ظرفشویی صنعتی

    DeterMax D1+
    اگر پودری میخواهید که برای هر ماشین ظرفشویی مناسب باشد و قدرت شویندگی بالایی برخوردار باشد و در همه ی حالت ها ظروف شما را تمیز و درخشان کند از پودر دیترمکس D1+ استفاده کنید.

    DeterMax E2
    AROMA ENZYME
    پودر دیترمکس E2 برای هر نوع از ماشین های ظرفشویی مناسب است. این پودر آنزیم داراست وقدرت شویندگی بالایی دارد. دانه های رنگی ای که در این پودر وجود دارد آنزیم هستند که وظیفه دارند با مولکول های چربی موجود بر روی ظروف و پروتئین و سایر آلودگی هایی که روی ظروف قرار دارد ترکیب شوند و آنها را به مولکولهای کوچکتری تبدیل کنند و به شستشوی بهداشتی ظروف، قاشق و چنگال و لیوان و …سرعت ببخشند.

    DeterMax E3
    Echolight ,Multi Enzyme , Water softener
    پودر ماشین ظرفشویی صنعتی دیترمکس E3 با به روزترین فرمول با دانسیته پایین که ۳۰ درصد کمتر نسبت جرم حجمی از بقیه ی پودرهای موجود در بازار دارد دارای مواد نرم کننده آب، دارای چندین نوع آنزیم و با غبار کم معطرمی شود و میزان حلالیت آن نسبت به پودر های دیگه در آب کم بوده و دارای نفوذ بالا و پاک کننده ی قوی چربی بوده و تا ۵۰۰۰ بشقاب به ازای هر کیلو گرم قابلیت شستشو دارد و مقرون به صرفه و بسیار اقتصادی می باشد.

    اگر دوستدار محیط زیست هستید دیترمکس E3 را انتخاب کنید، زیرا فرمول ساختار آن زیست تخریب پذیرنیست، درمیزان مصرف کمترین نوع را دارا بوده و معنی آن این است که آلودگی کمتری به آب های زیر زمینی وارد می کند که از هدف های اصلی دیترمکس بوده و برای این هدف تلاش های زیادی کرده است.منبع:پودر ماشین ظرفشویی صنعتی تهران تجهیز
2
گفتگوی آزاد / اسپرسو ساز سیمونلی مدل APPIA II SemiAutomatic
« آخرين ارسال توسط melinaa امروز ساعت 15:32:15 »





    اسپرسو ساز سیمونلی مدل APPIA II SemiAutomatic یک اسپرسو ساز صنعتی ساخت کشور ایتالیا می*باشد. این مدل از اسپرسو سازها 2 هد گروپ دارند و معادل 3200 وات توانایی دارند که از این نظر دستگاهی بسیار قوی به حساب می*رود. بدنه*ی این دستگاه از جنس استیل ضد زنگ بوده که علاوه بر این که زیبایی به آن داده، استحکام خاصی نیز به آن بخشیده است. جنس دستگاه و از لحاظ قدرت و کیفیت قهوه*ی خروجی این دستگاه یکی از بهترین اسپرسو سازها در این دوره به شمار می آید. برای استفاده* از فنجان*هایی با اندازه*های مختلف قابلیت تغییر ارتفاع نیز دارد و یک ویژگی کاربردی و مفید برای این دستگاه می*باشد.

    اسپرسو ساز سیمونلی مدل APPIA II SemiAutomatic به یک سیستم خنک کننده مجهز می*باشد که موجب می*شود درهنگام تهیه کف شیر، حرارت به وجود آمده بخار آن کاهش پیدا کند، همچنین نازل آن به صورت ارگونومیک طراحی شده و استفاده و تمیزکاری آن بسیار راحت می*باشد. یکی دیگر از مشخصات این دستگاه این است که مجهز به نشانگر سطح آب، سیستم تمیزکاری خودکارو ظرفیت بویلر 11 لیتری است. این اسپرسو ساز جزو دستگاه اسپرسو سیمونلی های نیمه اتوماتیک (SemiAutomatic) شرکت ایتالیایی سیمونلی محسوب می شود و نیز در کافی*شاپ*ها هم گزینه*ی مناسبی برای استفاده می*باشد.

    همه چیز زیر سر این دستگاه است، تحول عظیمی در تهیه قهوه بعد از اختراع دستگاه اسپرسوساز به وجود آمد. نام نوشیدنی ای که این دستگاه تولید می کند اسپرسو است. این قهوه از پودر قهوه موجود در سبد پرتافیلترو بر اثر آبی که به نقطه جوش نزدیک است تولید می شود. قهوه های این دستگاه نسبتا غلیظ، کرما یا خامه ای زیبا نیز بر سطح آن وجود دارد. (البته ناگفته نماند به قهوه موکاپات هم نوعی اسپرسو گفته می شود اما این دستگاه کیفیت و کرما اسپرسو بهتری دارد)

    در بیشترکافی شاپ ها این دستگاه در تهیه این نوع نوشیدنی های کیفت بالا دست دارد، نوشیدنی هایی چون: ، لاته، کاپوچینو، کن پانا و … در واقع پایه بسیاری از نوشیدنی های این دستگاه اسپرسو است یا به تنهایی خود یک نوشیدنی مستقل به شمار می آید. قبل ازاینکه بحث را آغاز کنیم این نکته را بگویم: قهوه سازهایی وجود دارند که می توانند، هم قهوه فرانسه و هم اسپرسو تولید کنند.
    اسپرسو این گونه دستگاه ها های قهوه ساز و اسپرسو ساز ، کیفیت خوبی ندارند.

    با هم نگاهی به گذشته دستگاه اسپرسوساز بیاندازیم:
    حالا به تاریخ ساخت اسپرسوساز ها نگاهی می اندازیم، نام دو فرد ایتالیایی را خواهیم دید: لوییچی بتزرا (Luigi Bezzera) وآنجلو موریندو(Angelo Moriondo). اولین دستگاه اسپرسوساز در ایتالیا به وسیله آنجلو موریندو ساخته شد. آنجلومورینو مدل نمونه اش را در یک نمایشگاه عمومی در سال ۱۸۸۴ به نمایش گذاشت و اختراعش را به این نام ثبت کرد: ماشین بخار جدید برای تهیه سریع و به صرفه نوشیدنی قهوه، اما: در سال ۱۹۰۱ اولین مخترع دستگاه اسپرسوساز که بتزرا نام دارد با اضافه کردن قسمت هایی مانند پرتافیلتر به دستگاه وعلاوه بر آن به عملکرد موتور دستگاه بهبود بخشید، در صنعت اسپرسوساز تحولی عظیم به وجود آورد.

    درسته که اولین کسی که این دستگاه را اختراع کرد آنجلو موریندو بوده اما این دستگاه وقتی اسپرسوساز کامل با کیفیت شد که بتزرا روی آن تغییراتی مفید ایجاد کرد.
    اختراع آقای بتزرا که همان دستگاه اسپرسو ساز می باشد ابتدا با بخار آب و فشار عمل می کرد.اما آقای دزیدریو پاوونی (Desiderio pavoni) در مرحله بعدتردر سال ۱۹۰۶ با اضافه کردن امکانات متنوع تری به دستگاه، حق اختراع آن را به خود اختصاص داد و از بتزرا گرفت.
    امروزه ما عملکرد این دستگاه های اسپرسوساز را مدیون اولین دستگاه اسپرسوساز بتزرا هستیم.
    نکته جالبش این است که ابتدا دستگاه اسپرسوساز اختراع شده و بعد از آن، نوشیدنی تولید شده توسط آن را اسپرسونام نهادند.

    سیر تکاملی مکانیزم دستگاه های اسپرسوساز:

    اسپرسوساز ها هر روز تکامل می یافتند که می توان مکانیزم عملکرد آن ها را به ۴ گروه تقسیم کرد:

        نیرو اهرم
        نیرو پمپ
        نیرو هوا پمپ
        نیرو بخار.منبع:اسپرسوساز سیمونلی تهران تجهیز

3
گفتگوی آزاد / زانوسی
« آخرين ارسال توسط melinaa امروز ساعت 15:30:34 »
 

    دستورالعمل کار با ماشین ظرفشویی
    اول کار این است که دو شاخه ماشین ظرفشویی زانوسی که پنج شاخه است را به پریز برق وصل کنید.
    شیر اصلی آب ورودی دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی را باز کنید و کلیه قطعات داخل دستگاه (فیلتر پمپ، لوله تخلیه، نازلهای شستشو...) را در جای خودشان قرار دهید درب دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی را با دقت ببندید.
    کلید پاور(کلید روشن و خاموش کردن) که بر روی دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی قرار دارد را فشار دهید، دستگاه ظرفشویی زانوسی روشن میشود و مرحله آبگیری FILL شروع به کار میکند.

    چراغ بالا (برای نمایش فعال بودن المنت مخزن شستشو)، چراغ پایین (برای نمایش فعال بودن المنت مخزن آبکشی) را نشان می دهد.

    زمانی دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی آماده استفاده میباشد که چراغ بالا روشن وعدد 60 به بالا را نمایش دهد.
    برای شستشو پس از قرار دادن سبد ظرف های کثیف داخل دستگاه درب ماشین ظرفشویی زانوسی را بسته و یکی از کلید های زمانی (کلید 1 یا کلید2) را انتخاب نمایید.

    پس از شنیدن صدای اعلان و مشاهده عبارت END در صفحه نمایش دستگاه ماشین ظرفشویی، شستشو پایان پایان یافته ومی توانید درب دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی را باز نمایید.
    اگر با انتخاب هر یک از دوره های شتسشو چراغ آن روشن بماند، دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی تحت فرمان بوده و به صورت خودکار پس از باز و بسته شدن درب، مرحله شستشو را از ابتدا دوباره تکرار می کند.
    اگر میخواهید فرمان شستشو را کنسل کنید کافی است دوره شتسشوی ماشین ظرفشویی زانوسی که چراغ آن روشن است را دوباره فشار دهید تا چراغ آن خاموش شود.

    حدودا بعد از 20 الی 30 بار شستشو دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی را باز کنید. سپس لوله ی تخلیه دستگاه را برداشته و درب ماشین ظرفشویی را ببندید، کلید تخلیه که در کنار کلید پاور قرار دارد را فشار دهید، مدت 3 دقیقه زمان طول میکشد برای تخلیه و آبکشی داخل دستگاه که در پایان مرحله پیغام END نمایش داده می شود و می توانید دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی را خاموش کنید.
    موادی که در دستگاه ظرفشویی زانوسی مورد استفاده قرار میگرد عبارتند از کمک آبکشی (مایع Rinse)، مواد شوینده (Detergent) و اسید رسوب بر (Lime a Way) که نحوه استفاده و مقدار این مواد توسط تکنسین به شما آموزش داده می شود.

    زانوسی

    نکته های ایمنی ماشین ظرفشویی زانوسی:
    ماشین ظرفشویی زانوسی اگر بدون استفاده است نباید بیشتر از 20 دقیقه روشن بماند در صورتی که به روشن بودن به مدت طولانی نیاز دارید باید هر 15 دقیقه یکبار دستگاه ظرفشویی به صورت خالی یک دوره شستشو انجام دهد.
    از هیچ گونه مواد دیگری به جز مواد نام برده شده جهت شستشو ماشین ظرفشویی زانوسی استفاده نشود.
    بعد ازاینکه کار روزانه با دستگاه زانوسی تمام شد حتما توجه داشته باشید آب داخل تانک دستگاه تخلیه و همه ی متعلقات داخل دستگاه تمیز گردد.
    به هیچ وجه بیرون دستگاه زانوسی شسته نشود و در صورتی که نیاز به تمیز کردن داشت با دستمال آغشته به الکل یا محلول استیل تمیز گردد.
    زمانی که دوره شستشو اجرا می شود نباید برنامه ان عوض شود و یا قطع شود و همچنین درب دستگاه ظرفشویی زانوسی نباید تا پایان دوره شستشو و نمایش عبارت END بر روی صفحه نمایش دستگاه باز گردد.
    اگر در صورتی که در محل آب قطع یا فشار آن کم بود به هیج وجه ماشین ظرفشویی صنعتی زانوسی روشن نشود، فشار لازم جهت کار دستگاه 3 تا 5 بار می باشد.
    برای نظافت افشانه های شستشو و آبکشی از اشیاء سخت و فلزی استفاده نشود، برای باز کردن منافذ افشانه ها میتوانید ارپز رسوب بر استفاده نمایید.

    برای بالا بردن کارایی دستگاه ماشین ظرفشویی زانوسی و قابلیت های آن و بهتر شدن نتیجه شستشو و همچنین بیشتر شدن عمر قطعات دستگاه، حتما از سختی گیر برای آب وروردی استفاده شود.منبع:ماشین ظرفشویی زانوسی تهران تجهیز
4
گفتگوی آزاد / ماشین ظرفشویی 1200 بشقاب الکترولوکس
« آخرين ارسال توسط melinaa امروز ساعت 15:28:40 »
 



    دستگاه الکترلوکس گرین و کلین (Electrolux Green & Clean) ماشین ظرفشوی آبکشی آب گرم مدل هود میباشد. ویژگی های الکتریکی : 400 ولت، 3 فاز Hz50 قابل تبدیل به تک فاز نیز می باشد. 2 لیتر آب تمیز در پایان چرخه آبکشی استفاده میکند کارایی بالا یا عملکرد شستشو توسط یک پمپ شستشو قدرتمند kw 0.8 و بازوهای اسپری شستشوی گردان استیلی ضد زنگ واقع در قسمت های بالایی و پایینی تضمین شده است.

    موارد کاربرد:
    تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات هتل

    ماشین ظرفشویی الکترولوکس 1200 بشقابی دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:

    در هر چرخه شستشو نیاز به فقط دو لیتر آب دارد بنابراین مصرف کم در انرژی، آب، شوینده ها و جلادهنده ها را تضمین می کند.
    گرمکن اتمسفری توکار اندازه شده تا آب ورودی را به حداقل 84 درجه سانتی گراد به جهت شستشوی بهداشتی افزایش دهد
    قفل داخلی حرارتی منحصربفرد دمای مورد نیاز در هر زمان شستشو و آبکشی را ضمانت می کند.
    قابلیت سافت استارت(Soft Start) به دستگاه افزوده شده است تا محافظت بیشتری از البسه بسیار حساس ارائه دهد.
    شستشوی اریب دستگاه را مجهز می کند تا مانع از پر شدن مواد شوینده در آب شستشو یا پاشیده شدن لکه هایی از مواد شوینده بعد از مرحله آبکشی بر روی ظروف تمیز شود، بنابراین نتایج شستشوی ایده آلی را به همراه دارد.
    چرخه ممکن است در هر زمان با بالا بردن هود(Hood)قطع شود.
    دارای پاکسازی خودکار(Self-Cleaning) و تخلیه کن خودکار(Self-draining) پمپ شستشوی عمودی و آب گرمکن است تا از تکثیر باکتریها جلوگیری کند.
    اتصال برقی سه فاز، قابل تغییر به تک فاز در محل.
    محافظت IP25 در برابر شیر آب، اجسام جامد و موجودات کوچک (بزرکتر از 6 میلیمتر).
    سازگار با NSF/ANSI 3 و DIN 10512
    حداکثر ظرفیت در هر ساعت 80 قفسه یا 1440 ظرف(حالت بهره وری بالا) قابلیت تعویض تا 63 قفسه یا 1134 ظرف ( در حالتNSF/ANSI 3 ) را تنها توسط فشار یک دکمه دارد.
    چرخه های 45/84/150 ثانیه ای (حالت بهره وری بالا) و چرخه های 57/84/150 ثانیه ای ( در حالتNSF/ANSI 3 ).
    امکان اتصال ماشین به آب سرد نیز وجود دارد.منبع:ماشین ظرفشویی الکترولوکس تهران تجهیز
5
گفتگوی آزاد / دستگاه دوغ ساز
« آخرين ارسال توسط melinaa امروز ساعت 15:26:46 »
 



    دوغ یکی از محبوبترین نوشیدنی ها بین ایرانی ها است و بسیار در بین ستوران ها و هتل ها اماده می شود. ولی دیگر نیاز نیست وقتتان را برای درست کردن دوغ از دست دهید با دستگاه دوغ ساز، شما به سادگی می توانید دوغ خوشمزه را آماده نمایید. این دستگاه برای اولین بار توسط شرکت تهران تجهیز به صورت انحصاری وارد ایران شده است و این قابلیت را دارد که بدون دخالت دست دوغ تولید کند. این دستگاه جذاب ترین و بهترین دستگاه آماده سازی دوغ است که در حال حاضر در بازار موجود میباشد.

    موارد کاربرد:
    تجهیزات آماده سازی,تجهیزات هتل، تجهیزات رستوران

    دستگاه دوغ ساز کلبه ای دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:

    دستگاه بدون دخالت دست و به راحتی دوغ را آماده می کند.
    شما کافیست که ماست و اب را داخل مخزن 50 لیتری دستگاه ریخته و دستگاه را روشن کنید و سپش دستگاه شروع به تولید دوغ خواهد نمود.
    دستگاه دارای سرویس دهی بسیار آسانی است.
    دستگاه دارای سیستم خودکار شستشو میباشد.
    دستگاه ساخت شرکت ترکیه است.منبع:دستگاه دوغ ساز تهران تجهیز
6
گفتگوی آزاد / یک آشپزخانه صنعتی به چه وسایلی نیاز دارد؟
« آخرين ارسال توسط melinaa امروز ساعت 15:25:35 »
 



    اگر به فکر برپایی یک آشپزخانه و یا رستوران هستید در مرحله اول باید لیستی از وسایل اصلی مورد نیاز برای شروع کار را دربیاورید تا هزینه تهیه آنها را برآورد کنید. ما در اینجا تعدادی از وسایل اصلی مورد نیاز در یک آشپزخانه صنعتی را به شما معرفی می کنیم.

    اجاق گاز:
    حضور یک اجاق گاز رومیزی از اصلی ترین موارد مورد نیاز در یک آشپزخانه صنعتی است که بر خلاف گازهای خانگی، گرما و حرارت زیادی را به محیط اطراف القا نمی کند و غذا در زمان کمتری آماده می شود و انرژی کمتری مصرف می گردد.
    فر صنعتی:
    فرهای مخصوص آشپزخانه صنعتی کارآیی های زیادی دارند و بسیار مناسب برای آشپزخانه ها و رستوران ها می باشد و عملکرد آنها به صورت پختن و بخار پز کردن مواد غذایی می باشد.
    سرخ کن مخصوص آشپزخانه صنعتی: سرخ کن صنعتی یکی از موارد مورد نیازی است که حتما باید دو تا از آن را خریداری نمود، یکی برای سرخ کردن مواد غذایی دریایی و دیگری برای مواد غذایی غیر دریایی که با این کار از آماده سازی موتد غذایی دریایی و غیر دریایی در یک سرخ کن و تغییر طعم غذا جلوگیری می شود.
    تجهیزات آشپزخانه صنعتی

    میکروویو صنعتی:
    برای اینکه بتوان غذاهایی که از قبل آماده شده بودند را با سرعت بیشتری گرم کرده و در اختیار مشتری قرار داد، وجود چند عدد مایکروویو در میان تجهیزات آشپزخانه صنعتی الزامی است.
    گریدل رومیزی:
    برای آشپزخانه ها و رستوران هایی که در طبخ غذاهای خود از روغن استفاده نمیکنند وجود یک گریدل برای آماده سازی غذاهایی مانند استیک و یا برگرها لازم است.
    اسنک ساز:
    اگر در منوی رستوران شما غذاهای ساده و سبک برای سرو موجود است، داشتن یک ماهیتابه پرسی یا همان اسنک ساز جزو ملزومات به شمار می آید.
    برای طبخ سریع غذاهایی مانند لازانیا، کیک و یا انواع نان، وجود دستگاه گریل بسیار ضرورری بوده.این دستگاه در محفظه ای از جنس فولادی و ضد زنگ زدن قرار گرفته و از اشغال کردن فضای زیاد توسط این دستگاه جلوگیری می شود.
    ماشین ظرفشویی:
    از آنجا که در رستوران ها افراد زیادی رفت و آمد داشته و ظروف زیادی مورد استفاده قرار می گیرد پس وجود یک عدد ماشین ظرفشویی برای سرعت بخشیدن به کارها الزامی می باشد.
    محفظه های گرمخانه ای:
    برای بن ماری کردن و یا گرم نگه داشتن غذاها جهت خدمت رسانی سریع تر و با کیفیت به مشتریان، یک محفظه گرم نگهدار به عنوان بخشی از تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به حساب می آید.
    یخچال و فریزر صنعتی:
    برای سالم نگه داشتن مواد غذایی و ذخیره کردن آنها، وجود یک یخچال و فریزر در آشپزخانه صنعتی از ملزومات می باشد.
    هود و هواکش صنعتی:
    با توجه به حجم بخار و دود و بویی که در یک آشپزخانه از انواع مواد غذایی ساطع می گردد وجود یک سیستم تهویه قدرتمند و مناسب بسیار ضروری بوده تا همواره هوا را تمیز و قابل استشمام کند.منبع: تجهیزات آشپزخانه های صنعتی تهران تجهیز
7
گفتگوی آزاد / چگونه آشپزخانه صنعتی راه اندازی کنیم؟
« آخرين ارسال توسط melinaa امروز ساعت 15:23:48 »
 


    زمانی که ممصم شدید که آشپزخانه راه اندازی کنید و ملک و محل مناسب خود را انتخاب نمودید، توصیه می کنیم که در طی ساعات مختلف در روزهای متوالی به آن ملک و محل مراجعه کنید.و همچنین به تجهیزات صنعتی آشپزخانه تان نیز توجه کنید.

    این کار به شناخت بهترشما نسبت به مردم محل و علاوه بر آن، شناخت سلیقه آن ها، طرز فکر آن ها، فعالیت آن ها و شناخت محل کمک می کند و همچنین اطلاعات بیشتری نسبت به ملک مورد نظر به دست خواهید آورد.
    به عنوان مثال، نورپردازی آن ملک چگونه است؟ آیا نیاز به افزایش دارد؟ تابلوی آن ملک به چه شکل باشد؟ چگونه آن را نصب می کنید؟
    آیا به آسانی می توانند به آن ملک دسترسی داشته باشند و…؟
    اگر وقت این کار را دارید، زمانی را برای نشستن در رستوران ها صرف کنید و کار ها و فعالیت آن را زیر نظر داشته باشید تا با روش کار کسب خود آشنایی کامل به دست آورید و ببینید آیا این کسب و کار با آنچه که در فکر شما بود همخوانی دارد یا ندارد و آیا برای شما مناسب است؟

    در صورت امکان با کسانی که در این زمینه ها در حال فعالیت هستند و یا فعالیت کرده اند برنامه خودتان را توضیح دهید و از آن ها مشورت بگیرید.
    آن ها می توانند تجربیات خود را با شما در میان بگذارند و به شما کمک بسیار مفیدی کنند که خطاهایی که احتمال است به وجود بیاید را به حداقل برسانید و همچنین میتوانید از ایده های آن ها که آیا رستوران در آن محل خوب است یا نیست.

    راه اندازی آشپزخانه صنعتی

    تصور کنید خودتان مشتری هستید. اگر در همان محل رقبای شما مستقر هستند، آیا آن چیزی که شما قصد راه اندازی آن را دارید مشابه آن چیزیست که رقبا راه اندازی کردند؟
    در این صورت شما رستوران عادی ای خواهید داشت مگر اینکه نوآوری جدیدی کنید و چیزی متفاوت ارائه دهید. اما به طور کلی اگر بتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید که فکر جدیدی باشد، به اندازه زیادی موفق خواهید شد و از بازار سهمی را از آن خود خواهید کرد.

    یکی از واجبات توجه به آنچه که مشتری میخواهد و به آن علاقه دارد می باشد و باید به گونه ای عمل کند که عابران پیاده و یا رانندگانی که جلوی آن هستند را بتوانید جذب کنید.
    طرح و رنگ دکوراسیون همگی باید حساب شده و زیبا و خاص باشند تا رستوران شما را از سایر رستوران ها و مراکز تهیه غذای دیگر متفاوت سازند.
    تقریبا بیش از ۹۰۰ هزار تجهیزات آشپزخانه های صنعتی وجود دارد که سالانه ۸۰۰۰ کسب و کار جدید راه اندازی می شود و مردم ترجیح می دهند به دلیل مشغله هایی که وجود دارد برای صرف غذا به رستوران، فست فود و غیره مراجعه کنند.

    یکی از دلالیل اینکه مردم ترجیح می دهند به رستوران مراجعه کنند به جای پخت و پز در منزل ، و دلیل اینکه از بین این همه رستوران و فست فود یک جای خاصی را انتخاب می کنند که ممکن است حتی مسیر نسبتا دورتری داشته باشد این موضوع به قابلیت و کیفیت آن رستوران باز می گردد که مشتری ها در آنجا احساس راحتی و رضایت بیشتری می کنند.

    گاهی اوقات هم ممکن است به دلیل تجربه های به یاد ماندنی و گاهی هم به دلیل یک مناسبت خاص است که افراد را مشتری ثابت یک رستوران می کند، اما در بیشتر مواقع به دلیل ارائه خدمات پیوسته و مورد پسند مشتری است که باعث شده روی آن رستوران خاص و ویژه حساب باز کنند.

    همه این مواردی که ذکر شد به طراحی و کانسپت آن برمیگردد که تاثیر شگفتی برمشتری دارد و تاثیرمستقیمی بر دیدگاه آن میگذارد و آن را جذب می کند.منبع:تجهیزات صنعتی آشپزخانه تهران تجهیز
8
گفتگوی آزاد / Zero Client
« آخرين ارسال توسط maral013 امروز ساعت 11:20:17 »



    باتوجه به توسعه روز افزون رایانش ابری(Cloud Computing) که سبب افزیش راندمان سیستم ها، سرعت، نظارت و کنترل و مدیریت رایانه ها، امنیت و کاهش هزینه ها بسیاری برای شرکت ها، سازمان ها، مدارس، بیمارستانها و ادارات خصوصی و دولتی را بر آن داشته است که با پیاده سازی آن در سازمان خود، بتوانند با کمترین هزینه ممکن از همه مزایای این تکنولوژی پیشرفته بهره ببرند؛ با توجه به این مهم، برای پیاده سازی این تکنولوژی نیاز به بستر سازی سازمان مربوطه است؛ یکی از موارد ضروری و لازم برای این بستر سازی، استفاده از ترمینال های رایانش ابری با نام تجاری زیرو کلاینت ( Zero Client ) است.قیمت زیرو کلاینت مناسب است.


    زیرو کلاینت ترمینال رایانش ابری است که مانند کامپیوترهای کوچک دیگر نظیر تین کلاینت ها، مینی پی سی ها و پاورکلاینت ها، دارای پورت های مختلف برای ارائه خدمات به کاربران می باشد؛ زیرو کلاینت با اتصال به سرور تمامی بار پردازش خود را بر روی سرور ها منتقل میکند.



    برخی از مزیت و ویژگی های مهم زیروکلاینت:


    صرفه جویی در هزینه، برق و انرژی، فضای اشغالی
    مدیریت متمرکز و از راه دور زیرو کلاینت
    استفاده زیرو کلاینت در زمینه رایانش ابری
    عدم نیاز به ارتقاء زیرو کلاینت ( تنها با ارتقاء سرور)
    VGA & Dual Display
    HDX Technology
    DVI Port
    Wi-Fi ( Optional )


    هم اکنون شرکت تین آوا سیستم اقدام به فروش زیرو کلاینت با نیازهای مشتری و بازار کشور می کند. همچنین دارای گارانتی معتبر تین آوا سیستم که شامل : سه ما تعویض بدون قید و شرط، یکسال گارانتی و پنج سال خدمات پس از فروش زیروکلاینت است می باشد.شرکت تین آوا سیستم با قیمت زیرو کلاینت رقابتی در بازار اقدام به فروش زیروکلاینت میکند.منبع:قیمت زیرو کلاینت تین آوا

9
گفتگوی آزاد / Thin Client
« آخرين ارسال توسط maral013 امروز ساعت 11:19:22 »



    تین کلاینت به کامپیوترهایی کوچک با حداکثر امکانات و پایین ترین میزان استفاده از قطعات مکانیکی گفته میشود. تین کلاینت ها به سادگی جایگزین کامپیوترهای بزرگ و پرمصرف قدیمی می شوند .


    تین کلاینت ها به دلیل عدم وجود فن در دستگاه کاملا بی صدا بوده و تین کلاینت ها به دلیل عدم نیاز به سرویس های دوره ای کمترین هزینه نگهداری و پشتیبانی را دارند .
    برخی از ویژگی و پورت های مهم تین کلاینت شرکت تین آوا سیستم :


    هزینه کم تین کلاینت نسبت به کامپیوترهای رایج
    بدون صدا بودن تین کلاینت
    سبک بودن تینکلاینت و اندازه کوچک تین کلاینت
    عمر بیشتر تین کلاینت
    PS2 Port
    Wi-Fi ( Optional )
    Port COM
    HDMI Port
    RAM DDR4
    USB 3



    هم اکنون شرکت تین آوا سیستم اقدام به فروش تین کلاینت با نیاز های مشتری و بازار کشور میکند و همچنین دارای گارانتی معتبر تین آوا سیستم که شامل : سه ماه تعویض بدون قید و شرط، یکسال گارانتی و پنج سال خدمات پس از فروش تینکلاینت است می باشد. همچنین شرکت تین آوا سیستم با قیمت تین کلاینت رقابتی در بازار اقدام به فروش تینکلاینت میکند.
    یکی از مزایای تین کلاینت برداشتن باراضافی از روی سرور به دلیل قابلیت نصب نرم افزار بر روی تین کلاینت ها و داشتن هارد مورد نیاز کاربر یکی از مزایای تین کلاینت ها می باشد .
    از دیگر مزایای تین کلاینت ها میتوان به استفاده از آداپتور اشاره کرد که در کاهش مصرف برق، در استفاده از تین کلاینت تاثیر بسیاری دارد . همچنین تین کلاینت میتواند ترافیک داخل شبکه را نیز کاهش دهد.منبع:قیمت تین کلاینت تین آوا
10
گفتگوی آزاد / با خصوصیات تین کلاینت آشنا شوید
« آخرين ارسال توسط maral013 امروز ساعت 11:18:47 »
 



    تین کلاینت را می توان به عنوان یک کامپیوتر بسیار کوچک و کارآمد در نظر گرفت اما کامپیوتری که در به عنوان یک پایانه سبکه به کار گرفته می شود.
    شبکه ای که در آن از تکنولوژی تین کلاینت استفاده شده باشد دارای یک الی چند عدد سرور که دارای ویژگی های خاصی است می باشد این سرورها می توانند دارای سیتم عامل هایی نظیر لینوکس، ویندوز و یا یونیکس باشد و همچنین بر روی هر یک از این سرورها وجود یک نرم افزار برای کنترل عملکرد کلاینت ها الزامی است که این برنامه های کنترلی اغلب به صورت رایگان در دسترس می باشند.
    عملکرد و کاربرد
    بزرگترین و عمده ترین مشتریان تبن کلاینت هارا می توان بانک و یا آژانس هوایی و تمام مراکزی دانست که دارای شعبه های متعدد هستند که در حال حاضر از این تبن کلاینت ها در مدرسه ها و مراکز آموزشی هم استفاده می شود و کاربرد دارند.
    یکی از ویژگی های این وسیله نداشتن امکان دانلود و نبود هارد دیسک در آنها که این موضوع در ویروسی نشدن سیستم ها و حفظ امنیت آنها بسیار موضوع مهمی شمرده می شود.
    از دیگر خصوصیات تین کلاینت ها می توان به ساده و کم هزینه بودن نگهداری و یا ارتقا دادن آنها اشاره کرد.
    اما در مادامه مقاله به ویژگی های کلی تری از این سیستم ها اشاره میکنیم:
    1. در استفاده از تین کلاینت ها تنها مورد مهم این است که سرور ها را مدیریت کنیم.
    2. نبود امکان دانلود برنامه، نداشتن هارد و نبود نقطه ای برای وارد شدن به شبکه در امنین و ورود ویروس به این سیستم ها بسیار مهم و مورد توجه می باشد.
    3. یکی دیگر از عوامل مهم در حفظ امنیت تین کلاینت ها این است که امکان تعویض برنامه و پیکر بندی های موجود در سیستم عامل وجود ندارد و کاربران قادر به اعمال هیچ گونه تغییری در آنها نخواهند بود.
    4. سیستم های تین کلاینت هزینه زیادی برای نگهداری صرف نمی کنند زیرا قطعه های قراوانی در آنها به کار نرفته که مدام دچار خرابی شوند
    5. برای ارتقا و آپدیت ترمینال های تازه به شبکه این سیستم ها، می توان از طریق برنامه کنترلی که از ابتدا بر روی آنها نصب شده اقدام کرد و در مواقعی که خرابی در این سیستم پیش آید به راحتی می توان ترمینال مربوطه را از شبکه حذف کرد.
    6. تین کلاینت ها علاوه بر هزینه پایینی که برای نگهداری به خود اختصاص می دهند، به سبب پایین بودن توان مصرفشان انرژی کمی نیز مصرف می کنند که در مجموعه ها و سازمان هایی که تعداد نیروهای زیادی در آن مشغول به کار هستند بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.
    7. پهنای باند این سیستم ها هم همانند باقی شبکه ها به شمار کلاینت ها وابسته است، و از آنجا که سرور مدام در حال انجام پردازش است و به دلیل اینکه نتیجه کلیه پردازش ها باید به کلاینت منتقل شود لذا ترافیک در این شبکه ها به میزان زیادی بالا خواهد بود.
    8. با در نظر گرفتن ساختار کوچک و نداشتن فضای زیاد این تین کلاینت ها، هیچ نوع حافظه ای در آن نمی شود استفاده کرد.منبع:تین کلاینت تین آوا
صفحه: [1] 2 3 ... 10